Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz
arcitec #16295 üzenetére
PC-sek írták, hogy a teljesítmény is nőt alapból, illetve Online-ban is drasztikusan megnőt az NPC-k (emberek/állatok) száma.
Amúgy itt a teljes Patch Note:
RDR2 Title Update 1.31 Notes (PS4 / Xbox One / PC)
Egyébként korábban volt itt téma ez is: A DLSS is megkapta a hiányolt opciókat (viszont nem frissült a legújabbra)
homerhamm: Ez csak egy QoL szerű update (ennyit is ígértek), ilyenből még lesz majd. A "DLC" mappa nem frissült (és nem is fog már), így nincs Blackjack, mert az hiába van benne a sztoriban... és így elviekben az Online-ban is, sajnos az már valódi új tartalom. A telegram küldetések azok nem, mert azok kb. olyanok mint GTAO esetén a Creator-os pályák.
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #16293 üzenetére
- Players can now launch Telegrams from both the Player Menu and the Camp
- A link to the credits has been added to the Pause Menu
- Three new Hardcore Co-op Telegrams have been added to Red Dead Online:
In Bad Faith (1-4 Players)
Capture the 7th Generation members and bring them to Skelding’s man
Strong Medicine (1-4 Players)
Steal the 7th Generation supplies and bring them to Skelding’s man
Sow and Reap (1-4 Players)
Find the 7th Generation leader and bring him to Skelding’s man- One new location added to three existing Telegram Missions in Red Dead Online:
A One Horse Deal
Rich Pickings
Outrider- Four new locations added to two existing Showdown Modes in Red Dead Online:
Hostile Territory
Sport of KingsPC Only!
- Nvidia Reflex has been implemented to reduce lag on gamepad only (this does not apply to mouse & keyboard input)
- Improvements have been made to Temporal Anti-Aliasing (TAA)
- AMD FidelityX Super Resolution (FSR) 2.0 has been implemented -
negyven2
veterán
Frissült az RDO... legalábbis steam-en!
Elérhető a Posse telegram küldetések és az AMD FSR 2.0 támogatása is.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Most vettem meg epicen az ultimate verziót. Teljesen kezdő vagyok ebben a játékban.... Nem akarok online játszani,egyenlőre a storyt vinném. Social club nélkül nem lehet indítani a játékot? Ugye indításkor azzal kezdte hogy kell neki rockstar social club fiók.... Fotók.... Egérrel fotó módban készült képet hol találom? (egér katt készít fotót)
-
Plata
félisten
Úgy néz ki már csalókkal sem nagyon foglalkoznak.
[link] -
Kylesa
aktív tag
A progress menüben a lovaknál mit jelent a common/uncommon coats ridden?
-
negyven2
veterán
Ez igazából úgy hiba, úgy tűnik fel, hogy nem jól működik, hogy ha már Day 1 (legyen az konzolos, vagy PC-s megjelenés) játszottál vele. Én már többször is végigjátszottam, és ezek a hibák, most a pár hónappal ezelőtti végigjátszáskor tűntek fel. Vagyis inkább nekem nagyon feltűnt, hogy nem az, hogy máskép működik mint 3,5 éve, hanem hogy olyan hibák vannak folyamtaosan amik előtte nem voltak. Story-ban egyik se gamebraking, de nekem feltűnő volt.
-
PuMbA
titán
válasz
negyven2 #16283 üzenetére
Hmmm, értem. Játékmenet / sztori hibákkal én már nem találkoztam a mostani állapotában úgy, hogy 3-4 hónapja kezdtem neki és végigpörgettem az egész gémet 77 órát beletolva. Ezzel a fázóssal se találkoztam szerencsére
Egyszer volt csak olyan menü hibám, hogy egy mentés után beragadt a pause menü és már nem bírtam visszamenni a játékba.
-
negyven2
veterán
Remélhetőleg az is javítva lesz, de itt nagyobb talán ennél a gond az Online-ban és Story-ban lévő bug-ok. Amin a 13 honappal ezelőtt érkezett utolsó update javított és rontott is. Online-ban bár tartalmi frissítés nem fog jönni a GTA VI megjelenésig (vagy legalábbis ami jön az nagyon semmi lesz), de bugfix-et ígértek és kell is, mert vannak nagyon zavaró hibák is (már több éve). Illetve sajnos ezek a hibák némely esetben a Story-ra is kihatnak.
Ezért is szereztem be egy lemezes Xbox kiadást, mert azt lehet úgy is használni, hogy nem teszel fel hozzá patch-et (igaz kicsit butább mint most, meg vannak Day 1 hibák is, de azok egy részén egy újratöltés, újraindítás segít).
Bár nem gamebreaking bug, de máig a legnevetségeseb, hogy az egyik frissítés után a Story-ban folyton aggódtak a társak, hogy öltözz fel, mert meg fogsz fázni... még akkor is ezt mondták, amikor 30+ fok volt és te talpig bundában mászkáltál a táborban. Ezt a Rockstar úgy javította, hogy egész egyezerűen kivette a játékból azokat a szövegeket és szinkronokat (meg magát a trigger opciót). Vagyis ha tényleg hideg van és te egy szál gatyában mászkálsz, akkor most már nem fogják mondani
Amúgy nem tudom, hogy milyen a minőség-ellenőrzés, de sokszor a patch note-ban bele volt írva, hogy xyz bugok javítva lettek... beléptél a játékba, és nem hogy xyz bug nem lett javítva, de jött mellé még abc hiba is, ijk és etc
-
PuMbA
titán
válasz
negyven2 #16281 üzenetére
Bugfix-ek jöhetnének, mert egyes helyeken még mindig olyan hibák vannak, mint egy béta szoftverben. Például a grafikai beállításoknál a TAA és a Resolution Scale beállítás mindig visszaáll az alapértelmezettre és minden indítás után újra kell állítanom. Ez egy 1 éves bug, ami jelentve van a Rockstar felé, csak már egy félmunkaidős ember dolgozhat az egész játékon
-
negyven2
veterán
Helyzetjelentés... nincs változás De a poént félretéve, tegnap frissült a steamdb-n a qalive branch is (eddig csak a qabeta frissült hétköznapomként). Ez elvileg azt is jelentheti, hogy heten belül frissítés jöhet a játékhoz. Elvileg tartalmi nem fog jönni, hiszen a DLC mappa nem frissült, de bugfix az lehet. És bár az igaz, hogy a DLC mappa nem frissült, viszont a branch-ben titkosítva lett a mappa, ami valószínűleg csak annyit jelent, hogy újra csomagoltak. Így viszont megva annak az esélye, hogy most majd lesznek majd játékmenetbeli bugfix-ek is (nem csak a PC-s network security mint múltkor).
De ez már haladás... bár ettől még lehet, hogy később is jön majd qalive update.
-
tusi_
addikt
Öcsem ket hete nem jatszottam a jatekkal. Meglattam a kepet es most mar alig varom a 4 orat
-
Plata
félisten
válasz
negyven2 #16271 üzenetére
Nekem semennyit.
Engem szeretnek a bugok.
A jók is a rosszak is.
Egyébként én csak olvastam róla,nem emlékszem rá mikor játszottam az Online-al utoljára.
Sztorival a múlt héten,volt hogy három napig kártyáztam Artúrral ott ahol a süket pap le akar ugrani a hídrú.
Mondok egy vicces bugot.
Star Trek Online-ban kb nyolc éve élvezem hogy a hajóm álcája kicsit bugos.
Tökéletesen kimaxoltam a hibáját,így a hajóm azt mondja a borgnak elite encounteren is hogy Immune.
Mindezt úgy hogy a játék legkissebb és legsebezhetőbb hajójával.
Jó pár vicces bugot fedeztem fel,de rájöttem ha mindenkivel megosztom akkor javítják hamar,ha csak szűk körben lehet félévig is elszórakozhatok vele. -
negyven2
veterán
Mondjuk felnéztem egy órára, és igazából semmi különbséget nem vettem észre. Természetesen ez nem jelenti, hogy nincs hiba, de pl. a hivatkozott subreddit-et is visszaolvastam vagy egy hétre, és ott is kb .10, de inkább 30 post-ból egy volt aki erre panaszkodott. Ez kb. ugyan az arány majdnem, mint aki pár hónapja arról számolt be, hogy végre tud játszani a játékkal, mert vett egy PS5-öt. Ha jól emlékszem ott az olt a történet, hogy az illető megvette PS4-re megjelenéskor, de állandóan lefagyott neki a játék, meg el se indult. Majd nem rég vett egy PS5-öt ahol megszűnt a hiba. De szerinte a PS4-el nem volt hiba, mert más játék gond nélkül ment, hanem az RDR2 volt egy bug-os sz*r.
Bár kérdés, hogy akkor a 43+ millió játékosnak miért nem volt ilyen gondja? Csak nem azért mert a Rockstar lefizetett minket
. Neked mennyit fizettek
.
-
negyven2
veterán
Get premiums for ollector Sets in Red Dead Online
Szeptember 5-ig Dupla RDO$ és XP jár:
- Minden teljes Collector kollekció eladásáért
- A "The Dockside Contract" küldetésért
- Minden "A Land of Opportunities" Co-Op sztori küldetésért
Valamint Dupla RDO$, XP és arany jár:
- Minden Free Roam küldetésért
- Az "Ember of the East" Blood Money Opportunities-ért
Illetve Plata-t megelőzve (ha kijön magyarul akkor ugyis beteszi...):
Red Dead Online’s animals, NPCs go missing (again)
Ezzel a hibával én konzolon nem találkoztam. Állítólag PC-n van csak, de ott sem nem mindenkit érint (vagyis talán csak fel van fújva egy hangos kisebbség által ez a probléma).
-
bobalazs
nagyúr
Ide is bedobom, légyszí nézzetek rá, valaki biztos meg tudja válaszolni.
EZ a teljesítmény 1070Ti-n ami rx 480on ugyanaz volt.
[link] -
Mike
veterán
a call to arms még mindig jó. elérhetővé tehetnék az összes helyszínt, nem kerülne semmibe ha már úgy sem fejlesztik tovább
-
tusi_
addikt
En csipem a cyberbug-ot, sokat jatszottam vele, megvan a maga hangulata. Telen eloveszem megint. 1.5-el meg keveset jatszottam, lehet azota kierdemelte a cyberpunk cimet
-
PuMbA
titán
válasz
MolGabi #16252 üzenetére
Ezek biztos nem jelentenek megoldást, mert egy játéknak kötelezően fel kell tenni, ami a futáshoz szükséges, különben el se indulna
Nem játék közben fog egy program sem hirtelen futási környezetet után kajtatni. Tudom, mert programozó vagyok. Ráadásul veszélyes játék, mert ez a 2 éves pakk tele van ősrégi cuccokkal, amiknek nincs is támogatása, teljesen kiírtották őket mindenhonnan őket mindenhonnan, mert tele vannak biztonsági lyukkal. Shockwave és Silverlight ilyen dolog.
-
MolGabi
aktív tag
-
tusi_
addikt
válasz
negyven2 #16247 üzenetére
Nagyon szeretem a cinematic modot, mert olyan, mintha jatszanek, de kozben tudom nezni a tajat, olvasni a szoveget, ha nagyon erthetetlen....
Annyira nem zavar, de neha felbosszant. Foleg a sok csoves akik beb.va kolbaszolnak keresztul-kasul az uton es meg ok pofaznak. Es meg seggbe sem rughatom oket, mert akkor en vagyok a "badguy"
Szamomra a legjobb es lexebb jatek
-
negyven2
veterán
Alapvetően a Cinematic mode nem egészen arra lett kitalálva, hogy az az autóutazás. Tudja azt is, de az inkább egy látványelem. A világ, körülötted ugyan-úgy él mintha játszanál (ezért is tudnak megtámadni). Nagy sebességnél sajnos benne van az, hogy aki berohan, azt elcsapod.
Ha Lockdown alatt van a település akkor nem tudod befizetni. A legegyszerűbb megoldás ekkor, hogy hagyod magad elfogogatni (vagyis ha jön a law és mondja, hogy ad meg magad akkor megadod). Ekkor levonja a vérdíjat.
-
tusi_
addikt
En inkabb arra szeretnek egy pachet, hogy cinematicban lovagolva ne essek el minden fucsomoban, ne rohanjak neki a szembe jovo kocsiknak es a sok luzer a falvakaban ne galoppozzanak direkt keresztbe es aztan kerdezgetik, hogy "mija problemam"
Amugy az miert van, hogy mar egy kissebb vagyon van kituzve a fejemre, de megsem tudom kifizetni a postan a verdijat?
Belepek egy territoriumba, jelzi, hogy a magyar allamadossag van kituzve a fejemre, de megsem tudom kifizetni? Csak a helyszinen lehet, ahol a verdij van rajtam? -
negyven2
veterán
Nem azt mondom, hogy engem nem zavar a 30fps, de azért jó lenne egy 60fps patch hozzá, mert utána nem biztos, hogy 30-al használnád. Sokkal folyékonyabb a játékmenet, de leginkább az irányítás az ahol nagyon észrevehető a hátrány 30 fps estén. Én most, hogy visszamentem Sea of Thieves-el játszani, úgy vagyok, hogy inkább játszok Cloud-on keresztül bele mint natívan a One X-en, mert hiába néz ki jobban One X-en azért a irányításban nagyon érezni a dupla képkocka számot (a töltésről nem is beszélve, de az már más téma).
RDR2/GTA V esetén nekem évekig elég volt (és még most is elég) a 30fps, mert szerencsére úgy jól van megoldva a 30fps optimalizáció (én legalábbis úgy érzem). De ettől látom úgy is azt, hogy jobban működne sok minden 60 esetén (nem csak a reszponzívabb irányítás).
A konzol<--->PC témához még annyit, hogy azért ma ahogy olvasom azért sokkal jobb a helyezett mint 2013-ban mikor váltottam konzolra (pont azon okok miatt amit te is felhoztál). De konzolon se olyan hú de jó a helyeztt mint amit az urban legend tart. Ismerősi körben is volt olyan akivel nem lehetett pl. GTA-t játszani, mert neki egy adott helyen folyton fagyot a konzol, de csak neki. Vagy volt olyan, hogy multi esetén ha bejött a lobby-ba akkor az széteset (pedig még a szolgáltató is ua. volt). De ahogy írtam, fel kell nézni akár egy RDR2/GTAV/O subreddit-be és ott is van sok olyan PS/Xbox felhasználó akiknek folyton fagy a játék, de csak az.
Régen véget ért az a helyeztt (vagy igazából soha nem is volt) amikor a fix konzol hardverhez csinálták a szoftvert. Amióta lehet ott is normálisan patch-et kiadni (ha nem is a Xbox/PS2-es éra, de a X360/PS3-as óta biztos), azóta sajnos képbe került a majd megjelenés után javítjuk állapot.
Vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy azért konzolon arányaiban talán még valamivel jobb a helyezett stabilitás terén.Persze a fejlesztők még elb*szhatják a dolgot, vagy idétlen megoldást rakhatnak bele. Pl. RDR1-nél olyan megoldás volt, hogy az Online (Multiplayer) profil mentését a gépen tárolódott csak (pedig már a GTA IV/M.C.:LA-nek is SC-n volt. Vagyis ha korrupt lett a mentés (hibásan mentett, mentés közben valami gebasz volt, vagy csak simán meghalt a háttértár/gép), akkor az addigi Online-ban elért dolgaid is ugrottak (vagyis 0-ról kellet ekkor kezdeni, mert semmit nem tárolt Online).
-
Mike
veterán
válasz
negyven2 #16243 üzenetére
Aha. Vagy nem. Pont a bizonytalanság miatt vettem konzolt a rdr2-höz. Ugyanis azt tartom, hogy a szoftverhez veszek vasat. És ha lehet nem várok éveket. Amúgy a konzol sokkal kényelmesebb mint a pc. 27 évnyi pc masterrace - szel állítom ezt. De hagyjuk már ezt a pc vs konzol témát, ártatlan poénos megjegyzés volt. (amúgy egyszer nem fagyott a story és slimen is ment a full HD 30 fps-sel, és tudom hogy én vagyok a vak, de engem nem zavar a 30 fps, 3000 órán át nem zavart, ez az egész fps buzulás is csak a 3dmark óta érdekli az embereket addig azt se tudtuk eszik e vagy isszák, mégis voltak jó játékok
-
negyven2
veterán
Ezért volt részben fölösleges a külön téma, de ez már ki lett tárgyalva párszor.
Viszont az nem igazán segít a problémáján, hogy vegyen konzolt, mert ott nem fagy (de tud ott is). A konzol exkluzív címek meg ugyis jönnek PC-re (Xbox esetén azonnal, PS esetén meg idővel). És mivel az illető most a PC-s megjelenés után lassan 3 ével vette meg az RDR2-t, így igazából az, hogy később jönnének a PS ex,-ek nem tűnik problémának. Pluszban a gépe alapján nem biztos, hogy probléma lenne egy konzol beszerzése.
De azért itt a PC-s felhasználótól se hallod, hogy fagy állandóan játék (az első pár hét-hónapot leszámítva). Néha van akinek van vele problémája, de az elsöprő többségnek azért is jól, gond nélkül fut.
És azért egy, a mondjuk fix 60fps-es RDR2 után visszamenni egy 30fps-es változathoz azért nem annyira jó érzés (a GTA V Xbox Series X|S/PS5 kiadása esetén is mindenki inkább a 60fps módot használja, mint a 30fps módot).
-
negyven2
veterán
Xbox-on meg a 4K (alapon és Series S-en igaz, hogy csak 864p). De ez neki nem segítség, mert a gép amivel használná a PC-s kiadást (ugye bár ez a PC-s topik, ahol ha PC-s problémája van akkor az nem megoldás, hogy gyere konzolra) ott csak a grafikus kártya többe került valószínűleg mint a PS5/XSX + a játék + multiplayer előfizetés egy évre.
Cserébe grafikailag is sokkal jobban néz ki nála a játék, mint a One X/XSX-ee natív 4K-s kép vagy akár a PS4 Pro/PS5-on, ami felbontásban kb. alig marad el mint a monitorra felbontása tud. Ugye PS4 Pro/PS5-ön 2160*1920-ban fut a játék, ami 4147200 pixelt jelent, míg nála a 3440x1440-es felbontás 4953600 pixelt jelenít meg (One X/XSX-en pedig a 3840x2160-as kép 8294400 pixelt jelent).
És ugye nem ~30fps a max. framerate és a kapott kép is sokkal élesebb (pluszban sok mindent jobban néz ki). Arról nem is beszélve, hogy nem tudhatod, hogy érdekli-e egyáltalán a katatón állapotba rakott Online része.
És azért a konzolokon is előfordulhat, hogy csak úgy kilép, lefagy a játék (nálam már a közel 4 év alatt párszor már elfordult és nem akkor amikor az Online-ban volt egy ilyen bug. De reddit-es beszámolok alapján is PS-es is előfordulhat.Ez utóbbi amúgy elviekben azért érdekes, mert a konzoloknál ugye egyfajta hardver van (ami különbség a kihozatali minőség, és a revízió lehet), ezért ha hiba van akkor az vagy mindenkinél vagy senkinél nem kéne, hogy jelentkezzen. De a valóság az, hogy mégis megvan ugyan az az állapot mint PC-k esetén, hogy valakinek gond nélkül működnek a játékok valakinek meg folyton fagynak, hiába ugyan az van a "dobozban". Még nekem is volt olyan ismerős, akinek egy játék folyton fagyott, vagy el sem indult, míg nekem és másoknak gond nélkül ment. PS-en ezt részben azzal lehetett magyarázni (főleg 4/ 4 Pro-n), hogy ott simán ki tudtad cserélni a gyári HDD-t, míg Xbox-on nem (persze külső eszközt bármelyikre rá tudtál, tenni).
-
Plata
félisten
Igen.
Van.
Főleg EA játékok.
És ez nem vicc.
Pár EA játékot törtel vittem végig mert az eredeti dobozos vagy Origines nem ment és ki halt ugyanott vagy egyáltalán elindulni is csak defektesen indult.
Volt amelyiket már két féle verzióban is megvettem kínomban,lemezes és origines,de úgysem,na és a warez meg ment tökéletesen,ráadásul magyarul.
Mass Effect például sosem ment eredetivel,csak törtel tudtam végig vinni.
Legszivesebben szét törtem volna az eredeti dobozát.
De Dragon Age-böl is két eredeti van,mégis inkább törtel toltam.
Godfather 2 eredetiben sosem ment.Csak az eget lehetett látni,vagy a főszereplő fejét.Eredetivel. -
PuMbA
titán
Azt furcsállom, hogy a tört verziót kipróbáltad, mert nem hallottam még ilyenről
Miért lett volna az jobb? Van egyáltalán olyan játék, aminek a tört változata nem fagyott, de az eredeti verziója igen? Én csak olyat hallottam, hogy pár játéknak az eredeti változata lassabbul, akadozósabban futott a Denuvo másolásvédelem miatt, ami nagyon erőforrásigényes volt, de ennyi.
-
Plata
félisten
Arthur is sajnálja hogy az RDR online meghótt.
[link] -
Plata
félisten
Hogy a múmiába lehet a törtnek magasabb a verzió száma mikor az eredeti még csak 1436.31?
Tudtommal ez a legfrissebb.
Egyébként szerintem a játék miatt nem is éri meg konzolt venni,az RDR2 nem jelenik meg next genre,ha igaz,előző generációs konzolt meg hülyeség lenne venni már.
Bár már elég olcsón lehet látni. -
llw66
csendes tag
Szia Tusi!
Elsőnek az eredeti ment (1436.31) a gépen (tehát azért támogattam a készítőket), úgy is voltak ezek a kilépések, azután próbáltam a tört verziót (1438.28). De maradtak a kilépések. Nem akarok konzolt venni, elég a PC...
Egyébként "elmebeteg" ahogy ez a játék meg van csinálva, mi minden apró cseplő dolog van benne. Megéri a "szenvedést", a kutatást a probléma megoldásához. Minden elismerésem a készítőknek. -
tusi_
addikt
Szia.
ugyanezt ateltem en is. Eleinte csak a magos valtozat volt nekem is, de annyira tetszett a jatek, hogy megvettem eredetiben is. Nalam pont ekkor szuntek meg a random fagyasok, - volt hogy 1-3 ora utan, de volt hogy kb 10 percenkent mindenfele hibauzenet nelkul - kiveve az FFFFFFFFF nevu fagyast, ami nagyon ritkan, de azert meg megvan eredetivel is, amikor jatekbol atvezeto videora megyek, vagy forditva. (3x fordult elo eddig kb 120 ora jatek utan)Szvsz semmit nem szamit a tuning. Ugyanazzal a rendszerrel hasznaltam a tortet is, meg a frankot is.
Nalam cpu CO-zva van, GPU 1025>910 mv es 2400/2112 gyors memoria idozites...
Eddig nem volt fagyasom az utobbi 30-40 oraban. -
llw66
csendes tag
válasz
lofagi #16223 üzenetére
Nekem sincs nagyon elállítgatva a BIOS, bár a alaplapi hangkártya letiltva illetve alaplapi WIFI-t sem használom, illetve a memória 3600-as és DOCP-ben,plusz feszültséggel használom (1,35V) illetve van egy kis proci alulfeszelés is beállítva. Érdekes amit mondasz...és persze köszönöm az információt...kipróbálom...
-
llw66
csendes tag
Sziasztok!
Nem rég kezdtem el a RDR2-őt. De nagyon zavaró, hogy időként kilép a játék. Van amikor megy 2-3 órát, máskor meg alig megy egy kicsit és kilép. Már néztem tanácsokat: Vulkan-t használni DX12 helyet, rendszergazdai módban futtatni,stb, de nem használ. Megvan eredeti verzióban (1436.31) és tört verzióban (1436.28) mindekettőben próbáltam de ugyanúgy vannak ezek a kilépések. Nincs valakinek valamilyen okossága még, hogy lehetne ezt megszüntetni. Gép megvan hozzá: AMD Ryzen 5600X+6700XT+32GB RAM+SSD-n a játék, 3440x1440-ben játszom. Előre is köszönöm az esetleges tanácsokat. Még relatíve az elején vagyok a történetnek most végeztem a feladattal, amikor kölcsönöket kell visszaszerezni Strauss-nak (?) -
tusi_
addikt
Mar masodjara jatszom, tudom, hogy a Hosea-s kuldetest kell csinalni es akkor jon, de most mar izlelgetni szeretnem a tortenetet es nem csak vegig rohanni mint elsore. Akkor erdekelt a story, mozsmar tudom, mi fog tortenni.
Azert vicces hogy mindent lehet kapni a storeokban, csak kefet nem
-
tusi_
addikt
Ket kerdes.
A dlss opcio nem latszodik nalam, pedig jo lenne, mert be lehet trukkozni az FSR2.0-t. Hogy tudom elohozni? DX12 alatt sem latszodik. Hogy kapok frissiteseket? Steamrol jon automatikusan, RSG-rol hogy megy ez?Beszaras, hogy nem lehet venni egy qrva kefet, meg akarom kefelni a lovamat
Hol lehet ilyet venni? Istalloban, general storeban nem lehet venni
Mar eszik a nyuvek a pacimat, de csak simogatni tudom, meg etetni.. -
sormo
tag
-
Mike
veterán
elmehetnek a jó kurva anyjukba! a gta 6-t nem fogom megvenni
-
negyven2
veterán
Szóval amit lehet sejteni, az az, hogy a GTA VI fejlesztése miatt beáldozták a RDO támogatását. Bár idén kapunk Telegram küldetéseket, és javításokat, de másra ne számítsunk azon felül amit most is kapunk havonta!
-
wjbhbdux
veterán
Hivatalos R* hír, gyakorlatilag leáll a RDR Online fejlesztése (GTA 6-ra lettek átcsoportosítva). még kiadnak pár Telegram küldetést de sok újdonság már nem várható.
-
negyven2
veterán
Elméletileg maximum 32-en tudnak, mert ennyien lehetnek egy lobby-ban egyszerre. De ugye közbeszólhat meg a dinamikus lobby menedzsment is, ami lehet simán szétdobja őket. Inv. Only-ba meg csak 6-an tudnak lenni.
(jó persze ha többen hoznak létre több lobby-t akkor többen lehetnek bent. Vagy ha RedM-el csinálják akkor talán 1000-en is).
De azért kicsit furcsa matek, mert azt állítják, hogy egy éve hanyagolja az Online-t a Rockstar, de ez így nem igaz, mert valójában a decemberi update nem jött csak ki hozzá (tehát igazából több min fél év). De tudom, hogy mind a Naturalist/Prestigious Bounty Hunter/Blood Money az sz*r update, tehát valójában 2019 december 13 óra hanyagolja a Rockstar a játékot (Moonshiner), hiszen ekkor jött ki az utolsó "jó" update.
Na mindegy majd a PSVR2-re ékező VR update majd változást hoz az egészbe (ahogy a GTA V PSVR2 update is). Később akár lehet belőle PCVR változat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- DJI Mavic 3 Classic RC - drón szett - 2 akku, garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest