Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Egy idő után van fast travel is.
Én délelőtt értem a végére ennek a kalandnak, személy szerint nekem nagyon tetszett.
John-nal valóban érdekes volt a vége, ahogy új életet kezd és hogy láthatjuk milyen nehezen tudja feladni a régi életét. Nekem azért nem volt meg az az érzés, hogy ez a rész jobb, mint az Arthur story-ja. Nekem az is nagyon tetszett.
Összességében nem bántam meg hogy belevágtam, mert nagyon jó játékot dobott össze a Rockstar. Végig fogom tolni az 1-et is, de most kicsit elég volt a vadnyugatból. Next stop CP2077. -
Plata
félisten
Én sajnálom hogy nem lehet a hajókat ellopni és szabadon hajózni a vizen.
Fura hogy online-ban is megöl a játék ha kimerészkedsz hajóval a nyílt vízre.
Online már loptam nagy gőzöst is,de a játék megöl amint ki merészkedsz mélyvízre.
Párszor sikerült leugratnom a vízesésen,de nehéz volt,mindig a sekély vízben kellett ógyeskedni hogy eljussak odáig. -
Z.m.Z
aktív tag
Valójában sokmindent nem szabad. Tudom, hogy nagyon nem menő ennek a játéknak a gyengeségeit hangsúlyozni, de azért vannak elég fura dolgai. Mondjuk, hogy mást se hallani csak azt,hogy mennyire részletgazdagon kidolgozott a világ, mert még a madarak röppte is a valóságnak megfeleő, fajta alapon. De például megverni nem lehet senkit, mert meghal bammeg egy állastól.... Nem elájul és odébbállsz, hanem meghal!! Simán lehetsz a világ legnagyobb szentje, miközben a sztori küldikben, százával ölöd az embereket. Nem lehet ellőni a térdét amitől azért általában jelentősen romlik a harci kedv, hanem meg kell ölni! Kötelező!! És közben maradsz "jó" ember. Ellenben megvédeni magad tilos!! Nem csinálhatsz meg alternatív módon sztori küldetést, mert ha nem csinálod azt amire a játék utasít, akkor a semmiből előkerülő kezelhetetlen mennyiségű ellenféllel áraszt el és instant halál. Olvastam, hogy mekkora morális kérdéseket feszeget a játék, de mi is az? Elengedni egy adós tartozását és ráébredni, hogy az uzsora milyen rossz, miután úgy rabolsz tanyákat, hogy 6-8-10 embert gyilkosz meg hidegvérrel??
Vagy amikor kint a pusztában, mindentől és mindenkitől rohadt messze elütsz egy embert a lóval és azonnal otterem a semmiből egy tanú és bár a legközelebbi város is kilóméterekre van, azonnal körözés alatt állsz és jönnek a rendőrök? Mobilon nem lehetne őket ilyen gyorsan mozgósítani. Úgyhogy nagyon úgy érzem, hogy az élővilág részletezése helyett, egy kicsit több életszerűséget vihettek volna a játékba.
-
30z.Samu
félisten
Nem HDD-ről, MicroSD kártyáról, Steam Deck-en játszom vele. Áttettem SSD-re, jobb lett a helyzet. Kicsit játszottam a grafikai beállításokkal, összességében egy jóval élesebb képet kaptam, mint ami konzolon van. PS-en megvan, de ott valamiért rohadtul blur-ös az egész meg a 30fps néha rohadtul be tudott zavarni. Pl. ha gyorsan kellett volna valahova tolni a célkeresztet. Örökkévalóságnak tűnik néha. Steam Deck-en belock-oltam 45fps-re, városokban meg sűrűbb erdős részeken beesik 37-re. Összességében sokkal jobb élményt kapok, mint PS-en.
-
30z.Samu
félisten
Oké, elfogadom hogy “low” grafikán így fut a játék. Mivel sokat jàtszom BR jàtékkal annyira nem akadok fenn meg mégis csak OW ez a játék is. Csak valahol azt olvastam hogy ez bug, azért kérdeztem. Köszönöm az infót, talàn mèg annyit megpróbálok hogy átpakolom a játékot az SSD-re.
-
negyven2
veterán
Xbox One X-en játszok még mindig, tehát nem. Már vagy 4 éve így néz ki a karakterem.
Pontosabban eredetileg így, de sajnos van egy kis bug a szerkesztőben, és picit módosít rajta, ha kilépek a játékból... -
Plata
félisten
Nem tudom mi a szöszt rinyáltok ezen a rockstar launceheren,az is baromság hogy más steames játék nem kér más launcher-t.
Legalább 30 olyan játékom van steamen amihez kell másik kliens is,általában ha fut steam mellette még megy vagy 4-5 másik baromság.Most például 97,5 órája nyúzok egy steames játékot,de csak úgy indul ha egy másik cég launcherébe be vagyok lépve és még a játék külön launchere is elindult. -
BogyóBP
addikt
-
BogyóBP
addikt
Ez egy jó kérdés. Lehet lekeri a felhobol a beállítás adatokat. Nem szokott elszállni csak úgy ha atteszed vulkán api rol dx12 re de nincs értelme. A my games folderben van egy rockstar games mappa abban pedig az rdr2
oda tárolja le a konfig fájlt is esetleg azt kitorolhetned. Egy xml fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ford topik
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest