Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Lehet majd belejövök, de most nagyon untam. Ugye mentem volna folyamatosan tovább a missziókkal, ez meg totál feltartott (anno is és most is). A végén még annyira segíteni akart nekem a játék, hogy tulajdonképpen magam elé közvetlenül bedobtam a horgot, rákapott és nagy nyögések között kiszedtem a halat. De ugye a cutscene tök hibás volt, mert a hal konkréten 1 méterre volt tőlem és ő meg úgy csinált, mintha nagy erőfeszítéssel húztam volna be, a távolból.
A lényeg, hogy megvan! -
Geryson
addikt
Nem-nem, azért nem "mindig". Valami 80%-os rátát olvastam pár napja (1880 körülre kerestem rá), szóval volt azért némi esély. De - by the way - milyen komoly lenne az, hogy ha úgy lenne megírva a játék, hogy megfelelő ruházattal, alvással, pia és cigi nélkül már lenne egy karakter karrierje, mint ha nem így teszel. Apááám...
Kellene ellenben egy pro-játékostól: egy ismerősöm ki szeretné próbálni a játékot, hogyan tudom neki úgy odaadni a karakterem, hogy ne az én bountymat, megítélésemet és hasonlókat "tegye tönkre". Küldjem be online-ba? Nem tudok második sztorit indítani, ugye? De mondjuk ezt is úgy kellene, hogy ne a téli pályákkal kezdjen, hanem valami free roam.
-
Speeedfire
félisten
Arthur megölte a fél megyét, már hogy lenne túl a barátságon szereplője?

Míg John az epilógusban házat épít, szart lapátol, kerítést épít stb
Ezek után lehet rápróbálok az 1-re is. Nem tudom, hogy John jófiú marad-e vagy, olyan lesz minth Arthur az első részben.

VTom: Ah, akkor már értem. Köszi
-
perge666
veterán
Csak gratulálni tudok azoknak akik megveszik újra.

Egyébként nem rossz játék,én a 2.részével játszottam,de szerintem nagyon béna a harcrendszere,a mentése meg kritikán aluli,inkább szóra sem méltatom mert már ezen felb**z az ideg.

3 óra szenvedés után inkább töröltem,pedig maga a játék,a történet nem lenne rossz!
-
perge666
veterán
Én ezeknek a felújított változatoknak annyira nem látom értelmét.

Még 1-2 huszon-harminc éves játéknál megértem mint például Mafia,Abes Oddysee vagy Crash Bandicoot “ New N Tasty “ . ( de ezeket sem feltétlenül tartanám indokoltnak )
De egy pár éves játékot újra kiadni “ ráncfelvarrottan “ szerintem pénzlehúzás főleg PC-n.

Inkább dolgoznának egy új részen…….Szomorú mikkel képesek lehúzni az embereket.

-
Geryson
addikt
Mondjuk inkább az aranyra gondoltam, merthogy azt mondja egy videóban, hogy tartsd meg őket, de akkor lootolok és eladom.

A fegyvereket hogyan tudom eldobni? Mármint azokat a pisztolyokat pl., amikre nincs már szükségem. Egyszerűen sem a lovon, sem a fegyveresnél nem találok ilyen opciót, hogy eltávolítás.
Fejpénz. New Hannoverben ugye most eléggé keresnek (250 dodó), merthogy elég nagy balhét csináltunk. Éppen nulla pénzem van, akkor bemehetek, kapjanak el ennyi? Kifizetni semmiképpen nem akartam, így inkább elköltöttem a táborra az 400-500 dolláromat.
-
Geryson
addikt
Hát ez nagyon jó térkép, igazán köszönöm! Viszont valóban ne adjam el a talált dolgokat? Akkor nem nagyon lesz belőle (egyenlőre) pénzecském...
Elindultam megint felfedezni és megtaláltam a Beaver Hollow nevű helyet. Nem mondom, 3x térdeltem le, mert ügyetlen voltam és valóban ennyi emberre nem is számítottam. Szemből sikerült végre szépen pucolnom, viszont bent valóban csak egy karperec, egy ital és 12 dodó várt? Néztem videót is és ott is ennyi volt. Az nagyon jó, mert a 3 letérdelésem valami 160 dollár veszteség volt összesen...

-
Z.m.Z
aktív tag
Megvan a baj! Nem a játék volt a hibás, amiben kb. teljesen biztos voltam. Amikor bekerült az új SSD, kapott egy kis optikai tuningot is gép. Bekerült egy vertical stand, ami miatt a VGA túl közel került az alaplaphoz és a többi játéktól eltérően, kizárólag az RDR2 túlságosan felmelegítette a kártya hátulját. Ez a jelenség több óra Indi, vagy Stalker 2, vagy más egyéb játék alatt nem fordult elő. Az is lehet, hogy a virágbolti egy régebbi verzió volt, azért nem melegítette. Most visszafordítottam a VGA-t és újra megy.
-
Z.m.Z
aktív tag
Nem. Teljesen letakarítottam a virágboltit, és bekerült egy 2TB-os SSD csak a játékoknak, hogy ne a rendszer SSD-n foglalják a helyet. A megmaradó játékokat áttettem, és hivatalos RDR2-t már eleve oda telepítettem. Mára odáig jutottam, hogy lépten-nyomon fagy. Újratelepítés is megvolt, a régi mentéseket is töröltem mindenhonnan, mégis szopat. A config se egy gagyi, nem értem. Soha semmilyen játék nem fagyasztotta le, még a virágboltiak se. Giga Z790 GamingX+13700K+32GB DDR5+6900XT+Samu 980pro 1TB+2TB SSD.
-
negyven2
nagyúr
Igen, hét éves lesz a játék idén októberben (6 a PC-s változat), de attól még a Spoiler az Spoiler. Vagy legyen az az univerzális szabály, hogy még egy erősen történetközpontú játék esetében is pl. egy év legyen az maximális idő amig nem szabad spoilerezni? Aki meg utána fedezi fel a játékot, és szeretne azt teljesen kiélvezni, az "így járt" (mért nem játszott vele korábban), ha véletlenül segítségékérés közben belefutna történetbeli fordulatokba?
Tudod nem hiába van itt is engedélyezve a Spoiler gomb, és nem tart semeddig aktiválni azt! De ha te ennyire sz*rsz másokra, akkor ne csodálkozz, ha esetleg úgy bánnak veled, hogy sz*rba se vesznek, és kinevetnek téged! -
Z.m.Z
aktív tag
Én beértem volna kevesebb gyűjtögethető faszsággal, kevesebb élővilággal, kevesebb vadászati variációval, cserébe egy életszerűbb játékmenetért. Ha mondjuk valaki megüt, megszúr, akkor fejenkólintom valamivel, elájul és az önvédelem. Vagy ha rámlő és eltalál, akkor lelőhetem. Vagy megcsinálhatok egy küldit pacifista módban, hogy harcképtelenné teszek mindenkit anélkül, hogy ölnék. Vagy ha az az utat választom hogy ölök, akkor lehetne hírnevet szerezni és félnének tőlem, nem pedig mindenki óriási hősként rontana nekem, hisz nem ez volt jellemző a vadnyugatra. Úgy érzem, hogy az nyulak osztályozásban és a megfeleő fegyver kiválasztásában amivel tökéletes prémje marad, kicsit elment az energia az életszerűség rovására. Mindemellett kiválóan elszórakozik vele az ember, de a tökéletestől messze van. Nekem mondjuk a Days Gone sokkal inkább volt egy morális hullámvasút mint ez. Az emberi kapcsolatok is mélyebbek voltak.
-
Z.m.Z
aktív tag
Ezzel kezdtem. De "véletlenül" pont akkor mentett automatikusan, amikor már piros volt minden. A legutolsó manuális mentésem meg annyira régi, hogy több nap haladást vesztettem volna.
Pontosan 21% és egy hetes visszalépés, de ha nincs más mód arra, hogy ezt a körözést töröljem, akkor nem lesz más megoldás. -
Triathlete
senior tag
Rosszul feltételezed! I5-1440F + 2080. Most jön a duma, biztos hogy ez is csicska

PS-en pedig 65"-on, kontrollerrel nekem sokkal jobban adja. A kontroller fenomenális szerintem, ergonomikus, kényelmes, nem kell szerencsétlenkedni két perifériával és egy halom gombbal, de persze lehet csak a szerencsés 1%-ba tartozom akinek ez kényelmes egy nem túl kompetitív játékban Az auto-aim is teljesen fasza, ha érted, hogyan működik és tudod használni. Ergonomikus, kényelmes, nem kell egy esetlen hülye pózban szenvedni vele. De aranyosak vagytok, hogy próbáltok győzködni!

#17904 +1
-
Roland861010
veterán
Hát barátom azért van egy fura világ a kis bukisidban.
Aki képes a WoW-al, Starwarsal, meg még kitudja milyen játékokkal játszani az nekem ne mondja már főleg úgy hogy a Gothic világa is bejött neki hogy. Witcher 3 egy fura játék fura szörnyekkel.Nekem pont elég még síkos a beszéd benne.
-
Roland861010
veterán
Én ezzel nem értek egyet.
A Witcher az egyik legjobb szerepjáték a mai napig főleg 3ik rész.
Egyáltalán nincs köze a Diablohoz.Nekem például az első része volt No1 a Dragon Agenek.
A Mass Effect egyáltalán nem tetszett.
Igaz lehet azért is mert én ezeket a XXXIII. Században járó vagy játszódó játékokat szeretem.Ez a játék jelenleg számomra egy Zseniálisan megalkotott remekmű.
24 éve játszok kisebb nagyobb megszakításokkal de ennyire kidolgozott sztorit és környezetet egyenlőre nem igazán láttam még. -
Mike
veterán
-
-
Feck
tag
Köszönöm a tippet. Újratettem, hátha. Siker.
Érdekes, mert a Rockstar Launcher is valami errort ír ki belépésnél, hogy próbáljam újra a saját felhasználói fiókommal, stb. De beenged. És elindult, remélem jó lesz már.Nagyon új még, egyelőre a mentés dolgot sem értem, hogyan, s mikor, mint történik.
Illetve honnan fogom tudni, hogy online bóklászó karakterekbe futok, vagy npc-be?Meg sem merem kérdezni, hogy valaki online mert-e gépi magyarìtást, vagy akár reshade-et használni?

-
negyven2
nagyúr
Nem feltérlenül, és a GTA IV se volt teljesen az annak megjelenésekor (már mint voltak vele gondok, köztük jogos teljesítményt kritizáló problémák, de ott nagyon sokan azért sírtak, mert a tényleg elavult gépieken nem ment).
A RDR1 gépigénye esetében azért azt látni kell, hogy a megadott minimális gépigény az olyan 9-11 éves, míg az ajánlott az 5-6 éves alkatrészeket tartalmaz. Ezek egy része, lehet már nem is támogatott, vagy még éppen támogatott státusban van (vagyis lehet, hogy minimum gépigény esetén is nagyon jól fog futni, sőt az is lehet, hogy az ennél gyengébb gépeken is jól fog futni).
De ettől még kicsit vicces, hogy papíron jobb gép kell neki mint az RDR2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A lényeg, hogy megvan!

- , ottannak lehet építkezgetni... 

Pontosan 21% és egy hetes visszalépés, de ha nincs más mód arra, hogy ezt a körözést töröljem, akkor nem lesz más megoldás.