Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Magyarul is van hír a temetésről.
[link]
Kíváncsi leszek mennyien mennek el. -
Plata
félisten
Egy hét múlva lesz RDR Online temetése.
Ti mentek rá?
[link] -
negyven2
veterán
ott kb. kimerül annyiban, hogy inv. only-ban nyomok egy-két Cayo Perico-t... de azt is minek amikor 330+ milliom van (megvéve meg minden ami kell). RDO dettó, igaz ott csak 862000/5100G...
Amúgy az igazi trollság az lenne ha ma jönne ki az első előzetes a 19-ei GTA update-ről
-
negyven2
veterán
Csak a szokásos semmi...
Save Allies from Peril in Call to Arms and Get Double XP and Gold
Plus Bonuses on Free Roam Missions and All Bounties, a Free Community Outfit, and More
Lord Plata: A Sea of Thieves esetén értem a toxikus játékosokat. Korábban elég sokszor ha jeleztél nekik akkor nem bántottak ha pl. Outpost-on voltál. Most meg már vagy a 10. crew jön oda amikor kezdek, és camp killezik. Vagy látszik, hogy csinálod a sztori küldetéseket és csak azért is megöl.
-
negyven2
veterán
De nem arra értem, hogy hogyan fut, hanem, hogy van a játékból high-res kiadás, a Xbox360/PS3-as kiadás 720p (ps3 640p) futott low medium grafikai szinten. Igaz maga a fps szám 60-as lock-ot kapott, de azt csak a One X/Series S/X kiadások tudják elérni (Series X-en végig stabil 60-al fut az X360-as kiadás a maga 720p felbontásával). Vagyis az egy remaster/remmake esetén nem jelent semmit, hogy most hogyan működik egy 14 éves játék (13).
Amúgy az előzőből kimaradt, hogy a Take-Two szerint, a GTA Trilogy fogadtatása (eladásai) a várakozásait felülmulta, így igazából sikeresnek lett ítélve (tehát ha ezen múlt a IV/RDR remaster/remake elkészítése akkor ez nem lehet akadálya annak).
-
Plata
félisten
válasz
negyven2 #16184 üzenetére
GTA 4-es PC-s változat a mai napig úgy szar ahogy van.
Azon a gépen amin RDR2 high grafon megy 60 fps-es gond nélkül nem képes menni 30 fps-el közepes beállításokon.Sosem volt jó a GTA 4,egyik gépen sem.Mindegyiken nyögvenyelősen szar grafikával és botrányos fps-el meg irtó laggal ment. -
negyven2
veterán
Elviekben sose létezett, csak mint ötlet. Az ötlett az lett volna, hogy a GTA Trilogy-val kezdik majd a felújítást és annak a belsős eredménye alapján dönttetenek majd arról, hogy merre tovább. Itt azért lényeges a belsős szó, mert a döntést önmagában nem befolyásolta volna az, hogy kritikailag, minőségileg milyen tatja azt nagyközönség. Ez nem azt jelenti, hogy sz*rt adtak volna ki a kezükből, vagy 0 erőfeszítéssel gondolták volna megcsinálni, hanem azt, hogy eladásilag hogyan hoz. És amit el is ismertek az az, hogy hiba volt ebben az állapotban megjelentetni, de a legutóbbi nyilatkozatok alapján még mindig dolgoznak a javításon.
Viszont ugye a IV/RDR1 esetén nem kellet volna motorcserét csinálni, vagy legalábbis házon belül megoldották volna, így a Trilogy problémák nagy részét el tudták volna kerülni (ráadásul az RDR1 tárképének a nagy része benn van az RDR2-ben, míg a GTA IV-ből készült PC-s változat ami azért még ma is megálja a helyét. Illetve ahogy írtam, a RAGE és a abba tartozó technológiák nagy része ugyan arra az Engine-re épül, amivel a 2006-os Table Tenis megjelent.
És nagyon elviekben még lehet, hogy lesz belőle valami majd. Amúgy az RDR2 PS5/Series S|X változata is 2019 óta készül... nagyon lassan, de készül (nagyon minimális csapattal). Vagy azzal ötletelés szintjénél komolyabban.
És még így a végére. Ezek a remaster, remake, újabb port kiadások a Rockstar hatáskörébe tartoznak. Vagyis ők döntik el, hogy lesz-e belőle valami. Állítólag és ez nagyon csak állítólag: tervezés alatt volt, vagy akár fejlesztés alatt lehet egy Nintendo Switch-es GTA V, amiben csak a sztori lenne benne (illetve egy nagyon minimális GTA IV szerű free roam). Illetve az RDR2 fejlesztése során elvileg készült belőle egy Switch-es változat is. De ez is max. tanulmány szintjén. Hasonlóan mint a Ratchet & Clank: Rift Apart és Demon's Souls Remake esetén is volt (van) PS4-es játszható kiadás. De az új Forza Motorsport esetén is volt Xbox One-os változat.
-
Plata
félisten
válasz
negyven2 #16178 üzenetére
Őszintén szólva nem nagyon izgat.
Rdr1 talán kíváncsiságból.
De Gta4 nem kellene semmiképp.
Számomra az a játék egy rohadt nagy csalódás volt.
Mai napig utálom.
Megvannak dlc-i is.
De sosem toltam.Mondjuk a ratyi tónis dlc az csak azért van meg mert a mittomilyen spec editionhoz járt azis.
Külön sosem adtam volna érte pénzt. -
Plata
félisten
Na igen,meg a kedvenc játékaim sosem jelentek meg konzolra.
Kivétel az egyik,de azon is szar a konzolosnak,mert minimum egy hónap késéssel kapják meg a dolgokat.
Feltéve ha megkapják.
Pláne hogy Pc-n nekem rengeteg olyan cuccom van ami a konzolos játékosoknak nem is ingyenes hanem 60-150 dolcsi darabja.
Már ha egyáltalán megkapják a konzolosok.
De amúgy igazad van,konzolon nincs gépigény.
Bár kevesebbet is tud.#16177homerhamm
Na látopd az az egyik olyan játék amit inkább konzolon tolnék.
Assasins creed játékot sosem fejeztem még be.Megőrjít a Pc-s gombkiosztása.Plusz egy idő után tökre elegemlesz a felmászok egy magas pontra oszt leugrok játékmenetbű.
Most szenvedek megint a Watch dogs 2-vel,de az is idegesítő,nagyon fapados GTA klón,egyetlen jó dolog benne hogy lehet trollkodni. -
negyven2
veterán
válasz
homerhamm #16170 üzenetére
Nem igazán. Nekem bőven elég a Sea of Thieves. Pluszban azt a játékot kötelező volt megcsinálni mert elég komoly támogatást kapott arra a játékra, a Szingapúri kormányától, a Ubisoft. Így ki tudja milyen lesz a végső minősége.
Pluszban az inkább egy For Honor lesz hajókkal.
-
Plata
félisten
Na ettől a videótól megint kedvem támadt játszani.
[link] -
negyven2
veterán
Azért összehasonlítva a 2-vel látszik a kor (ugyan az a helyszín csak az egyiok RDR1 míg a másik RDR2-ben), de amúgy igen, jól tartja magát.
Ráadásul ahogy már írtam párszor is, hogy Xbox One X-en és Series X-en natív 4K (4K-s gameplay), Series S-en 1440p-ben fut a játék natívan (vagyis nem felhőből streamelve). Sima Xbox One/ One S/ Xbox360-on meg 720p-be.
Ha jön valamikor akkor valószínűleg jön PC-re is. Ugye a térkép nagy része már most benne van a 2-ben (kvázi kidogozottan a teljes New Austin és West Elizabeth egy része. Kidolgozatlanul (vagyis csak a nyers táj) meg Nuevo Paraiso (Mexikó).
Mike: amúgy szerintem sztorira sokkal jobb mint a 2, de az is tény, hogy sok tekintetben (főleg irányítás szempontjából) visszalépés... vagy inkább nem annyira kidolgozott.
-
negyven2
veterán
PS4-es PS Now gameplay (sajnos maga a YouTube videó 720p, ami azért jobban rontja a képi világot).
Amúgy ahogyan utána olvastam még a multiplayer része is működik.
-
negyven2
veterán
Amúgy előfizettél a PlayStation Plus Premium-ra? Ugyanis benne van abban a 2010-es RDR1 és a DLC-je az Undead Nightmare. Igaz, hogy Xbox-al ellentétben csak streamelve érhető el (illetve csak 640p a játék), de ha még nem próbáltad ki akkor ha megteheted, akkor tegyél vele egy próbát.
-
negyven2
veterán
válasz
MolGabi #16151 üzenetére
Az, hogy elmentek alapemberek a cégtől még nem jelent semmit. A legtöbbjük a kezdetek óta ott voltak, és igazából amit el akartak érni azt elérték.
Leslie Benzies részben nézeteltérések miatt hagyta el a Rockstar-t. Lényegében még jobban Online központúra szerette volna a következő GTA részeket, és a Rockstar jövőbeli projectjeit (állítólag ő volt az aki beáldozta a GTA V sztori DLC-jét is, mert inkább az abban lévő dolgokat az Online szerette volna látni).
Ugye a 2016 óta fejlesztés alatt lévő az, Unreal Engine 5-re épülő, "Everywhere" című játéka is Online központú lesz. A hivatalos leírása ugye ez: "Open world AAA game with a multiplayer experience incorporating a multi-chapter epic narrative, user-generated content through a ‘virtual sandbox’ where players can create their own worlds, and deep social and streaming integrations", vagy ahogy Leslie fogalmazott: "real life Ready Player One".
Dan Houser esetén konkrét okot nem tudunk, de amit lehet tudni, az alapján nyugodtabb környezetre vágyott (a RDR2 fejlesztésének a vége felé azért a 100 órás munkahét valószínűleg betett neki. Ugye a GTA csapatott 2016-ban hagyta ott, és az RDR2 után is elmenet egy 6 hónapos szabadságra.
Lazlow Jones főleg személyes okokból ment el, és más területen próbálja ki magát. A Netflix-nek és a Disney-nek fog tartalmat gyártani.
De ahogy kezdtem, azért leírom megint. A legtöbb nagyobb név aki elhagyta a Rockstart már közel 20 éve volt ott folyamatosan vezető pozíciókban. És nem biztos, hogy azért mentek el, mert a Take Two elüldözte volna őket, ugyanis a Rockstar Games azért egy kvázi önálló cég a TakeTwo-n belül (a játékaikat is saját maguk adják ki).
Viszont manapság azért egy un. Rockstar kaliberű játék fejlesztése lassan úgy tűnik, hogy közel 10 év is lehet (egy RDR2 esetén is látni, hogy mit belepakoltak a 8 évnyi fejlesztés alatt). Igazából a hosszú fejlesztési idő iparági standard lett, de a Rockstar a már-már mániákus perfekcionizmusának köszönhetően, még azokat is felülmúlja. Ezért a nagy öregek inkább kevésbé megterhelő munkák után néznek (Dan is egy kisebb volumenű indie szerű csapatott csinált).És ott van még az is, ami pl. egy Naughty Dog-nál figyelhető meg, hogy a cég alapítói közül már szinte senki sincs ott. Vagyis egész egyszerűen a sztár producerek, fejlesztők nem égetik ki magukat, hanem kvázi a csúcson haddják abba, és mellette megfelelően kinevelik az utódokat (lásd Neil Druckmann).
Sajnos a Rockstar-ba ilyen szinten nem látunk bele, de simán lehet, hogy ott is ez a terv, van jelen van ez.Az meg, hogy xyz fejlesztő aki dolgozott a GTA V/RDR2-n átmegy másik céghez az nem jelent alapvetően semmit, hiszen ezek kvázi alapvetően is szabadúszó fejlesztők, akiket csak adott project/projectekhez vesznek fel. Vagyis ha kész van a munkájuk (akár úgy is, hogy a játék még nincs), akkor mennek tovább.
-
Plata
félisten
válasz
MolGabi #16151 üzenetére
Hát engem egyik sem fog lázba hozni.
RDR Online úgyis halott jelenleg.
Sztori meg nem volt rossz,de nem is fogott meg túlságosan.
A világa az biztos hogy szép és gyönyörűen ki lett dolgozva.
Ezért lett volna jó ha Online normális.
Egyébként sztorit nem is vittem még végig,a negyedik fejezetben vagyok vele.De mostanában nincs túl sok kedvem tovább vinni,mert akkora böszmeségek voltak benne hogy na.
Nem akartam csúnyaszót írni ezért maradt ez. -
MolGabi
aktív tag
[link] Ugyan azóta már az alapemberek is elhagyták ezt a pénzéhes céget, ebből kifolyólag szinte garantáltan jön egy RDR1 Remaster (vagy inkább egy Remake) és lesz több Red Dead ... játék is, utóbbit többször mondta Roger Clark is jó néhány interjúban. Sőt, az egyik legutóbbiban mondta az RDR1 újrázást is, mivel sikeres a széria. [link]
-
Plata
félisten
Na már cikkeznek az RDR3-ról.
Bár szerintem hüyleség az egész,de mivel úgyis halott a topic be teszem.
[link] -
Viper26
nagyúr
Köszi az infót, nem hittem volna, hogy ennyire magára hagyják, pedig rengeteg lehetőség van benne.
Akkor az lesz, hogy csinálom a sztori részét PC-n, és marad az online PS-en. -
negyven2
veterán
válasz
Viper26 #16138 üzenetére
Az RDO/RDR2 közel egy éve nem kapott semmilyen frissítését, így igazából ha szerinted most már nem elég neki akkor eddig se volt (sőt igazából megjelenés óta ilyen). Én One X-en játszok vele a megjelenése óta és igazából hasonlóan mint a GTAV Online esetében, változó, hogy mikor megy 10-15fps-el a játék. Van, hogy a Saint Denis-ben a legnagyobb tűzharcban is simán tartja, és van, hogy Emerald Ranch-en is diavetítés lesz. Sajnos itt közrejátszik az Online kód minősége (ami azért sokkal jobb mint GTAO esetén), mert sajnos az fps szám részben függ attól is, hogy milyen a többi játékos kapcsolta.
Ugyanis ha pl. az internet kapcsolta abból áll, hogy a szemben lévő benzinkútról lopja annak a WiFi-jét, akkor sajnos hiába gigabites a tied, van hogy simán beszaggatja az egészet (vagy csak simán lagswitch-et használ). Sajnos (vagy nem?) a játék beéri nagyon alacsony sávszelességgel is. Ugyanis van, hogy úgy próbálok Solo Lobby-t csinálni, lecsökkentem a le és feltöltési sebességemet. Ez alapján úgy vettem észre, hogy 0,13Mbps alatt nem enged fel Online-ba (legalábbis sokszor kivág), 0,15-18 az ideális, de kb 0,2-0,25 környékén már volt, hogy berakott hosszú időre egy 15-20 körüli lobby-ba is (de volt olyan is, hogy a 0,15 környéken is voltak bent mások).
PC-n igazából ugyan ezt kapod, csak ott vannak tényleges csalók is (nem csak glitch-et használó), illetve a networking része ugyan az, így ott is be tudja szaggatni a játékot a tesco netesek... viszont van különálló multiplayer mód, RP szerverekkel.
-
Viper26
nagyúr
Online egész jó lenne, PC-n mennyire van rendben?
Néztem most PS-en, de a Slim ereje szerintem már nem elég oda. -
baro32
aktív tag
Ha figyelted az írásokat nem is reklámoztam és nem is írtam le azt addig míg rá nem kérdeztek én csupán csak a problémát említettem meg.
Mivel kérdeztek én válaszoltam és megértettem a választ nem is írnák most már ehhez semmit csak megint válaszolok........................neked -
baro32
aktív tag
válasz
negyven2 #16125 üzenetére
Köszönöm a segítő késséged régebben PS2 és xbox360-am volt de mondanom se kell akkor hogy miért is na mindegy nem ez a téma.
Meg ez a sok játék amiket osztogatnak ingyen meg olcsón azokon zömével már túl vagyok köszönöm.
Amúgy szeretek végig játszani játékokat de ha nem akkor végre elkezdtem a FAR CRY 6-ot eddig jó és nagyon tetszik mivel az eleje vagyis az 1-ső részétől játszom az ilyen játékokat. -
negyven2
veterán
Ami érdekes, hogy most dupla aranyt is fizetnek a Blood Money küldetések, tehát július 4-ig így jár értük időarányosan arany az indításuk után:
3-6 perc: 0.16
6-9 perc: 0.32
9-12 perc: 0.48
12-15 perc: 0.64
15-20 perc: 0. 72
20-25 perc: 0.8
25-30 perc: 0.88
30+ perc esetén: 0.96igazából ez esetben is érdemes úgy csinálni, hogy 9-12 között legyen vége, de igazából 12 perc legyen a maximális cél (időarányosan ez a legjobb még).
-
negyven2
veterán
válasz
baro32 #16121 üzenetére
Eszemben se volt, és nem is ítéllek el, függetlenül attól, hogy én mér nagyon régen nem warezolok (maximum olyan sorozattokat amik itthon nem érhetőek el sehogy se. Játék tekintetében is lassan 15 éve, de mivel lassan 10 éve vagyok konzolon így ott ha akarnám se tudnám (talán ha PS4-em lett volna akkor talán).
Viszont így szinte biztos, hogy vagy védelmi mechanizmus, vagy a mód zavar be. Vagy mindkettő.
Viszont bár engem nem zavar ez, de azért azt érdemes tudni, hogy itt se nagyon kedvelik sokan azokat akik Warez, abból eredő hibák, vagy ahhoz kapcsolódó kérdéseket tesznek fel.Amúgy pl. Epic-en most akciósan és a 25%-os kuponnal együtt (a kuponhoz elég behúzni az ingyenes Epic játékot ami ma még a Wolfenstein: The New Order) 7 773 Ft az alapjáték.
-
Plata
félisten
válasz
baro32 #16123 üzenetére
Hát sajnos ezen nem tudok neked segíteni.
Esetleg le töltesz egy mentést ami a küldi után van.
Vagy talán van rá valami mod vagy trainer.
Régen nekem eredeti játékkal volt ilyen gondom.
Több Electronic Arts eredeti játékom is meghülyült és csak úgy tudtam ki játszani hogy warez verziót be szereztem.
Volt amit kínomban már megvettem kétszer is,egyik dobozos másik origin-es.De eredeti akkor is mindig kilépett ugyan annál a küldinél.Tört meg simán ment. -
negyven2
veterán
válasz
baro32 #16118 üzenetére
Ez tényleg kérdés, nem vádaskodás, de gondolom eredeti a játék és nincs semmilyen módosítás feltéve.
Nekem One X-en replay-ből így néz ki mind a két opció:
A videók spoileresek!
- Amikor kiválasztom, a három opció közül ( kvázi rá kell célozni Sadie-re).
- Amikor csak simán megtámadom őket választás nélkül (igen direkt meghaltam előtte
)
-
baro32
aktív tag
válasz
negyven2 #16111 üzenetére
Az a baj hogy már 3x nekifutottam úgy is hogy újraindítottam a játékot és nem volt választási lehetőség hidd el
SAIDE csak lapul a kis szikla mellett bármit is csinálok vissza se lőnek
Eddig semmilyen bug-al nem találkoztam a játékban érthetetlen na mindegy nekifutok még ma párszor meglátjuk mi lesz. -
negyven2
veterán
Sajnos semmi, és semmi jele még.
Itt lehet látni ha valami változás lesz.
De látható, hogy az utolsó módosítás az 2021. július 13-án – 13:20:30 UTC-kor volt.
Bár van file frissülés, de az inkább egy újabb security frissítés érkezését jelenti (tehát még nem is bugfix).
-
negyven2
veterán
Pedig az Airwolf ment itthon is. Ugye ez szuperhelikopteres sorozat ami kint 1984-87 között ment (4 évad) kint.
A kép még a hivatalos plakát paródiája
-
negyven2
veterán
válasz
baro32 #16105 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ott kettő, vagy 3 opció közül kell választani (hogy akarod megközelíteni a célpontot). De ezt el is mondja neked Sadie. Ha nem mozognak akkor ott valami bug van, ugyanis ha megtámadod őket akkor egyből visszatámadnak (vagy ha észrevesznek).
Plata: Pedig biztosan vannak és lesznek olyanok itt is akik még nem játszották ki, és nem is tudnak arról, hogy mi történik a játékban. Pluszban ez most bekerült a Google és társai keresőjébe is.
De akkor neked is küldők egy "Spoilert" egy cross-over epizódról
-
Plata
félisten
válasz
baro32 #16108 üzenetére
No problémó.Már csak az nem tudja mi van a sztoriban aki azt sem tudja miaz a net.
Ha elmesélnéd hogy láttad a rambo-t akkor azért is menne a hiszti hogy mért spoilerezted el.
Sőt ha esetleg arra vetemednél hogy elmondod hogy láttál egy kutyát,akkor az is baj lenne,mert van aki még nem látott. -
Đusty
addikt
-
baro32
aktív tag
Segítségetekre lenne szükségem
~78% környékén járok Artur Morgan meghalt és az EPILOGUS 2. fejezetében mikor SADIE-vel el lovaglunk egy kanyonos résznél egy volt társunkat megkötözve szállítják de ott megálnak SADIE egy szikla mögé lapul és nem történik semmi.
Próbáltam akciózni lelőttem mindenkit a kanyonban meg minden de nem is ellenkeztek onnan bármit is csinálok semmi már egy párszor újra játszottam azt a részt de semmi van valami ötlet hogy ött akkor tulajdonképpen mit is kell csinálni? -
arcitec
addikt
válasz
jozefgucci1 #16103 üzenetére
Egy újraindítás után, igen ...
Lehet megkérdezi, honnan frissítsen, a PC-ről a felhőre kell...
-
-
gyimger
őstag
A héten befejeztem a játékot és lőttem vagy ezer képet ezalatt, csináltam belőlük egy zenés videót, úgyhogy aki szívesen felelevenítené a sztorit, vagy nagyon jó zenét akar hallgatni, linkeltem a spoileres videót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5/ RTX4080 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest