Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Ennek fényében lehet nem bonyolódok bele, megvárom a GTA6-ot, majd ott.
-
Plata
félisten
válasz
arcitec #18129 üzenetére
Semminél több,de sokáig nem köt le.
Egy újoncnak most még rosszabb mint kezdéskor,mindenki más sokszézas szintű és hülyére kereste magát.
Plusz a kezdésnél még online sok Ph-s játszott és együtt toltuk az eladásokat meg egyebet,de mindenki hamar feladta mert azért elég sovány az Online,meg főleg a GTA Online után nagyon karcsú,plusz kicsit olyan mintha nem a Rockstar csinálta volna hanem valami ócó kínai alvállalkozó.
Férfias,na ne viccelj.
Age of Empires ?
Jobb nem jutott eszedbe? -
Plata
félisten
Online alapból jobb mint sztori, a sztori is jó benne.
Csak a rockstar sok éve tesz rá magasról.
Plusz sok degenerált csaló van.
De jó lett volna ha foglalkoznak vele, szerintem már vagy négy éve nemjött hozzá tartalom.
Nekem a trader role volt a kedvencem, bounty Hunter unalmas volt, moonshine gyártás és vadászat jó. Naturalista meg idegesítő.
Kincskeresés is lefoglalt egy ideig. -
arcitec
addikt
Jó az online nagyon is - többségi vélemény szerintem - ott is vannak küldetések bőven, pláne ha most kezded el. Azon túl vannak célok többféle, valamint csapatban is lehet
ügyködni, küldetésekben részt venni, tagként vagy vezetőként.
Szóval ki kell próbálni mindenképp .... -
Winne
nagyúr
válasz
bobalazs #18118 üzenetére
Ennek jó sok klónja van, akik mindig a fellógatott emberekkel próbálnak tőrbe csalni, nem túl 5letesek.
Én csak éjjel tudok játszani és sokszor van, hogy elalszok ülve játék közben. Volt egyszer egy ilyen, hogy benyomtam a táborverést, majd közben elaludtam és arra ébredtem, hogy ezek a d*bilek ütnek, hát azt se tudtam hol vagyok.
-
bobalazs
nagyúr
Murfree Brood nevü csávók
éppen fegyvert fogott rám az egyik, miközbe a tanyát vertem fel, hogy ez az ő kifizetett helyük, úgyhogy vegyem már a lapot, én városi ne zavarjam ott a légkört. -
Plata
félisten
válasz
perge666 #18110 üzenetére
Nem,az RDR2-ben nem lehet nőkhöz közeledni,sanda gyanúm hogy Artúr tökre szivárváyos ipse.
Az egyik küldiben mikor rányit egy enyhén alul öltözött hölgyre úgy menekül mint egy beszari kutya.
Amikor pedig egy nő kikezdene vele szintén frászt kap.
De azt hiszem moddal lehet csajozni.Mikor végig játszottam a játékot,nekem végig az volt az érzésem hogy artúr nevét eltolták,hiányzik belőle két betű,az F és az ó.
Ezért tartott öt évig a végig játszás. -
perge666
veterán
-
homerhamm
addikt
A svédasszony és a a helyi terrorista. A Kis Kürt borozó csárda hősei.
-
NasCa
tag
75%-os akcióban van a hétvégén steam-en, akinek még nincs meg.
-
Winne
nagyúr
Single playerben keresgélek egy frankó fekete lovat, a YT-on találtam egy betörhetőt, amire azt írták bika, max közeli értékekkel. Megkerestem, betörtem, de nekem meg feles, felnyergelve is talán 3-4 négyzet hiányzik. Hogy lehet másnál erősebb uez a ló, ha nem hack?
Új hozzászólás Aktív témák
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest