Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17799 üzenetére
Szeretem az összes Gothic-ot,mindegyiket végig vittem sokszor,volt olyan gothic 1 végigjátszásom amiben több órát töltöttem el az első fejezetben mint amennyi ideig a három játék végigjátszása tart. Mert élveztem a világát.
Witcher játékok is meg vannak,de sosem tudtam végig vinni,megutam hamar.
De az assasins creed-el is így vagyok.Egyet sem vittem végig,de ott mindig felcsesz a hülye billentyű kiosztás.
Witcher-nél meg egyszerűen ráunok arra hogy másból sem áll minthogy itt vágj le x izét meg ott vágj le x izét,néha lehet dumcsizni,meg kártyázni és hasonló,de általában csak abból áll hogy órákig hadonászol a kardoddal és kész.
Witcherben még lehet csajozni,de sok mást nem lehet.
Star Wars meg igazán jó rpg.
Nyilván nem véletlen hogy abban sok ezer órám van.[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Hát barátom azért van egy fura világ a kis bukisidban.
Aki képes a WoW-al, Starwarsal, meg még kitudja milyen játékokkal játszani az nekem ne mondja már főleg úgy hogy a Gothic világa is bejött neki hogy. Witcher 3 egy fura játék fura szörnyekkel.Nekem pont elég még síkos a beszéd benne.
-
Plata
félisten
Szerintem nem ugyanarról van szó,valami élő műsorban adták le.
Valami idióta indiai filmben meg a GTA V térképe szerepelt.#17794Mike
Nekem nem jött be,mást sem csinálsz csak hadonászol a kardoddal,félóra cséplésre jut öt perc duma. Na és mindegyik részben idiótábbnál idiótább szörnyek vannak.
Nekem teljesen olyan volt mintha diabloval játszottam volna,csak nem felülnézetes módban.#17794Mike
Nekem meg 5 év.Mert Artúr irritált.
Bezzeg a vége meg rövid amikor végre jó lesz a játék.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz Roland861010 #17787 üzenetére
Nekem a story 270 óra volt
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17792 üzenetére
Neeem.
A legjobb szerepjáték az mindig is a tetris lesz. -
Roland861010
addikt
válasz Triathlete #17791 üzenetére
Ez szerintem egy örök vita téma mi is az a szerep játék szerintem.
Mégis a legjobb a mai napig a W3.. -
Triathlete
senior tag
válasz Roland861010 #17790 üzenetére
Hogy lehet szerepjáték az, amiben megmondják a neved, identitásod, célod stb!?
Nem kukacoskodás, de ezt én sose értettem. W3-nál egy Elden Ring is inkább szerepjáték.Amúgy meg egyetértek a RDR2-vel, engem a mai napig lenyűgöz és leköt pedig már ki lett maxolva.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Roland861010
addikt
Én ezzel nem értek egyet.
A Witcher az egyik legjobb szerepjáték a mai napig főleg 3ik rész.
Egyáltalán nincs köze a Diablohoz.Nekem például az első része volt No1 a Dragon Agenek.
A Mass Effect egyáltalán nem tetszett.
Igaz lehet azért is mert én ezeket a XXXIII. Században járó vagy játszódó játékokat szeretem.Ez a játék jelenleg számomra egy Zseniálisan megalkotott remekmű.
24 éve játszok kisebb nagyobb megszakításokkal de ennyire kidolgozott sztorit és környezetet egyenlőre nem igazán láttam még.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Az meg van hogy valami süket tévében egy természetfilmben még az RDR2-ből is voltak képek?
#17787Roland861010
Nagyon szeretem a Gothic-ot,a witcher játékok is megvannak,de az inkább diabló mint rpg.
Nem fejeztem be egyiket sem.
Gothic minden részét imádtam meg is vannak,még a speciális gyüjtői kollekció is.
De külön külön is meg vannak.
Én a Dragon Age és a Mass Effect sorozatot szeretem még,a Mass Effect Legendary editionnak örökös bérelt helye van.
Dragon Age új része nincs meg,nem hiszem hogy kell,az már valami szutyok barbis lmbtq szemét lett. -
RazoR
veterán
válasz Roland861010 #17787 üzenetére
A napokban olvastam egy cikket amiben azt írták, hogy a mai napig a világ egyik ha nem a legrészletesebben kidolgozott játéka. Maximálisan egyetértek ezzel a kijelentéssel! Eszméletlen amit összerakott a Rockstar!
-
Roland861010
addikt
Helló,
Beteg ez a játék nagyon.
60 óra kb a játékidő tesztek alapján.Na nekem napok teltek csak úgy el hogy baranholtam, vadásztam és pecaztam.
Most jutottam el Rhodesra .
Jönnek a kígyók meg az aligátorok..
Tudom másoknak vagy nektek ezek nem új dolgok de ennyire át adni vagy ennyire át élni egy sztorit tán utoljára a Witcher 3 volt.
Mindegyiket végig toltam de a 3 is nekem ilyen volt.
Ami remélem ekkorát fog még ütni az a Gothic lesz.
Gyerekkorom első szerepjátéka volt. -
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17785 üzenetére
Igen.
Kivéve azt amit kaptál a spéci változathoz.
Használd a speckó pisztolyt. -
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #17784 üzenetére
Ezeket a lakatokat gondolom előre haladva a küldetésekben tudom feloldani?
-
Rinkasime
tag
válasz Roland861010 #17781 üzenetére
R betűt próbáld
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17781 üzenetére
Van rajta sebesség váltó.
De fejből meg nem mondom melyik.
Ha majd lesz időm hogy felmenjek megnézem. -
Roland861010
addikt
meg van
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Ahogy olvastam igen... de van másik bug is, mert ha pl. veszel valakitől, vagy felveszel egy fára tűzött, vagy egy találsz valakinél egy kincsestérképet, akkor kapsz egy csomót (elvileg az össze helyre egyet)...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Mike
veterán
Másnak is egyre rosszabbul működik a collector ásás? Pár napja kezdődött, egyszerűen nem adja oda azt amit kiások. Elején még segített a játék újraindítása, aztán a collector térkép, tegnap már az se. Egy coint nem kaptam meg, a daily challenge-ben sem számolja. Tegnap már az újraindítás sem segített.
-
RazoR
veterán
válasz Roland861010 #17776 üzenetére
Jaa
Milyen márka? Nem az Arab telivér? -
RazoR
veterán
válasz Roland861010 #17772 üzenetére
Ez az a ló amiért vissza kell menni a kezdő területre?
Tölts vissza egy korábbi mentést, szerintem ott lesz újra.
-
homerhamm
addikt
válasz Roland861010 #17768 üzenetére
Inkább fotóztad volna a tökeit.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Roland861010
addikt
Nem is kell több ló szerintem
-
Dilikutya
félisten
válasz Roland861010 #17764 üzenetére
Beállítások menüben grafikai beállítások, felbontás csökkentése. Ez mindig bevált. Olyan mod nem szokott lenni, ami a gépigényt csökkenti. Grafikai módosítások akadnak, de azoktól a gépigény kevesebb biztos nem lesz. Ha nem játszol multiban, akkor mindenféle mod elfér, biztosan nem zárnak ki.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17765 üzenetére
Az piskóta,majd látsz még durvább hülyeséget.
Például ha valamelyik gyökérrel harcolsz a játék nem engedi hogy meghaljon,hiába szúrod át a fejét késsel vagy lövöd fejbe,a játék szerint te nem győzhetsz és meg sem érzi akár hányszor szúrod le. -
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #17764 üzenetére
Azért vannak hibák...
Egy sima ösvényen nem tudok felmenni.
Majd a lezuhant vasúti kocsihoz simán fel lehet mászni. -
Roland861010
addikt
Helló
Nagyon tetszik a játék.
Végre le jöttem a hegyről.
El kezdtem pár küldit csinálni.
Van valami jó mód hozzá ami nem eszi a gépet és legális. -
.LnB
titán
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17758 üzenetére
Szerintem sztorihoz elég a sima is.
De majd ne felejtsd el kiváltani a cuccokat.
Arra már nem emlékszem hogy kell. -
Roland861010
addikt
Már csorog le.
Meg vettem az ultimatet 7700FT..
-
.LnB
titán
válasz Triathlete #17755 üzenetére
Ha másra nem, arra tökéletesek azok a képek, hogy lássuk, a RDR2 még a mai napig az egyik (szerintem a leg)szebb játék.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17753 üzenetére
Kb mint a játék.
Az RDR2 magyarítás úgy tudom szintén gépi vacak,sok csodát ne várj tőle és ha néha hülyeséget írj azon se csodálkozz. -
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17748 üzenetére
Nekem semmi bajom nem volt a nyári peccsig,akkor kb mindenkinek elcsesződött.
Eltünnek a falvak textúrái. Vagy random kidob gyorsutazásnál.
Egyébként volt egy másik magyarítás is,gépi magyarítás,az nagyon vicces volt,silány szemét munka,de poén szövegek voltak.
Például volt salgótarján nevű növény
És a gyerekek olyan szavakat használtak hogy ide sem merem írni.
Nekem is megvan a játék,steamen megvettem és toltam megjelenéstől a júniusi peccsig,semmi gondom nem volt,apró hülye bugok voltak néha.
Mind a négy házzal végigvittem a sztorit és 100%-osan. -
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17746 üzenetére
De fogadok ps5-ön szebb volt meg stabilabban futott.
Tavaly május júniusu peccs pc-n elcseszte a játékot.
Addig ultrán tökéletesen futott,most közepesen is vacakol. -
.LnB
titán
válasz Roland861010 #17744 üzenetére
Ha csak végig akarod játszani, akkor szerintem nem kell az Ultimate.
Csak ez olyan, hogy ha viszont be fog jönni a játék. Akkor meg lehet úgy leszel vele, hogy bárcsak azt a vertiót vetted volna meg. Mert ez egy zseniális játék ám!És egyébként az online részben is sok olyan tartalom van, ami olyan, mintha single playerben játszanál. Csak ahhoz a magyarítást el kell engedned.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Plata
félisten
válasz Roland861010 #17742 üzenetére
Bármelyik rockstar játék magyarosításáért bann jár,ha felmész vele online.
PC-n akarok vagy konzol?
Pc-n az online ugyanolyan szar mint volt,süket duma hogy van anticheat.
Inkább csak parasztvakítás.
Online-ban kb három négy éve nem jött tartalom,ugyanazokat az eventeket ismétlik,ugyanazzal a jutalommal. -
arcitec
addikt
válasz Roland861010 #17740 üzenetére
Helyedben nem hagynám ki az online lehetőséget ... Még csak ott tudsz vele éveket játszani ...
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
Roland861010
addikt
Sziasztok,
Nagyon gondolkodtam, hogy meg kellene venni a RDR2 -t viszon ha nem akarok online játszani akkor is érdemes az ultimatet meg venni vagy elég a sima?
t... verziók nem játszanak csak az eredeti.Viszont nekem ez eddig teljesen kimaradt.
-
Đusty
addikt
Az RDR1-re lesz szerintetek valami akció karácsonyig vagy tartani fogja az árát jövő nyárig?
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
-
Rinkasime
tag
Énis szeretnék moddolni, mostmár hogy lett oylan gépem amin megpróbálkozhatok
-
Plata
félisten
Én úgy tudom semmi gond vele,a játéknak nincs online része így lehet modolni,de nekem nincs meg.
De nagyon szép reshade modok vannak,sokkal szebb lesz a játék.
A performance fix is nagyon jó.
Ráadásul működnek egymással a modok,ha jól válogatod össze,egészen Rdr2 szintűre lehet változtatni a vizet,füvet lovakat és egyebeket.
Plusz kamera és fényképező modok is vannak,vagy olyan ami mindent unlockol.
Vagy olyan ami a sok fölös unalmas videót skppeli.
Az Overhaul project is szinte mindent megszépít.
Az időjárás is jobb és szebb,a városok,npc-k,gyakorlatilag az egész játékot feljavítottak. -
Mike
veterán
Red dead 1 pc moddolt grafikával
Kérdés meddig engedi majd a rockstar[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
A new #RedDeadOnline event starts on November 5 (available through December 2). Get 2X on Trader Sales, 3X RDO$ & XP on Trade Route, plus 10X RDO$ for Turkey Sales and free drinks at saloons during Thanksgiving week. Also, enjoy limited-time clothing and rewards from past Outlaw Passes through December 2.
THANKSGIVING WEEK BONUSES (NOV 26 – DEC 2)
- 10X RDO$ on Turkey Sales
- Log in to receive the West Elizabeth Bandana
- Free Drinks at Saloons and Food ProvisionsBONUSES
- 3X RDO$ and XP on Trade Route Free Roam Event
- 2X RDO$, XP, and Role XP on Trader Sales
- 2X Trader Materials from Perfect Carcasses, Pelts, Skins, and Hides
- 2X Ability Card XP and Gold on Featured Series
- 50% RDO$ and XP Bonus for playing in a PosseREWARDS
- Traders who log in will receive 20X Small Game Arrows and 3 Potent Miracle Tonics
- Reach Plentiful Material Status in your Trader Camp to receive the Fake Beard
- Craft an Item at your Campfire to receive the Goldwing Spurs
- Participate in the Trade Route Free Roam Event to receive the Rexroad Boots
- Win in the Featured Series to receive the Dunster ShirtWEEKLY REWARDS
- Nov 5-11: Complete a Trader Sale to receive the Faucheux Gloves
- Nov 12-18: Complete your Trader Daily Challenges for three days in a row to receive the Clovelly Pants
- Nov 19-25: Complete a Trader Sale to receive the Pittman Shirt
- Nov 26- Dec 2: Rank up five times or reach Rank 20 as a Trader to receive the Amador Hat
- Complete all four Weekly Incentives above to receive the New Threads EmoteFEATURED SERIES CALENDAR
- Nov 5-11: Tumbleweed Series
- Nov 12-18: Ambarino Series
- Nov 19-25: Lemoyne Series
- Nov 26- Dec 2: Hardcore Showdown SeriesDISCOUNTS
- FREE: Persistent Posse Setup
- 5 GOLD BARS OFF: Butcher's Table
- 40% OFF: Novice and Promising Trader Role Items, Camp Flags and Themes, Rifles and Rifle Style Customization & Bandanas, Gloves, and Coats
- 30% OFF: Hunting Wagon, Kladruber Horses & Missouri Fox Trotter HorsesRETURNING LIMITED-TIME CLOTHING
- The Danube & The Tasman Outfits
- Porter, Charro, Macbay & Leavitt Jackets
- Fernwater, Winter Shotgun, Morning Tail, Torranca, Eberhart, Irwin Coats
- Ortega, Morales, Cardozo Vests
- Prieto Poncho
- Carbow Double Bandolier
- Chambliss Corset
- Tied, Carver & Concho Pants
- Griffith & Pelt Half-Chaps
- Hitched Skirt
- Darned Stockings
- Strickland, Bowyer & Calhoun Boots
- Salter Shoes
- Vaquero Baroque Spurs
- Woodland & Furred Gloves
- Patterned Bandana
- Plaid Cap
- Manteca, Owanjila, Gator, Raccoon, Folwell, Dillehay, Gardenia, Covington, Menasco, Lister, Boutell Hats“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Plata
félisten
válasz homerhamm #17716 üzenetére
Mi a bánatos istennek kell felrepülni?
Simán elrabolnak a földről.
Volt amikor úgy raboltak el hogy jöttem ki az irodából a földszinten,erre pon ott voltak és az épületen keresztül elraboltak.
Ha felrepülsz hozzá akkor bármilyen jármű leáll.
De egyáltalán nem kell felrepülni.
[kép] [kép] [kép] [kép]
Ha a maze toronyban van az irdodád akkor be sem tudsz menni vagy kijönni anélkül hogy elrabolnának.De a hegyen is raboltak el.Ott meg kocsival voltam.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nem értem hogy RDR online-ban miért nincsenek olyan jó eventek mint GTA-ban,a mostani eventen még új fegyvert is lehet szerezni,ha elrabolnak az ufók majd megszöksz és kirámolod a labort ahova zártak.
-
arcitec
addikt
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
.LnB
titán
Ez nem csalás. Nekem is bejöttek mások Xbox-on a "pub-omba". Még zenéltünk is együtt hárman-négyen.
-
Plata
félisten
Szerintem csalók ugyanúgy vannak.
Moonshine eladást terveztem csak inni akartam piát is hogy sárga legyen minden core.
Erre a semmiből ott lett egy játékos,csak úgy megjelent.
Nem törődtem vele és mentem beszélni a pia főzővel,de nem lehetett vele beszélni,gondoltam kimegyek és újra bejövök hátha jó lesz,erre ahogy mentem volna ki a játék kivágott unknown error fffff mittomén mivel.
Sok f volt nem jegyeztem meg.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Mike
veterán
Gyere ps-re
Mostanában újra játszunk vele.
Jó, néha itt is van pár agyhalott aki lelő, de a többség nem piszkálja a másikat. A célzásrásegítés miatt pedig nincs olyan hogy mellé lösz 1 milliméterrel. Plusz tudnánk együtt játszani ami nem egy elhanyagolható szempont[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Az este újra elővettem a játékot,megint történt pár érdekes dolog,például egyik alkalommal egyszerre több event indult el,fényképezős even,valami ship salvage és trade route,amire én is elmentem.
Felültem a vonatra készen a harcra,ahogy letelt a vissza számlálás és elindult az event a vonat és a játékosok eltűntek egyedül maradtam egy üres sessionban a vonat maradványaival.Az idő meg kezdett letelni,volt rá félórám hogy megvédjem a vonaton lévő csomagokat,csak hogy se vonat,se ellenség,csupán a csomagok a levegőben és én.
Azt sajnos elfelejtettem lefényképezni hogy a karim a levegőben áll,ugyanis a vonat tetejére másztam amikor eltűnt a karim a levegőben állt,de úgy meglepődtem hogy nem kaptam le hanem elindultam szétnézni hogy mi a fax van. -
Plata
félisten
Végül is elfelejtettem nézni karikreállós tippeket,de majd ránézek.
Viszont felmentem.
És hol spawnoltam?
A legkedvencebb helyemen.
A postaládában 155 levél.
Meg több ezer item.
Esélyem sincs kivenni.
Itt a táborom a kedvenc helyemen.
Ez meg mi a szár?
Egy idegen játékos mászkált a kocsmámban.
Mellesleg eladásnál érdekes dolog történt.
Eljutottam kocsival ellenörzőponthoz,semmi gond,ellenőrök elzavartak a francba,ellenőrök után nem sokkal találkoztam egy játékossal,egy pillanatra eltűnt a napfény és szuroksötét lett majd a semmiből jött egy rakás ellenséges NPc és lövöldöztek,legalább húsz balfék volt,kettön keresztülhajtottam. Buktam 1 üveg piát a 20 ból,mert lövöldöztek. -
Plata
félisten
Nézek a netről valami pofás karaktert, ha felrakom átszabom a karakterem, ha lehet.
-
.LnB
titán
Elvileg nem az van, hogy nem lehet változtatni, hanem, hogy más nem látja a ló nevét nem? Én így tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
- Retró Gamer Laptopok 2003-2004 Gericom Blockbuster Excellence 1780 és HP Pavilion ZP5000
- 20 Éves retró gamer BMW világító házban, ABIT alaplap, Geforce FX videókártya
- Új bontatlan Ryzen 5 5600G processzor
- Dji Osmo Action 4 Adventure Combo új, bontatlan, 2 év garancia
- LG OLED65G29LA 2 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest