Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Ha online-t kicsit jobban összerakták volna még ma is játszanék vele,csak cset kelett volna és hogy ne engedjék a csalókat elszaporodni.
Mert PC-n az online néha eszméletlen szánalmas volt amiatt hogy szétbarmolták a játékot modderek.
Dota 2-vel akkor játszottam amikor még teszt volt.Akkor sokat.
De sokat toltam régen EVE online-al,LOTRO-val,WoW-ban fogalmam sincs hány ezer órám van,főleg mert a legelső accom elhagytam.
Plusz nem is tudom hogy lehet megnézni hirtelen. De WoT és WoWs-ban is van pár ezer órám,Star Trek Online-ban meg asszem 15k+.
Utóbbiból legalább 4k óra csak cset.
-
Z.m.Z
aktív tag
Nekem is csalódás volt a találkozásuk, de ha jobban belegondolsz, elég életszerű! Ha sokáig halottnak hiszel valakit és elengeded, a szerelmed is elmúlik! Csak a pszcihopaták szerelmesek egy halott emberbe. A merev meglepődés abból adódik, hogy mindketten lefagynak. Sarah túllépett és lezárta, feltételezem nem könnyen, Deacon nem zárta le, emiatt mindkettőjüknek hidegzuhany volt a másik reakciója. De például amikor a szektások által megkínzott nőt kellett a kegyes halállal "megajándékozni" én a hatása latt voltam napokig, annyira átjött. A sok öldöklés közepette az az egy, nagyon megrázóra sikerült. Eközben a kilátástalanság és az emberi kapzsiság és butaság is jól átjött. -
Plata
félisten
Régebben mikor a GTA V még új volt és sokan kapták ajándékba, karácsony után mindig voltak akik megszívták mert feltették magyarosítás és bannolták.
RDR2-nél ugyanez van, volt.
Tele van modderrel de az nem gond.
Jó párszor lehetett olvasni hogy hányan szívták meg.
Vagy amikor hibás frissítés játékosok tömegét bannolta mert kipróbálták az új autoversenyt.
Ott sem kaptak kárpótlást, vissza kapták üresen az accot. Le nullázva. -
negyven2
nagyúr
Én még mindig a ~860-as szint (pontosan 866) közelében vagyok már vagy két éve. Szeretnék vele játszani, de nincs kedvem már. Nem amiatt, hogy nincs benne nekem elég tartalom, hanem csak úgy simán nincs kedvem. Amúgy valami 710-711-es szint között éred majd el a maximális 1000-es szinthez szükséges 27 millió XP felét. Vagyis a maradék 289-290 szinthez annyi XP-t kell majd összeszedni (lényegében annyit játszani), mint előtte (nekem még kb. 7 millió XP-t kell összeszedni, ami annyi amit kb. 500-as szint körül érsz el)...
-
Mike
veterán
Mit ne hagyj ki? Halloween Call to arms. Hangulatos a banyákkal, lángoló lábú lovakkal. Az más kérdés, hogy egyedül nem sokra mész, de ettől még érdemes megnézni. És csak novemberig van. Karácsonykor jön a tél, irtó nyomasztó, pocsék idő, minden szürke, azt is érdemes megnézni. Plusz brutális milyen hosszan megmarad a lábnyomod pl Saint Denisben, más játékban ilyet még nem láttam
-
Plata
félisten
A megjelenésről azt tudom hogy ha keresem nem akar,ha nem keresem és csinálok valamit több is megjelenik.
Nekem Emerald Station felett volt/van a szeszfőzdém,ha vittem eladásra pitét van horn-ba akkor két legendás mocsok volt a közelben.Tudták a piszkok hogy nem tudom őket leszedni.Farkas és hód.
Vagy ha trader eladásom volt és brandywine drop-ból vittem szekeret annesburgba akkor megint,a süket szarvas és hód. -
negyven2
nagyúr
Semmi spoiler sincs, sima menj ide és tedd meg ezt, vagy hozd el azt (már ha a sima narancssárga fejekre gondolsz). egy adott személynél (aki több helyen is elérhető a térképen), 48 perc a cooldown. Annyi, hogy vannak akinek a küldetése negatív honor-t add, van aki meg pozitív honor-t.
-
Mike
veterán
A főzőedényt shotival szét lehet lőni, csak többet kell belőni
Próbáld ki a Halloween Call to arms -t. Még ketten is kemény.
Eleinte messziről lövöldöztem. Aztán megálltam, nézegesse. Most is megállok, csak akkor nem, ha időre kell vinni. Akkor nem lövök rájuk, csak megyek. Az utas szokott lövöldözni, én vezetek
mivel te egyedül vagy, kénytelen vagy lövöldözni. Általában rád lőnek, nem a cuccra. Egy trükk: mutatja sárgán az utat, előveszed a fegyvert, és némi kezdő sebesség után ha nyomva tartod az L2-t automatán mennek a lovak. Azért az ujjad legyen az R1en hogy le tudj fékezni, ha kell. Síneken óvatosan!Naturalista: szerintem tök jó vadászni meg "seggezni" (kábitani) az állatokat, főleg hogy ezt is lehet többen. Van egy pia, amivel egész közel lehet menni az állatokhoz.
A kis camp az egyik legfontosabb a játékban, nagyjából bárhol le tudod tenni, tudsz craftléni és gyorsutazni vele. Mi folyamatosan használjuk.
-
Plata
félisten
Háát a natúrpista szakmához iszonyat sok türelem kell,mert brutál szár.
Első és leglényegesebb dolog,ha megöltél egy állatot ne menj natúrpista NPC közelében,mert egy idióta hülye p.csa.
Ha öltél állatot talán húsz percel előtte akkor lazán elküd a mamuskádba,ez a jobbik eset,rosszabbik hogy lefúj valami vacakkal amitől a karaktered kidől.Tök mindegy hogy elütöttél egy békát a lovaddal vagy lelőttél egy szarvast. -
negyven2
nagyúr
A Rockstars már egy ideje a nagyobb Rockstar-os tartalomgyártóknak előre kiküldi (egy-két nappal), hogy mi lesz a következő heti/havi event week. Ez pl. a GTASeriesvideos twitter oldaláról van.
A Moonshine annyiban jó, hogy sokkal egyszerűbb és gyorsabb a pénzkeresés mint a Trader (és ezt elvenni se tudják, max felrobbantani, de ha előtte kilépsz a játékból akkor megmarad az árú).
A Telegram küldetések azok sima mini küldetések, általában egy kis nehezítéssel (pl. csak Free Aim/ellenségek térkép jelölés nélkül). Sajnos a legtöbb esetben nem fizet jól, és nagy részüket csak solo-ban lehet játszani. Pluszban van rajtuk Cooldown is. Igazából ilyen kihívás küldetések.
Az Etta-s BH-nál jobb módszer az igazából csak annyi, hogy optimalizálod az adott idő alatt megkereshető pénzt, vagyis lényegében szünet nélkül nyomod a BH küldetéseket, szünet nélkül úgy hogy, azok 10-12 percnél tovább ne tartson ki (itt is van, hogy várni kell).
Át lett alakítva még nagyon régen a rendszer úgy, hogy igazából te 10 perc után megkapod a maximálisan kapható jutalom XP és pénz (ami 30 percre szól) több mint felét. Arany esetén 9 perc után kapd a felét és 12 perc után a 2/3-át (a maximális 0.48-nak ami 0.32).
Vagyis érdemes úgy megcsinálni őket ha lehet, hogy ne 12 perc után vidd végig. -
negyven2
nagyúr
NEW & RETURNING CONTENT
– NEW Bodyguard Telegram Missions
– RETURNS Halloween Pass 2
BONUSES- 2X RDO$, Gold, and XP on All Telegram Missions – including new Telegrams
- 2X RDO$, Gold, XP, and Ability Card XP on All Hallows' Call to Arms
- 2X RDO$, XP, and Role XP on Moonshiner Story Missions & Moonshiner Sales
- 2X RDO$ and XP on Featured SeriesREWARDS
- Play anytime this month to receive the orange Porter Jacket
- Win in the Featured Series to receive an Offer for 50% off a Weapon
- Complete a Moonshiner Sale to receive the black Morales Vest
- Destroy a Revenue Agent Blockade to receive 30 Repeater Express Ammo and a Reward for a Moonshine Mash Refill
- Log in between October 29 and November 4 to claim the black Folwell HatWEEKLY REWARDS
- Oct 1-7: Reach Wave 5 in All Hallows' Call to Arms to receive the black and white Darned Stockings
- Oct 8-14: Complete a Moonshiner Sale to receive an Offer for 40% off an Established or Distinguished Moonshiner Role Item
- Oct 15-21: Win in the Featured Series to receive the red Strickland Boots
- Oct 22-28: Complete a Moonshiner Sale to receive an Offer for 40% off a Poncho
- Oct 29–Nov 4: Reach Wave 5 in All Hallows' Call to Arms to receive the black Concho PantsFEATURED SERIES CALENDAR
- Oct 1-7: Fear of the Dark
- Oct 8-14: Dead of Night
- Oct 15-21: Hardcore Fear of the Dark
- Oct 22-28: Hardcore Dead of Night
- Oct 29–Nov 4: Hardcore Fear of the DarkDISCOUNTS
- 5 GOLD BARS OFF: Moonshine Shack
- 50% OFF: Moonshine Shack Upgrades and Bar Décor
- 40% OFF: Madam Nazar Halloween Masks, Norfolk Roadster and Arabian Horses
- 30% OFF: Repeaters including Style Customization, Eyepatches, Pants, and SkirtsRETURNING LIMITED-TIME CLOTHING
- Squat Stovepipe Top Hat
- Fanned Stovepipe Top Hat
- Cossack Hat
- Clymene Coat
- Benbow Jacket
- Shaffer ChapsCOMMUNITY-INSPIRED OUTFIT
Free community-inspired outfit created by xXx Queen Inferno xXx on YouTube
- Horror Mask
- Caugherty Shirt (Male), Lotte Cap Sleeve Blouse (Female)
- Penstock Pants (Male), Hitched Skirt (Female) -
Plata
félisten
Én kezdetekltől toltam,de azt hiszem utoljára bármi is a játékhoz új talán 2021-ben jött,azóta ismétlés.
GTA Online-ban meg mindig van újdonság dögivel.#17609.LnB
Én szerettem az RDR O-t amíg nem lett totál tele csalókkal akik mindent elrontottak,na meg hogy magasról tojtak a játékosokra és nem hoztak semi újdonságot,de a GTA online után mikor először felmentem RDR online-ban csak lestem hogy mi a szar ez,a GTA online-hoz képest az RDR online egy fapados olcsó kínai utánzat,fapados gagyi és olyan mintha nem is ugyanazok csinálták volna,még egy vacak cset sincs a játékban.Az egész menü meg minden teljesen lapos és vacak. -
Mbru
tag
Nekem a Trader nagyon adja magát. Azzal keresem a legtöbb pénzt. Pénzt és nem aranyat. Nagyon tetszik a vadászat és a nyúzós részek. Ha lehet mindig 3 csillagos tetemeket viszek be, a többit megnyúzom. Szerinte jól lehet vele fejlődni és keresni is.
Mikor adom el, mindig egyedül szoktam lenni, csak a tuti
-
negyven2
nagyúr
Ugye a Collector dolgok esetében az olyanok amiket ki kell ásni ott, nem lokáció függő a dolog, hanem szimplán random drop. Van is egy táblázat róla, hogy bizonyos dolgokat mekkora eséllyel ad be:
Random Item Possible Loot
A Trader Role meg nem igazán gyűjtögetésen alapul, hanem hasonlóan a Moonshine-hoz, idővel termeli ki a pénzt.
Bár igaz, hogy gyűjtögetni kell, de ezt konyhanyelven úgy hívjak, hogy vadászat. Vagyis vadászni kell az állatokra (a tényleges és nem a játékos állatokra
), és azokat elvinni a táborba. Lehet venni hozzá Hunting Wagon-t, amivel egyszere több tetemet is tudsz szállítani. Időnként kell resupply küldetést is csinálni hozzá, ahol a feldolgozáshoz szükséges alapanyagokat szerzed be. Ha kész az eladásra szánt árú, akkor el kell adni. Igazából ezt bármikor meg lehet tenni - nem kell, hogy tele legye a tábor - de érmes akkor amikor eléri a éppen elérhető maximális terméket, mert akkor fizet a legtöbbet (eladásra alapból jár egy kis wagon, de ha többet szeretnél eladni akkor meg kell venni a közepes és nagyot is.
Eladáskor két lehetőség van. Vagy egy közeli biztonságos (nem tudja más játékos elvenni tőled), vagy a távoli, 25%-al többet fizető eladás, ami esetében viszont más játékos el tudja lopni a termékeket. NPC támadás mindenféleképpen lesz (vagy útközben, vagy az eladási helyen).
Van amúgy egy apró exploit, arra, hogy távoli eladást üres lobby-ba csináld. Annyi a trükk, hogy mielőtt eladnád a termékeket, bemész a táborba, ott rányomsz a karakter módosításra, majd amikor betöltötte a karaktert visszalépsz a játékba. Ilyenkor ha jól csináltad (de inkább ha szerencsés vagy), akkor visszatesz a tábor közelébe egy üres lobby-ba. Befutsz a táborba, és elindítod az eladást, és amíg el nem adod addig nagy valószínűséggel egyedül leszel abban a lobby-ban. -
Mike
veterán
Szerinted miért raktam 4000 órát ebbe a játékba? Semmi nem ütötte meg ezt a szintet. Pl fenn a hegyről látom hogy lenn a völgyben áll a köd. Lemegyek oda, és tényleg köd van. Vagy ott a ló. Nincs még egy ilyen játék. A táj is hihetetlen, ha nem úgy nézett ki, már nem tetszett. Pár játék hozta ezt a szintet, a Ratchet and Clank Rift Apart, az említett Forbidden West, a Kingdom hearts 3 és a felujitott Uncharted.
-
negyven2
nagyúr
btw. A Red Dead Redemption-el (a 2010-es), játszottál-e? Vagy ha nem érdekel-e? Ugye ez is natív 4K/30fps One/Series X-en (Series S-en meg 1440p). És bár azért főleg irányítás szempontjából látszik, hogy lassan 13 éves a játék, de nekem személy szerint a sztorija jobban tetszik. Illetve mivel én azzal játszottam hamarabb, így nekem bár hasonló a véleményem az RDR2-höz, de azért az első rész után inkább annak tökéletesítésének tűnik. Ezért is fogadom el Grath Gamepod-os értékelését (azt hiszem az 7.5 volt nála) függetlenül attól, hogy nekem ott van minden idők egyik legjobb játékai között. Vagyis röviden: én jobbnak tartom az RDR-t, de sokkal szívesebben játszok az RDR2-vel!
És még ott van az RDR
N, ami lehet egy szimpla zombis DLC-nek is tekinteni, de valójában sokkal több annál! -
spleenszuru
őstag
Akkor szerintem megvárok egy 80%+ kedvezményt rá, a sztori ulti verziója még 70% kedvezménnyel is 27 euro, wow.
Közben utánanéztem és igen, elég durván dícsérve van a sztori, ráadásul, ahogy látom, a kettőt nyugodtan tolhatom az 1 előtt, mivel előzménye.
Őszintén, az elsőt nem is szeretném játszani. -
negyven2
nagyúr
Amúgy a Quick Join trükkel miért nem csinálsz képet?
-
negyven2
nagyúr
Igazából akkor érdemes megpróbálni az Elimination játékmódot is. Ez bár PvP, és ezért nem. ajánlottam. Ez lényegében egy Battle Royale mód, és ha nem nyersz akkor egyből mehetsz tovább. Itt a legtöbb esetben forced fegyverekkel működik.
Sajnos ahogy tapasztaltad, a legtöbb PvP játékmódban, sajnos ész nélküli DM fest van (többször volt olyan, hogy bár megnyertük a meccset, de az ellenfél csapatában jópár 10-20 K/D-s illető volt (vagyis csak öltek de a meccs célja nem érdekelte őket. Elimination esetén kicsivel nyugodtabb a helyzet. Sajnos ez az achievement pont olyan amiben nehéz segíteni. Maximum úgy, hogy összejön négy ember és ők indítanak egy Elimination-t.
-
arcitec
addikt
Lehet csak olyanra sikeredett. Az enyém is csaj karakter, de tök véletlenül, nem is lett annyira rossz, bár ha szintén véletlenül nem okézom le idő előtt még jobb lehetett volna.
Kár hogy nem lehet rajta tuningolni, mert azért tudnék. A tiéden nem kell, az nagyon jó lett.
Ja, megvettem a fehér/szürkés bundás nacit én is. 11 gold
-
negyven2
nagyúr
Day of Reckoning
Ez téli időszámítás szerint (CET) minden nap: 02:52/10:22/16:22/23:52-kor indul...
Legalábbis elviekben, mert nem tudom, hogy ez a Free Roam event órarend még jó-e
-
negyven2
nagyúr
A Free
Roam menüben rányomok a Quick Job-ra és ott csatlakozok valamelyikre. Igazából bármelyik jó, de én a legtöbbször a Story Missions On Call-ra.
Majd miután talált egy lobby-t, akkor beadja ezeket a pontokat ami majd aztán 1 MP után átvált ilyen régi fekete fehér fényképpé. Na én akkor az 1 mp-es időben csinálok egy screenshot-ot. Általában nem tudom előre a teljesen pontos pózt, illetve van hogy pont belepislog a karakter. Azért ezt használom, mert itt részletesebb képet lehet csinálni. A másik opció az, hogy a Story átvehetőkből csinálok képet (mindkettő esetben nagyobb tender felbontást kap a karakter mint simán free roam-ban, vagy a fényképezőgép esetében.A kabát neve Macbay Jacket (11 arany darabja), de az elvileg most nem érhető el (limitált item). Bár itt vannak a katalógus linkek. Elvileg már nem lehetne már így megvenni, de nekem sikerült (legalábbis nem dobott hibát és levonta az aranyat is).
-
negyven2
nagyúr
Erre is van egy pont alapú rendszere a Rockstar-nak.
Minden ruhadarab egy 0 - 4 rendelkező skála alapján adja meg azt, hogy mennyire véd a hideg ellen. Ezek értelemszerűen össze is adódnak.
Az 0-tól 2-ig terjedő skálán outfit-ek, azok a Hot Temperature-nek (0°C fölötti érték) felelnek meg, a 3-as értékű azok az Average (0°C-24°C), míg a 4 felettiek azok a Cold Temperature-be tartoznak (24°C alatt).
A katalógusban lévő leírások alapján így kapnak pontokat a ruhadarabok:
- slightly warm az 1 pontot ér
- reasonably warm az 2 pontot
- a warm az 3 pontot
- és van néhány ami very warm, ami 4 pontot ér.Ezek alapján lehet összerakni akár olyan outfit-et is, amiben bár ránézésre megfagyna a karakter, de a pontok alapján védi a hidegtől ( vagyis pl. trikóban, rövidnadrágban, mezítláb is szaladgálhatasz a -15°C-os havas hegyekben gond nélkül, mert van rajtad egy vastag kesztyű meg egy szőrmesapka
). -
negyven2
nagyúr
Ha megvan a Rank 30, akkor onnantól kezdve a Bounty Hunter Role XP egy Award-ba kerül, ami ha eléri a 10000 XP-t akkor le lehet tesztelni, és ezért 0.5 arany, $100 és 500 XP jár. És a többi reset képes Award-al szemben, ezt bármennyi alkalommal le lehet nullázni.
A biztonság kedvéért: a legtöbb Online-ban végzett cselekvésért award-ot add a játék. Ha ezekből összejön a megadott mennyiség (pl. 1000 kill, 100 miles travel by canoe, 1000 loot, etc.), akkor rájuk lehet nyomni egy reset award-ot. Ezért jár 0.4 arany és 500 XP. Viszont ezeket max. 10 alkalommal lehet "nullázni". Illetve nem minden award-ot lehet, újra kezdeni.
Ezeket a főmenü/Progress/awards-nál lehet megcsinálni.
De a Bounty Hunter-es dolgot ki is lehet tűzni, és akkor könnyebben hozzá lehet férni, mert a Free Roam menu (D-Pad balra), Pinned részén lesznek.
-
negyven2
nagyúr
A Bounty Hunter Wagon-ból nem tudnak megszökni, illetve ha a Reinforced Lasso-val kötözöd meg őket akkor nehezebben szabadulnak ki. A Wagon most $437.5-ba, a lasso pedig $175-ban kerül. Illetve a free roam-ban lévő célpontokat le is lehet ütni (knockout). Sajnos a legendary bounty-k esetén a knockout nem működik, mert azt a rendszer úgy tekinti, mintha megölték volna.
-
negyven2
nagyúr
De a 10-12 percet nem így kell számolni.
Az idő (meg ha nem is ír ki semmi időt), attól indul, amikor elindul a küldetés. Vagyis amikor kiírja, egy hangjelzés közben, hogy hova kell menni.
Azért 10-12 perc-et érdemes egy ilyen küldetésre szánni, mert ugye minden, játékban lévő mission esetén, a 10. perc után már megvan a teljes küldetésért járó maximális jutalom 50%-a. Ugye 30 perc után jár a maximális jutalom, de arany esetén a 9. percében már jár az alap 0.24 (12. percben meg 0.32, utána meg 3 percenként 0.04-el nő már csak). XP estén a teljes XP mennyiség 50%-át 10. perc után, míg pénz estén a 75%-át kapod meg.
Vagyis ha egymás után csinálsz ilyen elven kettő BH küldetést, akkor kb. 20 perc alatt kapod meg azt a jutalom mennyiséget mint 30 perc alatt egy esetén (30 estén meg ha 3db 10 perceset csinálunk akkor meg még többet mint egy darabbal).
-
negyven2
nagyúr
48 perces cool down van köztük. Ezért érdemes kettő között olyan 3-4 hagyományos bounty-t megcsinálni (10-12 perces idővel... értelemszerűen ha engedi).
Amúgy megvetted a Prestigious Bounty Hunter license-et is a normál-al együtt (elviekben az volt a drágább... talán 20 arany a kettő együtt)?
Mert ugye most még azok fizetnek triplán (a hagyományosak csak XP-ben adnak triplán).
-
negyven2
nagyúr
Itt van minden amit a Bounty Hunter payout-ról érdemes tudni. Akartam volna egy rövid összefoglalót csinálni belőle de sajnos az asztali gépem szabadságra ment (valószínűleg táp hiba).
Az istállós dolog sajnos egy bug. Itt egy megoldás rá.
Tábort nem kell minden alkalommal lerakni!
Aludni nem lehet, azt Plata képletesen értette.
Amúgy visszatérve a BH-ra arról már írtam, hogy érdemes úgy csinálni, hogy 10-12 perc alatt legyen meg (indításától számolva, ill. legendary esetén attól amikor megkapod az irányítást), mert így lehet a leghatékonyabban farmolni ezeket. Mivel szinte az összes free roam-os (és legendary) target-et bármelyik városban lehet adni ahol van seriff hivatal, így igazából előre meg is lehet tervezni az utat.
-
Plata
félisten
Mert minél tovább vársz annál több a jutalom,sokra akkor se számíts mert mindenképp lófing a jutalom.
De GTA-ban is így volt hogy a küldetéseket ha csináltuk akkor kaptuk a legtöbb pénzt ha legalább 15 percig elhúztuk.
Ami néha nem jött össze,mert valakit elkapott a hülyeség és lerombolta az egész várost harci helikopterrel.
-
negyven2
nagyúr
Gondolom nem a benne lévő "tudásanyag" miatt szeretnél egyet, hanem mint fizikai terméknek az "értéke" miatt?
Nos mivel már nem gyártják (maga a kiadója írja, hogy Sold Out), így kvázi tényleg egy limitált kiadású termék lett, amitől nem biztos, hogy sokan megválnának.Nekem a CE kiadás van meg belőle, és én sem adnám el mert bár a benne lévő dolgokat sokkal könnyebben és bővében megtalálom a neten, de nekem kézzelfogható, fizikai termék ami a Red Dead Redemption 2-höz kapcsolódik az csak ez (a játék csak digitálisan van meg).
Sajnos amit be lehet szerezni netem (pl. Amazon, eBay) azokon meg is látszik, hogy ritkaság lett. Most egy gyors eBay-es keresés után a sima kiadás szállítással együtt olyan 28 000 Huf UK-ből, a CE pedig Franciaországból 38 000 Huf-ra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Warhammer 40.000
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Plusz nem is tudom hogy lehet megnézni hirtelen. De WoT és WoWs-ban is van pár ezer órám,Star Trek Online-ban meg asszem 15k+.
Utóbbiból legalább 4k óra csak cset.
N, ami lehet egy szimpla zombis DLC-nek is tekinteni, de valójában sokkal több annál!