- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deftyyy
tag
Hali!
Nem tudjátok miért van hogy eszközkezelőböl eltávolítom a realteket és mindig a visszatelepül magátol?
w10 azért vettem észre és azért is idegesítő mert 100on járatja a vid kártyát a procit meg 50%on
-
Enfield
csendes tag
Üdv! Asrock 990 fx extreme 3 alaplapom van. Realtek ALC892 hangkártya benne. Szépen telepítettem a dirvert. Hdmi kábellel van rákötve tv-re a pc. A probléma az hogy bedugom a fülest és nem vált át a fülesre ugyan úgy a tv szól a füles meg néma.. mi lehet a gond? ( előző gépemmel automatán váltott ) Próbáltam mangerbe mindent állítgatni jobbra balra de semmi :S
-
nsbikes
csendes tag
Hello!
Olyan problémám van hogy Windows 8.1 mellett egy Logitech Z506 5.1 hangfalrendszert szeretnék használni az alap Realtek hangkártyával, megfelelően összekötöttem, a tesz hibátlanul lefut (összes hangfal megszólal megfelelő sorrendben) de amikor tovább megyek a konfigurálásba akkor a "konfigurálás testreszabása" pontnál nem lehet bepipálni a "hátsó pár" opciót ezért végül a hátsó hangszórók nem szólnak. :S Remélem tud valaki segíteni!
-
Sziasztok!
Vásároltam egy Gigabyte B150M-D2V alaplapot, melynek a leírása szerint ALC887-es integrált hangchipje van.
A probléma, hogy sem a gyári lemezéről, sem a Gigabyte weboldaláról, sem a Realtek weboldaláról leszedett driverrel nem vette fel a windows a hangkártyát. (Win 10Pro). Az eszközkezelő látja, hogy ott van egy multimédiás high audi cucc, de semmilyen driver telepítésével nem hajlandó felvenni. Manuálisan sem tudtunk ráerőltetni semmit, hardverfelismerő sem volt képes beazonosítani.
Ötlet? -
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Telepítettem win 10-et, és a hanggal igen komoly gondjaim vannak!!! Asrock P67 Pro3 alaplap, Realtek ALC892 audio. Az oldalról leszedtem és telepítettem a win 10-es "Realtek high definition audio driver ver:7560"-at. Be is állítgattam, a teszteken szépen szól a 6 hangfal. De youtube és VLC a jobb első hangfalra akarja tolni a hangot meg némi halovány valami szól a centeren és annyi. Win 8.1-en is annó vért izzadtam, mire sikerült elérni, hogy tökéletesen szóljon az 5.1 méllyel böngészőben és videólejátszókban, de ez most eléggé felzaklatott.......
-
oneal1
senior tag
sziasztok!
követlező problémával szembesültem:
realtek hd audió gép indítás után 5-10 percre rá elkezdi felpörgetniaz egész gépet...
processzor 90% körülire, valamint a videókártyámat és szinte fullon pörgeti, ha feladatkezelőből kilövöm akkor minden visszaáll a normális állapotba, elcsendesül a gép, ismét üresjárat.
tudja valaki esetleg hogy mi a jó fene ez?
-
Hardestadt
csendes újonc
Sziasztok!
Nemrég telepítettem fel az eredeti Windows 10 64 bit operációs rendszert és az alaplapi hangkártya drivert is feltettem. Alaplap: MSI B150M Night Elf. Ezt követően feltelepítettem a Realtek drivert is (HD_6.0.1.7730). A probléma az, hogy csak a center, a mélynyomó és a jobb hátsó hangfal szól. A két front egyáltalán nem akar szólni. Ha megcserélem a jack dugókat, akkor szólnak az első hangszórók. Ha átrakom a Realtek beállításoknál stereo-ra, akkor nem szól a hang.
Mi lehet ilyen esetben a megoldás?Köszönöm, Gábor
-
sereeff
aktív tag
Hello! Kéne kis segítség! :-(
Gigabyte P35 alaplapom van, s szeretném a koax kimeneten 5.1-es hangot lőni az erősítő felé. van erre lehetőség? s hogyan mert nem sikerült találnom, rájönnöm, stb,,, Az erősítőn nincs HDMI! Optikai kábel nem játszik 6m a távolság! Ha van lehetőség segítsetek pls!
A hangok beállításnál nincs csak két csatornás hang... nem értem hogy kéne?!?? -
BartaX
újonc
Nekem az lenne a problémám, hogy ha elkezdem terhelni a gépem (esetleg beindítok egy nagyobb gépigényű játékot) elkezd a fejhallgatóm, fülhallgatóm vagy éppen ami be van dugva zúgni, zizegni és minél jobban terhelem annál jobban zúg. Ez a probléma fellép az első és hátsó panelben is. És ha esetleg beszélgetek valakivel (/valakikkel) akkor is behallatszik mikrofonon keresztül (nem hangfalon vagyok így nem szabadna hallatszania) és elég zavaró tud lenni. Nem tudom mi lehet a baj, esetleg újra kéne húznom a gépen, vagy vegyek egy hangkártyát (most alaplapról van Asrock Z77 Pro3 - Realtek ALC892)?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Visormail
addikt
Új driver [link] R2.77-es 2015/5/11
-
Kiskopika
senior tag
Üdv
Van lehetőség a hátsó hangkimeneteket külön választani, és programokhoz külön hozzá rendelni? Pl hogy a winamp csak a front zöld jacken szóljon, a fekete, centeren meg csak a media player.
Találtam egy programot a Multi room audio player ami képes erre de nem elég hatékony és bugos szerintem. -
nyozo
aktív tag
Üdv! nem rég tettem újra a win7-et (64bit) és valamiért nem akar működni az 5,1 az alaplap egy Gigabyte EP45-UD3P a hang cucc az genius sw-hf 5001. Ha nincs fent a driver akkor a windwos tesztben működik az összes hangszóró de youtube-n nem (anno ment a youtube is 5.1-ben!) ha meg felrakom a drivert akkor még a tesztbe se müködik az 5.1 csak az első két hangszóró
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok!
Adott az alaplapom (ASRock M3A785GMH/128M) a rajta lévő realtek hangkártyával. Windows 8.1-hez hol találok megfelelő manager telepítőt? mert ami win7-est próbáltam attol be crashel a gép, szükségem lenne arra hogy az első és a hátsó jack csatlakozóhoz külön hangforrást tudjak állítani.
-
Pityu.
nagyúr
Nekem egy olyan problémám van,hogy egy MSI P67A GD55 alaplapon van egy integrált ALC892 chip mostanában a gépem el kezdett szórakozni az audiodg.exe vel felpörgette a memóriát 900megáig is ilyet sosem csinált pedig mindig az msi gyári oldalról szedtem le az ottani legfrissebb drivert.Ugyan be volt kapcsolva a loudness de az már régen is be volt és semmi gondom sem volt ezt mostanában kezdte,legutolsó friss ez volt
Type On-Board Audio Drivers Title Realtek High Definition Audio Driver
OS Win8 64, Win8 32, Win7 64, Win7 32, Vista 64, Vista 32 Language English
Release Date 2014-08-14 Version 6.0.1.7293
File Size 223.16 MB FileNa most azt mondták,hogy tegyem fel a legújabbat a realtek oldaláról, mert az ilyen msi vagy más gyártó honlapján található ,szar.Nos most fel raktam egy állítólag újabbat
Ez volt a telepítője: 64bit_Win7_Win8_Win81_R275 de a száma szerint meg ez nem a legújabbA legújabbak meg állítólag ezek
Tehát most meg régebbi került fel rá pedig ezt a drivert a realtek oldaláról töltöttem le.A képen lévő frisseket meg sehol nem találom,csak az msi oldalán lévő van,viszont az audiodg nem tudom miért zabál ennyi memóriát.
Ja windows 7 ultimate x64 et használok.
-
nagybá
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy miként lehetne megoldani azt, hogy ha bedugok egy fejhallgatót a gépbe, akkor a hang mondjuk csökkenjen le az 1/4-ére?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket hogy az alaplapi 5.1 es hangkártyák hogy képzik a sub/center kimeneten a hangot. Az érdekelne hogy ha pl beledugok egy fülest akkor az egyik oldalon mondjuk a jobbon jön ki a center a másikon pedig a sub ? Tehát tudom e külön erősítőre kötni a centerem és a sub om ha egy ilyen kimenetbe dugom oly mòdon hogy az egyik csatorna a sub a másik pedig a center? Köszönöm a segítséget!
-
adrian9695
újonc
mért nem lehet egyszere több hátlapi panelen hangszoro kimenetet beálitani Realtek Hd Audio ban
-
logitech25
tag
Sziasztok!
van egy ilyen alaplapom
G41T-M16Minden jó,össze van a rakva konfig,driverek fent vannak viszont nincs hang,tálcán látható hogy fel van telepítve felismeri!
megy a zene és nem ad hangot!szerintetek mi lehet a probléma????
-
Trysfal
újonc
Helló!
Próbálom rövidre fogni:
Windows 7 füles probléma.
*tegnap felraktam a 64bites win7et, vele együtt minden drivert
*a laptopomnak csak 1 lyuka van, míg a fülesemnek 2 farka, ezért vettem hozzá egy elosztót
*az elosztóval tökéletesen működött mind a hang, mind a mikrofon
*amióta újraraktam a windowst a mikrofon nem működik, és a gép nem tudja felfogni, hogy egy fülessel kellene dolgozni. Tulajdonképpen nem ismeri fel, hogy bedugtam a fülest, tehát a control panelos hangeszközök kezelésénél (még letiltottként) sem mutatja a fülest.
Amit eddig megpróbáltam a probléma megoldására
# anyázni (sokat)
# drivert újra rakni
# új drivert felrakni (dell hivatalos oldaláról, a legújabbat)
# felhangosítani a mikrofont (alapból legtöbbször le van muteolva, most is le volt.)
# a füles kis "távirányítóján" ki-be kapcsolni a mikrofont
(# a füles tökéletesen működik az asztali gépemen, valamint egy másik egylyukú laptopon.) -
csodaember
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy vettem egy ASROCK b85 pro 4 alaplapot es miutan feltelepitem felmegy ra win7 el az auto driver plusz felteszem az audio high definition realtek cuccot mint ahogy eddig az osszes lapomnal megtettem. Most viszont az a problemam akadt, hogy ha eddig bedugtam mas lapokon a fulest egybol felugrott, hogy uj jack lett bedugva es megkerdezte, hogy ez micsoda? fejhallgato, hangszoro stb, plusz alapba a realtekben at tudtam allitani amire akartam. Na most ez a funkcio nem jelenik meg es nem is tudom elohozni, csak hangszorokent uzemel, es ezaltal nem adja vissza azt a hangot a fules amit kellene se hangossag szinten se pedig jatekban a ter hatast, talalkozott e ezzel mar valaki es ha igen mi a megoldas? koszi
-
Adam1993
újonc
Sziasztok, azzal a problémával fordultam ide hozzátok hogy a realtek hangkártyákon a dts-t dolby-t, dts neo pc-t lehet engedélyezni valamilyen úton módon a hangkártyán de a neten amit erről találtam mind angol és az angolnak is a legkomiszabb szavait használja. Tudnátok segíteni nekem hogy ezt a dolby-t dts-t stbstb hogy lehetne engedélyezni? itt olvastam erről http://www.techpowerup.com/forums/threads/unlocked-realtek-hd-audio-drivers-with-dolby-digital-live-and-dts-interactive.193148/
-
ZsoAce
tag
Nekem is van a HD audióval, amíg XP volt működödtt, miután Win7 került a gépre már nem akar megszólalni.
Elvileg a driver rendben feltetlepül a Win7 telepítés közben, nekem is ugrál a "zöld bacás" a hangszóró ikonnál a tárcán, de amit rádugok nem szólal meg (monitor, hangszóró, fülhallgató).
Mintha nem érzékelné, hogy bedugom a jack dugót. Emlékszem XP-vel mindig előugrott egy ablak a csatlakozáskor, hogy mibe dugtam a jack dugót, most ez sem jön elő.Ötleteket várok.
-
B!K0
csendes tag
Hello,
most telepítettem egy win 7 64 -et, a Realtek telepítése után nem jelent meg sehol a rendszeren.
Megtaláltam a C könyvtárban de ha kattolok az exe(k)-re nem történik semmi.(rendszergazdival sem)
Integrált hangkari van és csak elöl van bemenet...a fejhallgatót fel sem ismeri a win7 ha bedugom.
Próbáltam többet feltenni de semmi siker...rendszerhang az van Bios-ban egy lehetőség van ami Audio-Enable.Találkozott már valaki hasonlóval?
-
papesz5
tag
Sziasztok!
Volna egy problémám.Hogy lehet laptopon a fülhallgató bemenetet letiltani?Sajnos egy vacak jack dugó vége benn maradt a csatiba,és nem lehet kiszedni,és nincs hang.
Köszönöm előre is! -
Sanctus
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock H81M alaplap, rajta integrált Realtek HD Audio (ALC892) hanggal.
Az a problémám, hogy ezidáig az alaplapi videó kártyát használtam, de te megtoldottam egy komolyabb hardverrel a PIIe slot-ot, és úgy veszem észre ezzel egy időben eltűnt a hangunk!
UEFi default is volt már -igaz ott nem tekergettem az elsődleges videón kívül semmit.
Látom, hogy a hangerőszabályzón ugrál a zöld bacás, ám sem az előlapi, sem a hátoldali kimeneten sem nyikkan meg. :/
Driver frissítés is volt már... Ki is vettem a videó kártyát, és vissza kapcsoltam az alaplapit, de így sem történt változás!
Mire számíthatok? Hazament a hangkártya a lapon?SB Live-val jártam már úgy, hogy megpadlózott, nem volt hang, a win látta a kártyát, de a telepítő viszont nem találta.
Itt ha leszedem a drivert, akkor a win alapból felteszi a sajátját... (a kimeneteken akkor si csend van)
Van valakinek ötlete?Előre is köszi!
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
az lenn a problémám hogy integrált realtek hangkari visszaáll fülhallgatóról hangszóróra a win újraindításakor.
ez mitől lehet? -
kammler
senior tag
Hello. Van egy gigabyte H61M-USB3H lapom. Vettem egy házat, amiről persze info semmi, és az audio header csatira csak audio van írva. A lap HD audio. A ház tuti AC97 csatis, ugye nem jön rajt ki hang, a fronton. A lap UEFI-jébe nem tudok váltani HD és AC97 közt. Van vmi elérhető adapter itthon? Külföldi oldalakon láttam, dehát filléres cucc, most senki se küld el külföldről egy 50 centes vackot. Tehát HD to AC97 adapter vhol?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Elvégeztem a módosításokat ezen cikk alapján, és az a problémám, hogy a lejátszóeszközök között nincs olyan, hogy digitális kimenet.
Hogyan lehet előcsikarni ezt Win7 alatt?
Köszi! -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 EVO R2.0 lapom van, rajta integrált ALC982 hangkártya. Az a gondom, hogy az front kimenetre kötött fejhallgatóban zavaró cicergés, sipolás, susogás vagyis valamilyen digitális zaj hallható folyamatosan. Nem csak hanglejátszás közben, mert alapból, windows alatt is hallani. Nem túl hangos, zenelejátszás közben a hangerő simán elnyomja. Feltettem a legfrissebb drivert is, ugyanúgy megmaradt a zaj. A fejhallgató hibátlan, más hangforrásban nincs zaj, sőt, a hátsó csatira kötve is tökéletes és másik fejes is ugyanúgy serceg az előlapra kötve. Próbáltam a bios-ban állítani és az előlap a HD audio és AC97 is csatikkal is variáltam, eredmény nélkül. Ha a hangot letiltom bios alatt, akkor nincs zaj. A hangerő állításával a zaj hangereje nem változik. Viszont azt vettem észre, ha az egérrel megfogom a szoftverben a hangerőszabályzó csúszkát és mozgatom, a hallható a legjobban a hang. Alapból is van egy kis sípolás de ha a csúszkát mozgatom akkor pluszban még sípol is. Mit lehet ezzel kezdeni? -
kiszi07
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a gépemre egy windows 7 x64 bites oprendszert(előtte jó volt) ASUS P8H61-M LX R2.0 alaplap!
Felraktam a drivereket(chipset,lan,audio). Az audio létrehozott egy realtek nevezetű mappát amiben 2 mappa található Audio, NICDRV_8169. Gépemen teljesen nincsen hang, mikrofont érzékeli, hogy beszélek bele. A hangkeverőnél is érzékeli a hangot. Esetleg valaki segítene? Köszönömui: a gépemen az AIDA érzékeli a High Definition Audio-t és az ATI Radeon HDMI-t
-
Eclips21
őstag
ALC892 tudja azt a funkciot hogy ki es bemeneteket tetszolegesen allitsam be? Mert nalam asrock 990fx extreme3 nal nincs ilyem. Esetleg van valami lista ahol levan irva melyik tipus tudja ezt vagy mi ennek a pontos szak neve? Regi 8eves alaplapom is tudta ezt azt hittem ma mar alap cucc mindben.
-
csizma89
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Asus K52N laptopom(Win7-el) és az vele a bajom, hogy utóbbi időben elkezdett a hang szórakozni rajta.
A belső hangszórókon nincs hang, de a jack kimeneten van. Ha bedugok valamit utána kihúzom, akkor feljön a kimenetválasztó ablak, és amíg le nem okézom, addig van hang a belső hangszórókon is. Olyan mintha mindig be lenne dugva a jack. A probléma most már folytonos. Illetve, ha éppen van hang, és a mikrofonon felveszem a jelszintet vmi iszonyatos interferencia lép föl és sípol a hangszóró. Szétszedtem a lapost, de nem látok semmit hogy összeérne valamivel. Valakinek van ötlete hogy mit tegyek? Vagy tudom e valahogy manuálisan, hardveresen tiltani a jack kimenetet és csak akkor kapcsolnám fel ha valóban kell.
Előre is köszi. -
Linkin
senior tag
Üdv
olyan problémám lenne hogy a hangfalon keresztül jön a hang nem a magába a fülesbe a mikrofon az jól működik viszont így elégé visszhangzok ami nem nagyon jó -
rzerge
aktív tag
Sziasztok!
Mit csináljak, ha egyik napról a másikra nem jön hang az "előlapi" jack aljaztból egy laptopnál? ALC269 chip van benne. A gép érzékeli, hogy valami be lett dugva az aljzatba, de ha meg is akarom szólaltatni, akkor a hangszóróra (?) viszi a hangot, viszont az meg le van tiltva a jackbe dugott eszköz miatt... o.O
Felraktam a legfrissebb drivert, de semmi. -
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a hangkártyámmal, legalábbis azt gondolom, hogy ezzel, alaplap ASRock Z77 Extreme 4. Pár nappal ezelőtt még minden rendben, volt előlapi csatlakozóra rá volt dugva a füles, mint általában, hátulra meg az 5.1-nek a csatlakozói. Elmentem suliba, de előtte fülesen hallgattam zenét, minden rendben volt, mikor hazaértem délután, beléptem a skype-ra és nem szólt csak a füles bal oldala, jobb oldala egyáltalán. Átraktam az 5.1-re kihúztam elől a csatlakozót, de az 5.1-nek sem szól a jobb oldali első hangszóró. Mind a 2 a füles is meg a hangszóró is letesztelve, szépen szól semmi baj nincs vele másik gépen, itt meg most valami baja lett, a nem tudom mitől. Valakinek lenne valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, és mi lehet a megoldása?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Pörzsimester
tag
Szevasztok!
Jövök én is egy kérdéssorral, hátha valaki találkozott már ilyesmivel. Ismeretes hiba, legalábbis sok külföldi fórumon olvastam róla, hogy flash programból megszólaltatott hang, pl youtube, alaplapi realtek chipen 5.1 hangfalszetten nem sztereó a hangzást eredményez, hanem automatikusan kitölti 5.1-re, tönkretéve a hangzást. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha az ember leveszi a hangszórók mintavételezési frekvenciáját 44100 Hz-re. Ilyenkor működik a hangszóró kitöltés (speaker expansion). ALC889 chipes alaplapjaim voltak, mindnél jelentkezett a hiba.
Viszont új problémával szembesültem, sztereó line in bemenetről származó hangot is felkeveri 5.1-re lejátszásnál, és sehogyan nem lehet kikapcsolni. végigzongoráztam a létető összes beállítást, egyedül 2 hangszórós módban nem kever, de olyankor a mély sem szól. Olyan mintha figyelmen kívül hagyná a hangszóró kitöltés kapcsoló állapotát. Régi/új driver, sem segített. Ennyire sz*r lenne a realtek?
-
karpy
csendes tag
Üdv!
Az a problémám, h vásároltam egy Gigabyte GA-EP35- DS3 rev. 2.1 típusú alaplapot és nincs hang. Az illesztőprogramok gond nélkül felmennek, az eszközöket mind látja és 'hibátlanul' kezeli a 32 bites 7-es Windows. A baj az, h a digitális kimenetet érzékeli aktívnak, hol ott nincs is rádugva semmi. Hiába dugom a hangszóró kimenetek bármelyikébe a jack-et, az 'intelligens' kimenetek nem látnak semmit, h csatlakoztatva lenne. Próbáltam már letiltani a digitális kimenetet, de akkor sincs változás. Már bios-t is frissítettem, rendszert is újra raktam, de mindig ez a probléma! Vmi ötlet?
-
Psyenrico
csendes tag
Sziasztok!
Nagy gondban vagyok...
feltelepítem a Realtek hd audio manager programot újraindítást kér, újra indítom vissza tölt a win 7 de a programot nem találom sehol! Miért lehet ez?
-
Pinochet
tag
SZiasztok!! Ma telepítettem win7-et. Egész eddig az XP-n tökéletesen működött a Realtek Hd Audio kártyám. A következő a gondom...mindegyik kimenet ok, de a digitális kimenet ami az erősítőmre van kötve egyszerűen nem működik...Újratelepítettem, és semmi. A sima szgép hangszórók működnek, de az erősítő egyszerűen nem szólal meg? Mi lehet a gond??
-
Benji21th
tag
Sziasztok! Olvasgattam az előző hozzászólásokat, de csak hasonló problémát találtam az enyémhez. Egy asrock alaplapom van bitfenix házban előlapi kivezetéssel. Remekül össze van kötve minden, ahogy kell. A headset amit használnék ugyancsak működik máshol. A win7 is érzékeli ha bedugom. A gond csak annyi, hogy nem jó se a miki, se a füles rész. Úgy állítottam be, hogy ne tiltsa le egymást az elő és hátlap, de üres hátsó kimenettel sem szólal meg semmi az előlapin. Mit lehet tenni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest