- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 EVO R2.0 lapom van, rajta integrált ALC982 hangkártya. Az a gondom, hogy az front kimenetre kötött fejhallgatóban zavaró cicergés, sipolás, susogás vagyis valamilyen digitális zaj hallható folyamatosan. Nem csak hanglejátszás közben, mert alapból, windows alatt is hallani. Nem túl hangos, zenelejátszás közben a hangerő simán elnyomja. Feltettem a legfrissebb drivert is, ugyanúgy megmaradt a zaj. A fejhallgató hibátlan, más hangforrásban nincs zaj, sőt, a hátsó csatira kötve is tökéletes és másik fejes is ugyanúgy serceg az előlapra kötve. Próbáltam a bios-ban állítani és az előlap a HD audio és AC97 is csatikkal is variáltam, eredmény nélkül. Ha a hangot letiltom bios alatt, akkor nincs zaj. A hangerő állításával a zaj hangereje nem változik. Viszont azt vettem észre, ha az egérrel megfogom a szoftverben a hangerőszabályzó csúszkát és mozgatom, a hallható a legjobban a hang. Alapból is van egy kis sípolás de ha a csúszkát mozgatom akkor pluszban még sípol is. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest