Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanctus
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock H81M alaplap, rajta integrált Realtek HD Audio (ALC892) hanggal.
Az a problémám, hogy ezidáig az alaplapi videó kártyát használtam, de te megtoldottam egy komolyabb hardverrel a PIIe slot-ot, és úgy veszem észre ezzel egy időben eltűnt a hangunk!
UEFi default is volt már -igaz ott nem tekergettem az elsődleges videón kívül semmit.
Látom, hogy a hangerőszabályzón ugrál a zöld bacás, ám sem az előlapi, sem a hátoldali kimeneten sem nyikkan meg. :/
Driver frissítés is volt már... Ki is vettem a videó kártyát, és vissza kapcsoltam az alaplapit, de így sem történt változás!
Mire számíthatok? Hazament a hangkártya a lapon?SB Live-val jártam már úgy, hogy megpadlózott, nem volt hang, a win látta a kártyát, de a telepítő viszont nem találta.
Itt ha leszedem a drivert, akkor a win alapból felteszi a sajátját... (a kimeneteken akkor si csend van)
Van valakinek ötlete?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest