- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 EVO R2.0 lapom van, rajta integrált ALC982 hangkártya. Az a gondom, hogy az front kimenetre kötött fejhallgatóban zavaró cicergés, sipolás, susogás vagyis valamilyen digitális zaj hallható folyamatosan. Nem csak hanglejátszás közben, mert alapból, windows alatt is hallani. Nem túl hangos, zenelejátszás közben a hangerő simán elnyomja. Feltettem a legfrissebb drivert is, ugyanúgy megmaradt a zaj. A fejhallgató hibátlan, más hangforrásban nincs zaj, sőt, a hátsó csatira kötve is tökéletes és másik fejes is ugyanúgy serceg az előlapra kötve. Próbáltam a bios-ban állítani és az előlap a HD audio és AC97 is csatikkal is variáltam, eredmény nélkül. Ha a hangot letiltom bios alatt, akkor nincs zaj. A hangerő állításával a zaj hangereje nem változik. Viszont azt vettem észre, ha az egérrel megfogom a szoftverben a hangerőszabályzó csúszkát és mozgatom, a hallható a legjobban a hang. Alapból is van egy kis sípolás de ha a csúszkát mozgatom akkor pluszban még sípol is. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest