Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Asus M5A97 EVO R2.0 lapom van, rajta integrált ALC982 hangkártya. Az a gondom, hogy az front kimenetre kötött fejhallgatóban zavaró cicergés, sipolás, susogás vagyis valamilyen digitális zaj hallható folyamatosan. Nem csak hanglejátszás közben, mert alapból, windows alatt is hallani. Nem túl hangos, zenelejátszás közben a hangerő simán elnyomja. Feltettem a legfrissebb drivert is, ugyanúgy megmaradt a zaj. A fejhallgató hibátlan, más hangforrásban nincs zaj, sőt, a hátsó csatira kötve is tökéletes és másik fejes is ugyanúgy serceg az előlapra kötve. Próbáltam a bios-ban állítani és az előlap a HD audio és AC97 is csatikkal is variáltam, eredmény nélkül. Ha a hangot letiltom bios alatt, akkor nincs zaj. A hangerő állításával a zaj hangereje nem változik. Viszont azt vettem észre, ha az egérrel megfogom a szoftverben a hangerőszabályzó csúszkát és mozgatom, a hallható a legjobban a hang. Alapból is van egy kis sípolás de ha a csúszkát mozgatom akkor pluszban még sípol is. Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Spórolós topik
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Együttműködik az Infinix és a Pininfarina
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Samsung 24" Full HD LED monitor (S24C450B)
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest