- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám a hangkártyámmal, legalábbis azt gondolom, hogy ezzel, alaplap ASRock Z77 Extreme 4. Pár nappal ezelőtt még minden rendben, volt előlapi csatlakozóra rá volt dugva a füles, mint általában, hátulra meg az 5.1-nek a csatlakozói. Elmentem suliba, de előtte fülesen hallgattam zenét, minden rendben volt, mikor hazaértem délután, beléptem a skype-ra és nem szólt csak a füles bal oldala, jobb oldala egyáltalán. Átraktam az 5.1-re kihúztam elől a csatlakozót, de az 5.1-nek sem szól a jobb oldali első hangszóró. Mind a 2 a füles is meg a hangszóró is letesztelve, szépen szól semmi baj nincs vele másik gépen, itt meg most valami baja lett, a nem tudom mitől. Valakinek lenne valami ötlete, hogy mi lehet a probléma, és mi lehet a megoldása?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest