- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
-
BorsóKorsodi
tag
válasz
Visormail #460 üzenetére
Egyenlőre valami Razer Kraken van a fülemen és van valami microlab sztereó hangfalam. Ezeknek bőven elég 892, de alaplap 6-7 évig is velem marad, ezért foglalkoztat a kérdés.
Bár kezdem elengedni mert egyik lapnál se találok audio codec infotPlusz hangkártyával mibe kerül alc 1200 ha később nagyon hiányozna ?
-
Dency01
aktív tag
-
lanszelot
addikt
válasz
Visormail #431 üzenetére
Hello,
- Nekem az exe egy 60Mb -t csomagolt ki, ami 2 könyvtár volt, mind a 2-ben updater exe volt.
Le fogok szedni egy másikat, hátha amit szedtem nem jó volt, de a verzió nem fontos, inkabb az hogy működne.
- Ezt írtam, nekem nincs ProgramFiles-ban Realtek könyvtár, se a Program Files x86-ban.
Se az alkalmazások között nincs semmi.
Nem települ fel semmi, csak a drivert rakja fel az eszközkezelőben, és nincs tovább. Így viszont rosszul működik. Ha bedugok valamit, akkor kézzel be kell állítani, hogy bedugtam. a pl kontrollert dugok, akkor arra át áll, és ha lehúzom ismét be kell állítani, hogy a realtek-ről szóljon.... Ha lenne manager, akkor az automatikusan vissza állna.- ha rá keresel Realtek Loop, akkor rengeteg talalat jön ki, de az ott leírtak egyike se segít nekem. De ugyanolyan loop-ba megy az enyém is. Az Audio Manager viszont sehogy se megy fel nekem.
-
lanszelot
addikt
válasz
Visormail #429 üzenetére
Hello,
Először is köszönöm a választ.
Sajnos nem működik.
Leszedtem, de azok csak frissítések, nem teljes telepítők.
Alaplap oldalról leszedtem, eszközkezelőben töröltem, pipálva, majd onnan felraktam, de a managert nem rakta most se fel, és nem is működik megfelelően, viszont most nem volt loop. -
ScomComputer
veterán
válasz
Visormail #424 üzenetére
Ok,de az új driverekben már nincs benne,mint anno....sőt a ROG féle RAC-ban semmi nincs...
Az MSI-ben meg igen...
Kell hozzá Sonic,megy egyén sz@r de nem szól jól.. -
VGYke
addikt
válasz
Visormail #418 üzenetére
Köszönöm! Először az Eszközkezelő- Illesztőprogram frissítése- keresése számítógépen módszerrel frissítettem, talált a "6.0.9235.1." mappában frissíteni valót. (Aki így csinálja, figyeljen arra, hogy "Hang-, ..." + a "Szoftverösszetevők" alatt is van frissíteni való). Ezután, már megnyugodva hogy nem lesz baj, meg hogy helyre tegyem a "Programok és szolgáltatások" (telepített programok) alatt látható Realtek verziószámot (mert az még a régi driver számot mutatta), a setup.exe-vel ismét telepítettem.
Szóval tényleg érdemes körülnézni gyártón belül, frissebb lapok driverei között és nem csak hang driver ügyben.
Nekem ugye Gigabyte Z390 AORUS MASTER lap van. Z490 (590,690) lapoknál már az Audio meghajtók között, a Realtek mellett van olyan driver (vagy mi) hogy DTS, tisztességes 473.49 MB mérettel. Ez vajon mi lehet, digitális bemeneten fogadja a DTS jeleket és 5.1-ben szól a forrás, enélkül meg nem? Ja és rápasszírozhatom e a saját lapmra?
Elnézést ha olyat kérdezek amit mindenki tud, de úgy tanul a gyerek, ha kérdez.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Visormail #404 üzenetére
Ez tényleg hihetetlen, hogy miért csinálják. Alaplapom oldalán a 2015-ös verzió van, egyébként azzal működött, Realtek oldaláról leszedtem a "legfrissebbet'", utána persze, hogy eltűnt a Realtek Audio Manager. Ebben a videóban a StationDriverst ajánlották, leszedtem az elsőt, megint működik.
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
Visormail #393 üzenetére
Biztos hülye kérdés, de honnan lehet tudni hogy fel van települve ? Ha a Beállításokban a Hang szekcióban pl. szerepel olyan hogy "Hangszórók (Realtek(R) Audio)", az azt jelenti hogy felment a Realtek driver ? Egyébként mostmár minden rendben működik, még a gitáros progim is ( ASIO drivert használ ) tehát már csak elméleti síkon érdekelne :-).
-
Lacmaster
tag
válasz
Visormail #361 üzenetére
Szia! optikaival van összekötve! Alapértelmezettként a Realtek van beállítva...Lejátszóprogram pedig MPC-Hc ahol beállítottam 5.1-re
Az erősítőn csakis auto-n jön hang...Viszont youtube-os se tudok 5.1 teszttel kicsikarni semmit! Sőt ha sorround-ra megy a teszt akkor a front szól...De ami furcsa, mint ahogy írtam is, nincs 5.1 verzió a hangeszköz beállításánál csak sztereó/és különböző frekvenciák!De én azt gondolom vmi pc beállítás rossz mert semmire nem változik, nincs más opcióm!
-
balazska92
senior tag
válasz
Visormail #317 üzenetére
RtkNGUI64.exe ezt elindítva bejött a program, tudom kattingatni amit akarok stb, viszont ha a hátsó hangszórókra kattintok és tesztelem, akkor a bal hátsó helyett bal első szól, jobb hátsó helyett jobb első
A jack dugók jól vannak bedugva, azokat nem húztam ki win 10 felrakásakor
-
balazska92
senior tag
válasz
Visormail #315 üzenetére
Nem. A realtek hd audio manager program kéne hogy bejöjjön, ahol ugye tudok mélyhangkezelést beállítani, illetve egyesével tesztelni a hangszórókat. Jelenleg csak a sima alap hang van, ezen is tudom tesztelni meg beállítani a hangszórókat stb, de így a hátsó hangszórókat nem ismeri fel, nem szólnak.
-
-
R3nts
senior tag
válasz
Visormail #294 üzenetére
Köszönöm szépen!
De a fentebb linkelt képemen mellékelve, MELYIK mappát tallózzam be neki...? mindegyik mappán belül van 32,és 64bit-es összetevő,külön mappában még...ez ok,ezt értem...de ezek a mappák a fileokat tartalmazzák,mintha bemásolni kéne a már meglévő Realtek mappába a Program Files-nál... csak NEM TUDOM,MELYIK MAPPÁT adjam be neki...?Nem értem,mik ezek az FF, és az RS jelölések...
-
Vistaboy
veterán
válasz
Visormail #65 üzenetére
Az nem kifejezés.
Reggel újraraktam mindent, szűz windows, meg minden, beállítottam a Win7 beépített driver-ében rendesen az 5.1-et (Realtek driver még a környéken sem volt), és már akkor is, a Total Media Theatre - és minden más program - a beállítások ellenére oldalsó hangfalként látta a hátsó kimenetet, és természetesen semmi hang nem jött ki belőle.
Mintha maga a hangfal jelentené azt a gépnek, hogy azok oldalsók.
Még megpróbálom átnézni, de valószínű, hogy rendezhetem át a lakást, és inkább rákötöm a TV-re a hangfalat.
-
cidalain
veterán
válasz
Visormail #61 üzenetére
nem jött be a driver frissítés, ugyanaz a probléma.
még érdekességként megemlítem, hogy amikor tölt be a win, és van az üdvözlőképernyő, akkor ott még hallatszódik a hang! aztán amikor megjelenik az asztal, és rámegyek a hangerőikonra, ott akkor már 0 hangerőn van megint a hanghullám.
szóval a win üdvözlésekor ok, mire betölt elmegy.
mintha valami induló process, vagy automatikusan induló program lelőné.nincs sok automatikusan induló progim: avast, netlimiter, win search, asus pc probe, kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- alza vélemények - tapasztalatok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- HP 15da0000nh Intel Silver N5000 / 8gb ddr4. / UHD 620 / 1TB Hdd / 70% akku / Olcsó DDR4-es laptop
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest