Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csodaember
csendes tag
Sziasztok, egy olyan kerdessel fordulnek hozzatok, hogy vettem egy ASROCK b85 pro 4 alaplapot es miutan feltelepitem felmegy ra win7 el az auto driver plusz felteszem az audio high definition realtek cuccot mint ahogy eddig az osszes lapomnal megtettem. Most viszont az a problemam akadt, hogy ha eddig bedugtam mas lapokon a fulest egybol felugrott, hogy uj jack lett bedugva es megkerdezte, hogy ez micsoda? fejhallgato, hangszoro stb, plusz alapba a realtekben at tudtam allitani amire akartam. Na most ez a funkcio nem jelenik meg es nem is tudom elohozni, csak hangszorokent uzemel, es ezaltal nem adja vissza azt a hangot a fules amit kellene se hangossag szinten se pedig jatekban a ter hatast, talalkozott e ezzel mar valaki es ha igen mi a megoldas? koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- Mikrotik routerek
- Kerékpársportok
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest