- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pörzsimester
tag
Szevasztok!
Jövök én is egy kérdéssorral, hátha valaki találkozott már ilyesmivel. Ismeretes hiba, legalábbis sok külföldi fórumon olvastam róla, hogy flash programból megszólaltatott hang, pl youtube, alaplapi realtek chipen 5.1 hangfalszetten nem sztereó a hangzást eredményez, hanem automatikusan kitölti 5.1-re, tönkretéve a hangzást. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha az ember leveszi a hangszórók mintavételezési frekvenciáját 44100 Hz-re. Ilyenkor működik a hangszóró kitöltés (speaker expansion). ALC889 chipes alaplapjaim voltak, mindnél jelentkezett a hiba.
Viszont új problémával szembesültem, sztereó line in bemenetről származó hangot is felkeveri 5.1-re lejátszásnál, és sehogyan nem lehet kikapcsolni. végigzongoráztam a létető összes beállítást, egyedül 2 hangszórós módban nem kever, de olyankor a mély sem szól. Olyan mintha figyelmen kívül hagyná a hangszóró kitöltés kapcsoló állapotát. Régi/új driver, sem segített. Ennyire sz*r lenne a realtek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Garmin topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő