Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Socket AM4
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji21th
tag
Sziasztok! Olvasgattam az előző hozzászólásokat, de csak hasonló problémát találtam az enyémhez. Egy asrock alaplapom van bitfenix házban előlapi kivezetéssel. Remekül össze van kötve minden, ahogy kell. A headset amit használnék ugyancsak működik máshol. A win7 is érzékeli ha bedugom. A gond csak annyi, hogy nem jó se a miki, se a füles rész. Úgy állítottam be, hogy ne tiltsa le egymást az elő és hátlap, de üres hátsó kimenettel sem szólal meg semmi az előlapin. Mit lehet tenni?
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- XPS 9340 27% 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest