- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- RAM topik
- Milyen digitális videókamerát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
Próbáltad a router ip címét közvetlenül?
http://192.168.31.1 alapértelmezettként.Nekem R3 routerem van, ennél 2.10.38 az utolsó változat a következő nyelvekkel:
-
woodworm
veterán
-
woodworm
veterán
A samba nem alkalmas letöltésre. Az gyakorlatilag a windows-os megosztás linux-os megfelelője. Nem úszod meg az fw cserét, a gyári ugyanis nem alkalmas torrent letöltésre. Vagy a development alá kell felrakni a csomagot, vagy váltani olyan változatra, ahol egyszerűbb megoldani, pandora/openwrt.
-
-
Nekem gyári szoftverrel jött nem bántott a kínai nyelv. Most nem régen néztem rá és jött az új, két lépcsőben frissült, felment valami nem néztem, majd újraindult és jelezte ezt amit fent írtam, azóta van angol nyelvem. Soha nem tettem fel manuálisan szoftvert, csak az update. Örülök használom ennyi.
-
batabe
senior tag
hello.
hát, én anno frissítettem a routeremet 2.6.17-re OTA-val, úgy nem jelent meg benne az angol nyelv. Valahol azt olvastam, hogy manuálisan fel kéne rakni újra a fájlt, és akkor megjelenik. Vannak kétségeim...
A miuihu fórumon is beszéltem egy nagy routeressel (a wincseszteres verzió), ő is felrakta a legfrissebbet, abban sincs angol.egyébként egyszer egy spanyol fórumon megtaláltam a 2.2.100-as angol nyelvet is található firmware-t, nekem pl ezzel a verzióval került szállításra tavaly a készülék.
Letöltöttem, itt a linkje, én még nem próbáltam, úgyhogy csak saját felelősségre. -
kenand
veterán
15 megabit az körülbelül 2 megabájt/s , nem 10 megabájt/s.
12.x Mb/s és a rooterrel mért 9.7 Mb/s (megabájt) már a 100 megabit/s határán van. Bár 100/8= 12.5Mbájt/s sel mehetne ha az internet bírná, de az a max sebessége a 100 megabites rooternek, de azon már több minden osztozik....
-
repvez
addikt
na megvolt a teszt, és sajnos a router is fogja a netet vissza valamiért, bár még igy is le van maradva a névleges sebességtől, de jobb a helyzet nélküle.
Ez a speed teszt eredménye a router nélkül dlink 360R modemmel :És ez xiaomi routerrel l:
valaki esetleg valami okosságot rá, mert a router fontos lenne, mert enélkül nem tudom a laptopot és a mobilt használni, meg igy minden alkalommal be kell jelentkezni a netre PPOPE kapcsolatként.
-
Szoszo94
őstag
Nem tudom, hogy ha manuálisan frissiteném, akkor utána autómatikusan felajánlaná e ha ujjabb érkezik, hogy frissitsem.
Fel! Nekem volt dev rom az eszközön, arra is jelzett a telefonos app és jött a frissítés, illetve nemrég visszaraktam a stabilt és azóta arra is volt egy frissítés (mindkét említett rendszer kínai volt, a 'gyári' angolt én egyből lefrissítettem mikor megjött a router)
-
kenand
veterán
Sajnos nem, ha cégtől rendelsz 20 Euro a határ. Magyar posta nem szokott szórakozni- csak ha mobile phone van ráírva a csomagra akkor egyből ráharapnak.
DHL-t viszont messze kerüljétek, az már 20 Euro felett egyből Vámoltat és a vámolásért pofátlan 4750FT-klér pluszban (az államnak fizetendő AFA-n felül), ráadásul csomó papírt töltet... igazi német fafejű cég... -
wocsok17
tag
Ha pc app van társítva hozzá automatikusan letölti. Seedelni nem seedel szerintem, viszont nem is látod a torrent oldalon, hogy leszedted. Célt nem tudsz megadni, mindig ugyanabba a könyvtárba tölti. De én csak a nagyról tudok nyilatkozni, mert nekem az van, a kicsit soha nem használtam.
-
-
repvez
addikt
és még jött egy ujjabb kérdés, valahol lehet állitani az időzónát az alkalmazásban vagy a routernél? Mert sztem a kinai idő van beállitva alapból.Mert beállitottam, hogy minden nap 00:15 perckor inditsa ujra magát a router és a napokba minden nap volt hogy megszakadt a neten és ránézve az orára szinte mindig 17:15kor történt .
Már csak azt nem tudom hogy menynivel állitsam el, hogy éjfél körül inditsa magát ujra amikor nem zavar már.
illetve az alkalmazásnál a telefonon a plugin résznél megjelent egy samba menü, de belépve a menübe csak a fejléce és 4 pont fogad ami pontokból csak a samba szót tudom elolvasni, de azt nem hogy mit kell vele kezdeni vagy, hogy milyen beállitás szügséges hozzá.
-
repvez
addikt
még egy kérdés, ha a telefonnal netezek és találok egy fájlt amit le akarok tölteni és beállitom, hogy a router usb-re mentsen akkor az az otthoni vezetékes netemen keresztül menti rá az adatot vagy először a telefon memoriájában és majd mikor hazaérek akkor wifin szinkronizálja rá a pendrivera?
-
Ez elég érdekesen kel életre, de megy. Közel 100mb adatot másol rá mielőtt elindul addig inicializal. Nem szoktam piszkálni első csatlakoztatáskor. Ntfs meg fat32-vel is megy. Egy időben nem ment, kiderült az új win7 oldotta meg, mert valamit elronott a program hiába tetem újra. Most jó az fix!
-
Az alap a kínai. Az angol a rámókolás. Tehát a mérleg mindig a kínai felé billen, hogy ha volt valaha akkor kínai lesz. A frissítés menete egyszerű, belép a 192.168.31.1-re és ha élő net kapcsolatod van ki is dobja a fület, katt rá, fél perc. Közben sárgán villog a router, elszáll a net, majd ha ismét kéken világít végzett és minden a régi. Manuálisan is lehet amúgy fájlból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Anime filmek és sorozatok
- DUNE médialejátszók topicja
- OTP Bank topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- További aktív témák...
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest