Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
Most ezt magyarul is?
Egyébként az EUI szabvány átalakitó müanag kerete miatt nem megy bele a foglalatba,de talán egy másik elosztó közbeiktatásásval megoldom,csak igy megint egy plusz ellenállás és hibaforrás van közte.Amugy valaki már beleásta már magát jobban a router firmware lelkivilágába?
Ami a hivatalos oldalon megjelennek uj verziók azok csak kinai nyelvüek? Vagy ami gyárilag angolul jött ki router ahhz angol firm is lesz? néztem nov25én jött ki az utolsó stabil frim és heti frissitést irnak ezekről hol lehet irni, hogy mit javitottak vagy mi került bele pluszba?Esetleg milyen alternativ openwrt van hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini PC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Senki sem töröl ennél jobban
- További aktív témák...
- Toshiba 500 GB 2,5 Notebook HDD
- VTX AMD Radeon HD 6870 1 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest