Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- ASRock lapok általában
- Akciókamerák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Ide a mi.com-os regisztrációd kell az email, és jelszó páros.
Ha nincs akkor előbb regisztrálj a mi.com-ra.
Ez a regisztráció kell ahhoz is hogy a webes felületen bejelentkezzen a router, csak utána tudod ezzel az alkalmazással belépve a letöltéseket elindítani.Ezt értetted? Mert visszaolvasva vannak kétségeim.

-
wocsok17
tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Itt nézd meg:
www1.miwifi.com/app_download.html -
wocsok17
tag
Ha pc app van társítva hozzá automatikusan letölti. Seedelni nem seedel szerintem, viszont nem is látod a torrent oldalon, hogy leszedted. Célt nem tudsz megadni, mindig ugyanabba a könyvtárba tölti. De én csak a nagyról tudok nyilatkozni, mert nekem az van, a kicsit soha nem használtam.
-
wocsok17
tag
válasz
HornedReaper
üzenetére
Ezt nem értem... Micsoda?
-
wocsok17
tag
-
wocsok17
tag
válasz
syler123
üzenetére
Ha feltölteni nem akarsz akkor jó. Legalábbis nekem a nagy elég jó, az én sávszélességemet kihasználja, bár az nem nagy. Fel nem tölt, de még nem találtam olyan torrentet amit észrevették volna hogy letöltötte. Nem tudom hogy csinálja de nem látszik hogy letöltöttem, viszont vissza sem oszt, de letölt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dali Oberon 5 - dió
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi