- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Ide a mi.com-os regisztrációd kell az email, és jelszó páros.
Ha nincs akkor előbb regisztrálj a mi.com-ra.
Ez a regisztráció kell ahhoz is hogy a webes felületen bejelentkezzen a router, csak utána tudod ezzel az alkalmazással belépve a letöltéseket elindítani.Ezt értetted? Mert visszaolvasva vannak kétségeim.
-
wocsok17
tag
válasz
Kolondrum #317 üzenetére
Itt nézd meg:
www1.miwifi.com/app_download.html -
wocsok17
tag
Ha pc app van társítva hozzá automatikusan letölti. Seedelni nem seedel szerintem, viszont nem is látod a torrent oldalon, hogy leszedted. Célt nem tudsz megadni, mindig ugyanabba a könyvtárba tölti. De én csak a nagyról tudok nyilatkozni, mert nekem az van, a kicsit soha nem használtam.
-
wocsok17
tag
válasz
HornedReaper #114 üzenetére
Ezt nem értem... Micsoda?
-
wocsok17
tag
-
wocsok17
tag
válasz
syler123 #100 üzenetére
Ha feltölteni nem akarsz akkor jó. Legalábbis nekem a nagy elég jó, az én sávszélességemet kihasználja, bár az nem nagy. Fel nem tölt, de még nem találtam olyan torrentet amit észrevették volna hogy letöltötte. Nem tudom hogy csinálja de nem látszik hogy letöltöttem, viszont vissza sem oszt, de letölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest