Új hozzászólás Aktív témák
-
wocsok17
tag
Ide a mi.com-os regisztrációd kell az email, és jelszó páros.
Ha nincs akkor előbb regisztrálj a mi.com-ra.
Ez a regisztráció kell ahhoz is hogy a webes felületen bejelentkezzen a router, csak utána tudod ezzel az alkalmazással belépve a letöltéseket elindítani.Ezt értetted? Mert visszaolvasva vannak kétségeim.
-
wocsok17
tag
válasz
Kolondrum #317 üzenetére
Itt nézd meg:
www1.miwifi.com/app_download.html -
wocsok17
tag
Ha pc app van társítva hozzá automatikusan letölti. Seedelni nem seedel szerintem, viszont nem is látod a torrent oldalon, hogy leszedted. Célt nem tudsz megadni, mindig ugyanabba a könyvtárba tölti. De én csak a nagyról tudok nyilatkozni, mert nekem az van, a kicsit soha nem használtam.
-
wocsok17
tag
válasz
HornedReaper #114 üzenetére
Ezt nem értem... Micsoda?
-
wocsok17
tag
-
wocsok17
tag
válasz
syler123 #100 üzenetére
Ha feltölteni nem akarsz akkor jó. Legalábbis nekem a nagy elég jó, az én sávszélességemet kihasználja, bár az nem nagy. Fel nem tölt, de még nem találtam olyan torrentet amit észrevették volna hogy letöltötte. Nem tudom hogy csinálja de nem látszik hogy letöltöttem, viszont vissza sem oszt, de letölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- UHD filmek lejátszása
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest