Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ránéztem én is és nekem is felajánlotta az ujabb frissitést rá is toltam, kinézetre nem találtam én változást csak mostmár végre be tudtam állitani a saját időzónát és pontos dátumot, eddig ez a menű nem volt nálam.Illetve a dual band wifi részt nem tudom, hogy most nekem megéri e bekapcsolni ha nincs 5g eszközöm.
Lefedettség vagy jelerőségben jobb lesz ugy vagy ha marad mindegyik külön?A mobil appot is néztem nálam nem jelzett frissebbet alkalmazáson belül viszont playen keresztül meg igen .
DE a PC-s aplikáció is jó lenne ha frissulne,mert az full kinai , igaz sokat nem is használom, de azért csak jobb ha el is tudom olvasni mit ir ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest