Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
herdsman12 #576 üzenetére
Bizonyos routereknél én a vírusirtó miatt szívtam. Próbáltad más gépen esetleg vagy telefon böngészőről IP alapján a belépést?
-
lupus_l
aktív tag
Próbáltad a router ip címét közvetlenül?
http://192.168.31.1 alapértelmezettként.Nekem R3 routerem van, ennél 2.10.38 az utolsó változat a következő nyelvekkel:
-
lupus_l
aktív tag
Ma akadtam rá, a R3-as router esetében biztosan működik - angol nyelvű rom hivatalos rom-ban:
http://www1.miwifi.com/tw/miwifi_download.html címről az R3 ROM-ot kell letölteni, frissíteni, majd az egyéb beállításoknál a nyelvek közt a kínai mellett ott lesz az English is -
lupus_l
aktív tag
Alapból nem tud angol nyelvet, de nem lepődnék meg, ha a Xiaomi USA-nyitás után megjelenne a plusz nyelv.
A mobil alkalmazás már angol nyelvű.Beállításnál engem annyira nem zavart, az elején rossz a csak kínai, de miután megvan a net beállítása, az Android/iOS app már szépen kezeli a routert.
-
lupus_l
aktív tag
Nekem annyira bejött a linkelt router, hogy a mai nap megrendeltem a 2. ilyen készüléket.
Az első készülék otthonra került, ez pedig a cégnél váltja le a mostanában gyakran instabil állapotba kerülő tp-link készüléket.Az admin kínai nyelvű, Google Translate szépen lefordítja. Viszont a mobil alkalmazáson keresztül könnyen kezelhető. Úgy tudom miniről nem éri meg váltani, mert nem sokkal tud többet, de új készüléknek tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Léghűtés topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest