Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Közben megvalaszolnam a kérdést, amint seteltem fel az appban az új routert, felajanlotta a korábbi mentését visszaállításra. Nem is mindent, de a klienseket, a Wan beállítást athozta. Port forwarding és dhcpt pl nem. Egyelőre ennyi, majd később folytatom a konfigurációt, lényeg hogy már van netem és wifim es mindez gyorsan.
-
batabe
senior tag
migrált már valaki beállításokat két mi router között?
csináltam mentést usb-re a mi minimről, és ezt ha berakom az új, 3G-be, akkor be tudja tölteni és át tudja hozni a beállításokat (lan konfig, wifi ssid, port forwarding, dhcp beállítások, stb...) ? vagy kézzel kell mindent beállítani? -
batabe
senior tag
Frissítés megy ota és fájlból betallózva is offline.
én webes felületről konfiguráltam az első alkalommal, nem tudom, hogy mobil appal megy-e. ki kell próbálni (az van angol nyelvű)
kétféle lehetőség van, vagy lesz két külön SSID 2,4 és 5 Ghz-re, vagy egy egyesíted, és egy SSID alatt érhető el mindkettő. -
batabe
senior tag
Hello,
nekem is ilyenem van, hosszú ideig a 2.8.91 stabil gyári verzióval használtam, ebben fixen van angol nyelv. de egy probléma gyanú miatt frissítettem, 2.13.x -re, abban is megjelenik a választható angol nyelv, de nem vált át angolra. Igazából google translator szépen megoldja, ha managelni kell
Illetve vannak alternatívák a gyári firmware-re, erről a többiek tudnak nyilaktozni. -
batabe
senior tag
Egy érdekes tapasztalat a kétantennás verzióval kapcsolatban.
Anno települt a 2.8.91-es verzió, amiben az angol nyelv gyönyörűen muzsikált, de gyanús volt, hogy utána már nem jött semmilyen frissítés, megnéztem a mi honlapon, és láttam, hogy az aktuális stabil verzió a 2.13.3.
Miután visszaállítottam a regionális beállítást Európáról kínaira, egyből felajánlotta a frissítést. Lefrissült, a nyelvek között szintén ott volt az angol lehetőség, de hiába állítottam át angolra, nem lett a felület angol, úgyhogy maradt a google translate. -
-
batabe
senior tag
Attól függ honnan veszed. Eredetileg csak kínaiul tud, de bizonyos kereskedők egy speciális angol nyelvű firmwarrel szállítják, de már a gyári firmware is tud angolul. De van YouTube videó, hogyan tudod a kínait bekonfigolni, aztán ha már van neted, Google translate segít
-
batabe
senior tag
hello.
hát, én anno frissítettem a routeremet 2.6.17-re OTA-val, úgy nem jelent meg benne az angol nyelv. Valahol azt olvastam, hogy manuálisan fel kéne rakni újra a fájlt, és akkor megjelenik. Vannak kétségeim...
A miuihu fórumon is beszéltem egy nagy routeressel (a wincseszteres verzió), ő is felrakta a legfrissebbet, abban sincs angol.egyébként egyszer egy spanyol fórumon megtaláltam a 2.2.100-as angol nyelvet is található firmware-t, nekem pl ezzel a verzióval került szállításra tavaly a készülék.
Letöltöttem, itt a linkje, én még nem próbáltam, úgyhogy csak saját felelősségre. -
batabe
senior tag
Meg a Chrome fordító is sokat segít...
A kezdeti konfigolasrol találsz videókat, azzal megoldod a csirkelab problémát.
Amúgy van 1-2 árus, aki módosított, angol nyelvet is tartalmazó firmwarrel szállít. Nekem is ilyen volt, csak frissítettem és ugrott az angol... De megvagyok nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest