- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsit OFF:
- Van valakinek információja: 500Mb-es digi netet wi-fi routerral megosztani? Van ilyen eszköz már?
Gigabites LAN, és gigabites wi-fi is?Köszi a segítséget!
-
Én vettem, de szívesen eladom.
Sajnos valóban nem tökéletes másik routerral. Nekem ZTE és TP-LINK van, de egyikkel sem volt felhőtlen a viszonyuk.Amit észrevettem, s lehet egy kapcsolóóra meg is oldaná: ha, non-stop be van kapcsolva, akkor egy idő után lelassítja az átvitelt, ami áramtalanítás után vissza áll eredetire. Ilyenkor megy rendesen, de, amikor nincs kedve, akkor van térerő, de az adatátvitel gyakorlatilag 0 lesz.
Simán lépked a telefon a hálózatok között.Most fogok kölcsönkérni más fajta repeatert, meglátjuk az mit bűvészkedik.
-
Azért, amikor a suliban 9600bps volt 2 teremnyi gépre (~20db) és még a szerverek is ezen mentek, meg néhány bennfentes tanár...
(Igaz, olyan mintha tegnap lett volna, bár jobb, hogy elmúlt.) -
Srácok!
Tudna valaki segíteni? Igaz, nem a topik tárgyáról van szó, hanem a "kistesóról", ami nem is router, csak repeater...
Szóval ehhez az eszközhöz nincs olyan hely, ahonnan a full angol app-ot le lehetne szedni? (Vagy PC-re progit.)
A Xiaomitól ma leszedte a legújabbat (nekem az elsőt) és csak a tyúklábak kapirgálnak a kijelzőn.Arra szeretném tovább állítgatni, amit vtechun is szeretne: otthon ne kelljen 3 routert használni, ha egy ilyen is megoldja a problémát.
Jelenleg külön hálózatként tudtam csak beállítani.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest