Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
és még jött egy ujjabb kérdés, valahol lehet állitani az időzónát az alkalmazásban vagy a routernél? Mert sztem a kinai idő van beállitva alapból.Mert beállitottam, hogy minden nap 00:15 perckor inditsa ujra magát a router és a napokba minden nap volt hogy megszakadt a neten és ránézve az orára szinte mindig 17:15kor történt .
Már csak azt nem tudom hogy menynivel állitsam el, hogy éjfél körül inditsa magát ujra amikor nem zavar már.
illetve az alkalmazásnál a telefonon a plugin résznél megjelent egy samba menü, de belépve a menübe csak a fejléce és 4 pont fogad ami pontokból csak a samba szót tudom elolvasni, de azt nem hogy mit kell vele kezdeni vagy, hogy milyen beállitás szügséges hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia / ingyen foxpost
- Eladó Fanatec szimulátor szett - Komplett, kiváló állapotban, azonnal használható!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest