Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum #180 üzenetére
42 dollár felett kell vámolni, ez meg a fele sincs ugyhogy nem kell félni töle.
én is kb enyniért vettem aliról és minden tökéletes volt, 20 nap alatt itt volt. official ango l firmmal.Az ali szetem biztonságosabb abból a szempontból, hogy amig Te nem jelzed vissza , hogy jó müködó terméket megkaptad addig az eladó nem kapja meg a vételárat addig az ali központja tárolja.Ha 60 nap alatt nem ér ide a termék akkor automatikusan visszautalják a pénzt.és kötelező TN számot addnia az eladónak, hogy tudd merre jár a csomag
Paypalnál azért bonyolultabb a visszakérés.
Nekem most volt egy panaszom mert már 50 napja nem jött a csomag és 3 nap alatt visszajött a pénz, igaz pár nap mulva a termék is megjött
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest