Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Kolondrum
üzenetére
42 dollár felett kell vámolni, ez meg a fele sincs ugyhogy nem kell félni töle.
én is kb enyniért vettem aliról és minden tökéletes volt, 20 nap alatt itt volt. official ango l firmmal.Az ali szetem biztonságosabb abból a szempontból, hogy amig Te nem jelzed vissza , hogy jó müködó terméket megkaptad addig az eladó nem kapja meg a vételárat addig az ali központja tárolja.Ha 60 nap alatt nem ér ide a termék akkor automatikusan visszautalják a pénzt.és kötelező TN számot addnia az eladónak, hogy tudd merre jár a csomag
Paypalnál azért bonyolultabb a visszakérés.
Nekem most volt egy panaszom mert már 50 napja nem jött a csomag és 3 nap alatt visszajött a pénz, igaz pár nap mulva a termék is megjött
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G15 gamer laptop, Ryzen 9 6900HS, RTX 3070 Ti, 32gb DDR5 megvigyázott állapotban
- Niko Bis sarokkanapé FÉLÁRON sürgősen eladó!
- 2 TB, 1 TB, 500 GB 3,5 HDD bazár!
- 9gen i7 PC 1070ti vga-val
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5800X/RX 9060 XT 16Gb OC/16- 32Gb DDR4/500Gb -2Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.22
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest