Új hozzászólás Aktív témák
-
Valakinek nincs meg véletlenül az utolso angol apk? 2.3.18-as van nekem.
-
válasz
Kolondrum #310 üzenetére
Téves. Lefeküdt az antenna és nem vettem észre.
sagit! Chrome böngésződ van?
de nem ám! A napokban vettem észre! Mondok példát. Beállítottam egy jelszót, mentés és csak nem ment, mondom mi a baja. Hát bármilyen meglepő a böngésző volt. IE alatt szoktam matatni a beállításokat.Szerk: MEg is néztem chrome alatt állítottam a block és a fair-t és csatornát is váltott, IE alatt nem volt kavar.
-
Érdekesség képppppppeckén hívnám fel a figyelmet egy nem túl pozitív változásra. Nem csak EU régió meg angol nyelv került a routerbe. Csökkent, méghozzá jócskán csökkent a jelerőssége. Azt nem tudom, hogy ha ismét kínaira rakom akkor változik e.
FAIR helyett BOLCK a megoldás.
-
Nekem gyári szoftverrel jött nem bántott a kínai nyelv. Most nem régen néztem rá és jött az új, két lépcsőben frissült, felment valami nem néztem, majd újraindult és jelezte ezt amit fent írtam, azóta van angol nyelvem. Soha nem tettem fel manuálisan szoftvert, csak az update. Örülök használom ennyi.
-
Figyelitek az új szoftvert? Köles router Millet routerre módosult a sok egyéb mellett. Grafikon hegyek.
-
válasz
HornedReaper #211 üzenetére
Igen én is erre jutottam, ezért ez a baromi erős jel. Kimagasló a többi korábbi routeremhez mérve.
-
Honnan lehet most rendelni ilyet? Mert eu raktáros banggoodos már nincs.
-
Ez elég érdekesen kel életre, de megy. Közel 100mb adatot másol rá mielőtt elindul addig inicializal. Nem szoktam piszkálni első csatlakoztatáskor. Ntfs meg fat32-vel is megy. Egy időben nem ment, kiderült az új win7 oldotta meg, mert valamit elronott a program hiába tetem újra. Most jó az fix!
-
Az alap a kínai. Az angol a rámókolás. Tehát a mérleg mindig a kínai felé billen, hogy ha volt valaha akkor kínai lesz. A frissítés menete egyszerű, belép a 192.168.31.1-re és ha élő net kapcsolatod van ki is dobja a fület, katt rá, fél perc. Közben sárgán villog a router, elszáll a net, majd ha ismét kéken világít végzett és minden a régi. Manuálisan is lehet amúgy fájlból.
-
válasz
HornedReaper #154 üzenetére
Sajnos nem. Próbáltam asm1053-al.
-
Újrahúztam a Win7-et, kapott friss F/W-t a router és azóta megy az USB elérés, hibátlan.
-
válasz
syler123 #142 üzenetére
Nekem holt átlagos ilyen kábel van rajta. A két villára rá van kötve (persze nem csak rácsavarva, hanem szigetelve stb stb, nem részletezem) és kész. Nem tudok mit mondani, egy óriási kerülőt csináltok ezzel. A gyári adapter megeszi az itteni feszt meg frekit is, ezért elég csak a csatlakozó olyanná tétele mint ami itt kell.
-
A legújabb droid app már full kínai sajnos....
-
Hát pedig ha nem megy itt nem lesz ebből semmit mert úgy kidobom innen a szerelőt mint a sicc. Vagy vissza az eredeti.
Nem poénból használom ezt a routert én nem kértem, hogy olyat hozzanak ami miatt nem lehet majd használni a sajátot. Az fix, hogy nem tudja azt amit ez. Ráadásul az USB háttértárat is használom mobilnetről is. -
válasz
Black&White #50 üzenetére
Bakker.
-
-
válasz
Black&White #47 üzenetére
Várunk vele lemegy ez az ára.
-
válasz
Black&White #45 üzenetére
& Szoszo94! Szó szó drágák, de vegyük figyelembe, hogy van bennük egy HDD ami azért nem 2ft. Nélküle sokkal olcsóbb lenne.
A kínai nyelv nem zavar, meg van rá a megoldás, sőt már a kínai app sem, mert otthonosan mozgok benne. Kivétel akkor van ha épp akar valamit a router és épp melóban vagyok, mert azt nem értem. Össze vissza tesztelgettem már a kis tesót és a maga köreiben elég jól teljesít. Mióta beüzemeltem nincs eldobott net, várakozó betöltés miegymás. Sőt mióta a modemet újraindítottam a torrent is full sávval jön.A feketéről azt írták, hogy hangos a ventije. Mást nem tudok róluk. Az a baj, hogy ha megrendeled szinte biztos, hogy megvámolják. Azzal együtt meg már fél száz ezres routerről beszélünk sajnos.
-
Rendkívül erős 2.4-es jelet ad a router. 2 emelet, vasbeton födém, falak és még mindig 2 csíkot tud az 5-böl. A korábbi routerek itt már nem működtek. A 10/0.8-as netet így is átviszi.
-
Lassan ki fogom egészíteni az írást. Van hideg is meleg is.
-
Tévedtem, megeszi az NTFS és a FAT fájlrendszert is. Memkarinál a teszt 128megásat nem ette meg, de a Samu EVO-val már jó. Appon keresztül akár oda is le lehet tölteni. Még tán veszek egy 24/7-es HDD-t vagy egy 128-as mSD-t. A 2K-s vidit szépen viszi és a net sem röccen. Legalábbis ez.
-
USB eszköz csatalkoztatásakor szól a telefon is. HDD-vel nem volt gond, de a microSD-t nem ette meg.
-
válasz
Blindmouse #21 üzenetére
Egyedül a nagy gépem van vezetéken. 6 eszköz meg wifin.
-
10/0.8-as netem van, ha 2x ennyi lenne akkor is gyorsnak tartanám. Nem kell 1000-es port. Ez csak nektek nagy szám, mert olyan netek mellett gépeztek, amiről én csak álmodok és később is csak fogok. Nekem elég. A jel erőssége tényleg jó.
-
válasz
Blindmouse #6 üzenetére
Mert? Fejtsd ki mire nem elég.
-
A szem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged