Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ahhoz valaki tud infóval szolgálni, hogy lehet az router gond, ha a 10/0,5-ös netemet megemeltem 15/0,9-esre, de a valós letöltés nem növekedett jelentősen?
A 10esnél 8.4mbitet mutatott a speed test a 15nél meg 9.6ot.Felhivtam az invitelt és mondták, hogy probáljam meg directbe kötni a modemet a PC-re és ugy is teszteljem, ha ugy megvan a sebesség akkor a router miatt lassú, ha viszont ugy sincs akkor a modem miatt.
Mert náluk ugy jelzi, hogy a modemig megvan a sebesség és 20at bir max.Még nem csináltam meg a tesztet, csak gondoltam elötte megérdeklődöm, hogy ha az első probléma áll fenn akkor mit tudok ellene tenni, mert 1 hónapja cseréltem a routert , igy másikat most nem akarnék venni ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazon Kindle
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged