Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ahhoz valaki tud infóval szolgálni, hogy lehet az router gond, ha a 10/0,5-ös netemet megemeltem 15/0,9-esre, de a valós letöltés nem növekedett jelentősen?
A 10esnél 8.4mbitet mutatott a speed test a 15nél meg 9.6ot.Felhivtam az invitelt és mondták, hogy probáljam meg directbe kötni a modemet a PC-re és ugy is teszteljem, ha ugy megvan a sebesség akkor a router miatt lassú, ha viszont ugy sincs akkor a modem miatt.
Mert náluk ugy jelzi, hogy a modemig megvan a sebesség és 20at bir max.Még nem csináltam meg a tesztet, csak gondoltam elötte megérdeklődöm, hogy ha az első probléma áll fenn akkor mit tudok ellene tenni, mert 1 hónapja cseréltem a routert , igy másikat most nem akarnék venni ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest