Hirdetés
- Apple MacBook
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ahhoz valaki tud infóval szolgálni, hogy lehet az router gond, ha a 10/0,5-ös netemet megemeltem 15/0,9-esre, de a valós letöltés nem növekedett jelentősen?
A 10esnél 8.4mbitet mutatott a speed test a 15nél meg 9.6ot.Felhivtam az invitelt és mondták, hogy probáljam meg directbe kötni a modemet a PC-re és ugy is teszteljem, ha ugy megvan a sebesség akkor a router miatt lassú, ha viszont ugy sincs akkor a modem miatt.
Mert náluk ugy jelzi, hogy a modemig megvan a sebesség és 20at bir max.Még nem csináltam meg a tesztet, csak gondoltam elötte megérdeklődöm, hogy ha az első probléma áll fenn akkor mit tudok ellene tenni, mert 1 hónapja cseréltem a routert , igy másikat most nem akarnék venni ujra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Proxmox VE
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest