- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
én aliexpressról rendeltem, ott ilyen a leirásba sem szerepelt, hogy milyen adapterrel küldik.
A port forward menüt megtaláltam csak azt nem tiszta, hogy hova mit irjak be.Egyrészről jó a menü mert szellős és grafikus másrészről meg nem anynira átlátható és egyértelmű
Például azért nem sikerült az elején a netkapcsolatot beállitanim, mert a PPOE kapcsolatnál a jelszó név párosnál azt irta ki, hogy MI név és jelszó és oda más adatot adtam meg regisztrációként
ÉS amig nem regisztráltam addig a miwifi.com oldalon beadta a legfrissebb firmwareket , msot meg csak be tudok jelentkezni és a router adatait mutatja.
ÉS több féle adatot kért a telepitéskor is, a MI regisztrációkor , meg az ADmin jelszót és a wifi jelszavát, és ha nem egyértelmű hogy hova melyiket kéri akkor belezavarodik az ember.
A nyelvi gondok meg azért lepik meg az embert, mert töltsön le bármilyen programot is bárhonnan az az első, hogy lehet nyelvet választani benne és ha nincs is magyar,de angol az általában lenni szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPad topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged