- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
Közben megvalaszolnam a kérdést, amint seteltem fel az appban az új routert, felajanlotta a korábbi mentését visszaállításra. Nem is mindent, de a klienseket, a Wan beállítást athozta. Port forwarding és dhcpt pl nem. Egyelőre ennyi, majd később folytatom a konfigurációt, lényeg hogy már van netem és wifim es mindez gyorsan.
-
repvez
addikt
A 2.13.x megtartja a beállitásokat ha frissitem a stabil angolról vag yteljesen alapról kell mindent beállitani a net eléréstől kezdve mindent?
Mert most addig eljutott, hogy az admin felületet megnyitja, de az almenükben már nem tudok mindegyikbe belenézni
A(z) miwifi.com oldal nem működik
A(z) miwifi.com nem küldött adatokat.
ERR_EMPTY_RESPONSEcrome és vivaldi alatt is ugyan ez
csak ezt irja ki.
DE most nincs arra energiám, hogy mindent elejéről beállitsak föleg ha kinaiul is lenne. -
H2o-pok
senior tag
Köszi. Akkor ha csak az árát nézzük , megérte. Amugy a gyári fw t hogyan lehet frissiteni? A másik. Konfigurálni a mobil appal lehet vagy pc ről ip cimen keresztül? Ja és Mégvalami. Lehet hülye kérdés, mivel ezekben n
" nem vagyok otthon". A 2.4ghz et és 5ghz et tudják ezek egyszerre vagy csak az épp koválasztottat.?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged