- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Milyen processzort vegyek?
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz Lackki #18466 üzenetére
Állapot fül hogy néz ki?
Nekem is valahogy most lesz 2 éves, 2900 mah érték körül számítja ki.
KB reális, én kimértem.
Viszont az új romok, megfelelő beállítás mellett nagyon jó fogyasztást produkálnak.
(nincs automatikus indítás, memóriában tartás, minden felesleges dolgok off)havri
-
Lacerta
aktív tag
válasz Lackki #18383 üzenetére
Én azért nem venném egy kalap alá a hamisat az OEM-mel és az utángyártottal.
Hogy melyik szervizben kapsz eredeti akkut, az hit kérdése. Tekintve, hogy nem szeded utána szét a telefont, hogy megnézd, mit tettek bele, és nem kapod meg a régit sem, hogy összehasonlítgasd.
Ha hamisat ( és ettől még nem biztos, hogy át akartak verni a szervizben ), azt biztosan nem mondod meg, mert a hamis az ugyanúgy néz ki. Ettől hamis.
De ez kb. minden más esetben is így van. -
havri1
félisten
válasz Lackki #18383 üzenetére
Én azért ezt így megkockáztatva, de kizárnám, hogyha leadod a Lurdyban egy akksi cserére, akkor egy hamisítottat raknának bele. Ezért ez elég meredek kijelentés szerintem
Kicsit legyen ON- is.A hétvégén nem nagyon használtam a telefont, idle állt, pár hívás és pár üzeneten kivül semmi. Az új rom (eu dev) van fent. 0,9%/h az átlag fogyasztása. Kikapcsolt kijelzővel 0,4%/h.
Azért ez nem rossz sztem...másfél éves akksival, ami kb 78-82%-os szoftver szerint.[ Szerkesztve ]
havri
-
havri1
félisten
válasz Lackki #18366 üzenetére
Én a mi5 akksi kalamajka után megfogadtam, beadom xiaomihoz ha akksit kell cserélni, nem kísérletezek többé. Vagy a nohon ajánlott akksit aliról. Bár a szétszedéstől parázok. Hőpisztolyom nincs, hajszárító elég a ragasztás lazításához? Te mivel szedted fel?
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
havri1
félisten
válasz Lackki #18354 üzenetére
Igen, a másodikat használom én is, elég jól kiírja az adatokat. Múltkor mértem műszerrel is, nagyságrendekkel ugyanazt az értéket adta. Mondjuk kikapcsolt állapotban a hiteles (ekkor a szoftver nem fog mérni), mert a bekapcsolt készülék is vesz fel áramot töltés közben, és azt is beleszámolja - szerintem -.
A gyári akksit, amit eredetileg szedtél ki a telefonból, azt kéne összehasonlítani a mostaniakkal külsőre, az egyértelmű lenne.[ Szerkesztve ]
havri
-
st6969
őstag
válasz Lackki #11128 üzenetére
Stabillal is mennie kellene (én azzal használom). Biztos megvolt, de azért megkérdezem: minden engedély meg van adva neki?
(#11118) K82
"...vagy tudok venni az automatából kólát vagy nem... "
Nem Magyarországon kólázol gondolom? A Google support szerint Magyarországon nem használható a Google pay. Én is szívesen áttérnék az NFC-s fizetésre telefonnal, de se OTP-s, se K&H-s nem vagyok, a Simple meg pár hete már fizetős szolgáltatás...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 3D nyomtatás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- iPhone 13 Pro 128GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p3976