Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

válasz Laza... #5966 üzenetére

Valóban visszaolvastam, és igazad van, az MTK-hoz hasonlítottad. Bocs a félreértelmezésért!
    Nem egészen értünk egyet, de nincs ezzel baj. Nem "nekem jó" kategória, mert a sajátom hanem, azért lett a sajátom ilyen mert másnál láttam, kipróbáltam (2 napos teszt volt, nem 5 perc(!)), tetszett, megvettem. Még 1x: elismerem h a ram kezelése nem tökéletes, de a 300MB szabad rammal is lehet boldogulni, csak figyelni kell rá, hogy ne maradjanak nyitva progik. Ez engem nem zavar így én a boldog tulajdonosok közé tartozom. Az meg, hogy 2 havonta 1x előfordul h bezár valamit, hát lesz@rom, ennél sokkal nagyobb gondjaim is voltak andorid telefonokkal. Hangsúlyoznám: nem csak telefonálni használom, de nem is laptop/tablet helyett. ha kell navigálok, ha kell böngészek, ha kell játszok. De sosem navigálok játék vagy böngészés közben, valamint ha 10+ oldalt akarok egyszerre böngészni akkor sem a 4,7 colon fogok szüttyögni. Arra van sz.gép is, laptop is. Így mivel nem futtatok egyszerre több mindent, így pont elég a ram. A véleményem az, hogy okostelefonban mindenkinek olyat kell vennie, ami a felhasználás jellegéből adódóan neki megfelel. Aki sok progit használ egyszerre az ilyet véletlenül se vegyen, mert ki fogja vágni! Annak pl. tökéletes a te általad ajánlott ZTE. Nekem viszont a 18k többletköltség sok (olyan funkcióra amit nem használok ki), így nekem ez megfelel, és biztosan vannak így mások is. Vehetnék én one plusz one-t is abban 3GB ram van,de fölösleges, azt sem használnám ki jobban.

Új hozzászólás Aktív témák