Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipernick
tag
Egy pár hónapja van meg a hongmim és már az elejétől fogva lassúnak bizonyult bizonyos esetekben. Megbízható forrásból lett beszerezve, haveromnak ugyanonnan egyidőben lett rendelve - neki semmi gondja nincs.
Csak a hívásoknál van "megkergülve". Pl. híváslistában rányomok valamelyik névre - képernyőn változás nincs de már elkezdi tárcsázni a számot, majd pár másodperc után utoléri magát... ugyanez a lerakásnál, rányomok de csak pár másodperc után rakja le ténylegesen. Ez főleg akkor kínos ha éppen "anyázok" egyet a telefonbeszélgetés után de még vonalban van az illető.
KEzdetben a gyári kínai rommal ment később a probléma megszűnését remélve felraktam a stable 13 multilang-ot. Úgy hogy semmi programot nem telepítettem fel rá nem is volt problémám, de csak muszáj volt felraknom rá pár alapprogramot - gmail, maps.... aztán azóta megint csinálja. Néha még azt is kiírja hogy a phone vagy milyen alkalmazás nem válaszol...
Ezt kivéve jól működik minden, de hát én főleg telefonálni szeretnék rajta
.Ötlet, javaslat hogy mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
- E-book olvasók
- Linux kezdőknek
- Videószerkesztés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest