Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

válasz SSlyTR #2352 üzenetére

Köszönöm a részletes leírást :) Elhiszem, hogy jó kis gép ez, én is azért buktam rá, plusz mert 120 dolcsiért jó lett volna... a kis apróságok meg beleférnek. Az Y300 nem igényes, full low-budget jellegű az egész, ott a DE működik-nek van a hangsúly, teszi a dolgát ;) Utoljára igényes telóm a C902 volt (az is ott hever a fiókban már sok-sok éve... (de azt tudtam addig használni kényelmesen amíg el nem kezdett szétmállani nagyjából a kezemben, volt benne anyag, ha ilyen szófordulattal kellene élni :D :D), de szerintem ilyen drágább cuccokról idővel leáll az ember mert nem lesz attól elégedettebb... Vennék egy iPhone-t holnap "bölcsen, mert az az igazi telefon" csak szégyenszemre kidobnék egy rakat pénzt tökfeleslegesen az ablakon a semmiért voltaképp. Remélem tényleg lesz még akciós a Hongmi, kicsit a panda már megint felzaklatott, nagy kópék... sokszor csinálják én meg bedőlök az akcióiknak, volt már, hogy le is csaptam és egy hét múlva kapom a mailt hogy refund mert hoppá még sincs...

Új hozzászólás Aktív témák