- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
aktív tag
válasz csubuka #2348 üzenetére
még annyit írnék, hogy én nagyon igényes vagyok sok mindenre. Ha valami nem tetszik, akkor nem rejtem el a véleményemet. Azt vettem észre, hogy az emberek nagy része nem ennyire igényes. Azt is kiváló minőségűnek mondanak, ami az én szemeben vacak. Vettem alin motoros kesztyűt, van 20 excellent értékelés és az enyém, hogy rubbish. Ajánlottak mások kiváló minőségű kesztyűt (már 2szer annyiért), azt is egy halom gyártási hibának tudtam csak titulálni. Majd vettem valakitől egy soha nem használtat jó áron, és az bejött, de az valóban minőségi darab.
Én ki merem jelenteni, hogy ez a telefon minőségi.Nyugodtan kérdőre vonhatsz, ha te nem ezt tapasztalnád. (de ezt fogod ) Akksija 3 napig simán bírja, nekem mondjuk végig neten volt (wifi vagy 3g be volt kapcsolva). Ha Gps-e jól működik, 130 perc gps navigáció olyan 55%-ot merít az akksin. Szerintem ez nagyon jó eredmény. A menürendszere átlátható és gyorsan reagál. Nekem a kamerája is tetszik. Ezt majdnem sötétben lőttem vaku nélkül.
Viszont van 1-2 dolog, amivel együtt kell élni: A mérete nem a legkisebb. Lehetett volna 1 cm-rel kisebb. A soft gombok (lent a 3 gomb) nem világítanak, sötétben picit gáz. Az aljára került a tölt és adatkábel csatlakozó, nekem az oldalán jobban tetszene. Ma pedig a fényképek megnyitásakor kicsit belassult, lehet mert 500 kép volt a mappában.
Bocs, hogy hosszan írtam.
sorry, hogy nem jött össze
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest