Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- OLED monitor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gigabyte alaplap topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
-
citkar
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Én ebből rendeltem, amikor 10 USD alatt volt akcióban.
Igaz kisebb teljesítményű, de valószínűleg fizikai méretben is és elég gyorsan tölti vissza a mobilt, gyorsabban, mintha töltőn lenne.
Mondjuk nem ismerem ezeket annyira, csak próbaképpen vásároltam, néha jól jöhet alapon, és szűk 10 dollárt megért szerintem. Bár most sem vészes az ára, elég kompakt és reálisnak tűnik a 4400mAh...bár azt csak sejtem. -
vegyszer
addikt
Xiaomi Power Bank 29$ és van lassú ingyen posta...
-
vegyszer
addikt
Tegnap délelőtt a vám jobbik oldalára került a cuccom. Pénteken mennénk el, addig csak ide fog érni. Bár kedd, és péntek a posta szempontból szombat. Azért talán a hivatalban csak át lehet venni majd...
-
mailman
tag
Kijott a legujabb, 4.0 stabil. Hat, nagy valtozast en nem latok benne, sot, meg a mult heti security center sem fert be. Ami pozitiv, hogy a multilangban tobb hianyossag potolva lett, vagyulanak hala

-
kano
nagyúr
De akkor ez valami új dolog, mert november elején még nem kaptam ilyet.
Azt hittem, hogy ez csak Spemall specialitás volt nálad.lolchief70
Igazából, ha nem kellene nekem karácsonyra akkor azt mondanám, hogy nem érdekel és 1000x inkább innen vennék mint ebay-ről. Ha neked nem kell gyorsan akkor szerintem az új évben rendeld meg a spemallról. Rendeld mondjuk hétfőn, azt szerdán feladják és ha minden igaz akkor jövő hétfőn már meg is kapod.Nagyon beleélte magam, hogy a karácsonyfa alatt már próbálgathatom a telót és most ezért dühöngök.

-
lolchief70
aktív tag
Off: Hát sajnos ezt már én is tapasztaltam, így töketlenkednek a kínai webshopok.
Nekem "időben" "föladták" (mixeshop) a G4-esem 1 héten belül, hogy a HongKongPost majd 16 napig pihentesse. Paypal dispute és 2 napon belül már úton is volt a SingPost-al.
Ezért kérdeztem tőled hogy megbízhatóak-e a spemallnál.Ugyancsak G4-est rendeltem de Ebayről egy kereskedőtől és 2 nap után már volt TN és úton volt a telefon.
On: Még mindig akciós a Hongmi az Ebayen az általam is figyelt kereskedőnél:
[link]Erősen gondolkozom a megvételén, eléggé tetszik ez a MIUI felület.
-
ÁrPi2
senior tag
Ezt mire használja vagyis használná a dhl? Én eddig háromszor rendeltem kínából telefont, lassúpostával utoljára október eleje tájékán érkezett és annak ellenére no vat volt hogy Antelife ragasztószalag és föltüntetett phone felirat volt. ..
És egyáltalán , van komoly remény hopgy dhl-el no vat legyen?? (Múltkor írtam hogy én az euexp nevü szállító service-re -re vagyok ráfixálódva
) -
kano
nagyúr
válasz
vegyszer
üzenetére
De ez DHL. Azért fizetek, hogy gyors legyen és azt írták az oldalra, hogy azonnal postázzák. Ezt tudom meg sem rendelem karácsony előtt. Remélem, hogy azért legalább ÁFA nem lesz.
Az Antelife alapból h*lye. Feladja úgy, hogy telefont ír rá és Antelife-os ragasztószalaggal tekeri körbe.
Az Ibuygou-tól rendelt valaki mostanában DHL-el? Ott is küld a DHL alapból adatokat bekérő nyilatkozatot?
Nekem a Mi2S rendelésnél (nov. eleje) még nem kellett ilyet kitöltenem.
-
vegyszer
addikt
Nekem az antelife volt, mikor 3 hét alatt adta fel a telót. Nem vertem az asztalt, azért sem, hogy bukott a vám előtt, mindkettő, mert a végén egy helyett bizony kettő jött.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Red rice ma magyar földre ért.
De reménytelen a hétfői kiszállítás... Talán még karácsony után jó lehet... -
kano
nagyúr
A spemall nálam semmiképpen sem ajánlott kategória.
Szombaton rendeltem meg a telót és ma még Hong Kongban van (szerdán adták fel egyáltalán) (úgy, hogy írtam nekik, hogy csak dec. 21-ig vagyok a címen).
K@pják be. Én onnan nem rendelek többet az tuti... -
vegyszer
addikt
Akkor próbálom harmadszorra, hátha jön válasz. A MIUI romban van lockscreen widget?
Eddig nem jött rá válasz. Aki birtokol ilyen cuccot, nyilatkozna kérem?THX!

-
ÁrPi2
senior tag
erről az euexp shipping kompániáról Ennyit derítettem föl eddig...Szóval valami leginkább talán londoni illetve brit székhelyü "line service"...ezen a linken nem is "álltatnak" "tax free" dumával...de a kérdés illetve a Mixeshop "100% sure no" állítása nem hagy nyugodni...
-
-
vegyszer
addikt
Fém tok
Hátha van, akit érdekel...
Eléggé elegáncsos, és mocskos drága mulatság, de azért ki kellene próbálni -
ÁrPi2
senior tag
Kano ! Ez a csoportba vásárlás jó ötlet én beszálnék egy-kettő darabra szerintem, és én a mixeshop-nál látom mit lehetne nyerni csapatos vásárlással:
Szóval HongMi esetén a "sok" darab ára:Qty.Range(unit) Price(per unit)
1 US$196.00
2-3 US$194.00
4 US$191.00
5-9 US$189.00
10+ US$187.00És amit már rég megpályáznék a sok-sok Shipping cég közül (csak egy darabra marhadrága)
ennél a shopnál az az EUEXP !Van itt a Mixeshopnál (minden terméklapnál) egy "Shipping Cost estimator" - szállításidíj-becslés:
( példa 4 darabra )
EUEXP-With Battery Order (Europe express with battery, with tracking number.100% Sure NO custom duty for you,about 7-12days) US$100.05Itten izgatja a fantáziámat az amit kiemeltem vastagbetűvel! - Mit szóltok hozzá?
"No Battery Order" esetén (ha tehát másik tevekaravánon utazik az akkumlátor) még olcsóbb ez az EUEXP.
Persze, választhatjuk náluk a dhl-t és az ems gyors postát is
. -
lolchief70
aktív tag
Miből gondolod hogy nincs sarc?
Én úgy tudom amit DHL hoz arra szinte mindig van, illetve már ők intézik alapból.
Spemallró amúgyl milyen tapasztalatok vannak?mclane_: Igaz ezt én is néztem, de az akciós ár DHL-el volt értendő.
Az Ebay-es kereskedőket pedig talán jobban lehet kontrollálni, mint aliexpresses kereskedőket. -
vegyszer
addikt
Rendeltem egy HTM M1 telót is, mert egy ismerősömnek meg az kell (az ára miatt főleg, mert 69$. Majd össze vetem a kettőt, mennyire klón szegény)
-
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Hát nem azért ez az ebayes arc: Item location: Hong Kong. No akkor már nem mindegy honnan rendeled?

-
esox
senior tag
válasz
vegyszer
üzenetére
Hát igen ez így vicces lehet...
Mert így ugye azért drágább, de ha ők "lenyelik" a 27 és 2%-ot, akkor akár jó is lehet...Más
Az ibuygoyou-n az első reklám banner azt mondja, hogy 19.99 a cucc.
Ha rákattint az ember, akkor bevisz a termékoldalra, ahol viszont 29.99.
Ha viszont alalmazom, a kupont IBUYGOU12Akkor meg azt mondja,
"Wow, Total amount must be over US$224.00(Excluding shipping charge)"
hogy csak 224 egység fölött vehető igénybe... ráaádsául nincs csak DHL ($22) és FedEx $45-ért) -
vegyszer
addikt
Kapcsolat
Címünk
Cím:
ibuygou.es
B6 huafeng 25. tér Business District Bao'an Shenzhen Kína
Telefon:
86-755-29492461Ha azt a POWER bankot valaki megleli másutt, kérem jelezze! Azért a DHL nem olcsó...
170€ meg több, mint ha nekem bukik a vámon. Bár remélem nem fog. Eddig 174$-ban van egy árhiba miatt. A 10$ Redrice kódért 26,5$-t adott a rendszer
az antelife oldalán két hete. -
-
esox
senior tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Nekem a hátlap picit nyikorog, de ennyi pénzért így is nagyon jó a cucc és előbb utóbb úgy is emgy rá tok, ha végre megjönne már.... A káva zongoralakk fekete ujjlenyomatgyűjtős fajta, de olyan szép vékony, hogy gyakorlatilag nem látszik rajta semmi. Ízléses, szép telefon.
-
kano
nagyúr
válasz
lolchief70
üzenetére
Azért írtam, hogy megbízható helyről (Ibuygou, Spemall).
Pl. innen a hongmiA kuponkóddal 197$ (+ ~19$ a DHL). -
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Ha műanyag az remélhetőleg nem kopik.
Kínai kereskedők webshopok sajnos ugyanúgy trükköznek. Lehet hogy eredetit küldenek mindig, de nem adják fel vagy csak 3 hétig hitegetnek, levelekre nem válaszolnak stb.
Ebayen rendeltem párszor valahogy jobbnak tűnik a kontroll. De megijesztett kicsit a replikák megjelenése a piacon.
Amúgy ezt néztem ki, ilyen árnál a webshopok is többet kérnek:
http://www.ebay.com/itm/171186928568?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 -
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70
üzenetére
Jól össze van rakva, nem nyikorog sehol, a keret szerintem végig fekete műanyag nem festett. Nem kopik.
Annyi pénzért Kínából is tudsz rendelni tuti eredetit(plusz szállítás, meg esetleg vám) -
kano
nagyúr
válasz
lolchief70
üzenetére
Én onnan azért nem vállalnám be, csak biztos helyről.
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném a tulajoktól hogy milyen a telefon összeszerelési minősége?
A kijelző szélén a fekete keret miből van? Nem kopott még meg valakinél?
Ahogy nézem a hátlap színe egyedül a különbség a változatok között.
Kinéztem egy kereskedőt Ebayen 198 dollárért árulja. Eddig Ebayen csak eredeti terméket kaptam ami a hirdetésben is volt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy replikát kapjak?
Köszi! -
mclane_
aktív tag
Nem túl jó hír, illetve valahol jó, valahol nem, mert ez azt jelenti, hogy nem foglalkoznak vele, mert nem túl nagy a közönsége a telefonnak. Jó mert a stabil mindig jobb
.
A stabil multilangok kiadási ütemezése, hogy fog kinézni? updater app-al lehet majd frissíteni?
Ha esetleg ezekről is lesz infód, megköszönném, ha beírnád. -
vagyula
senior tag
Ingbrzy-től azt az infót kaptam,hogy csak stabil multilang rom fog készülni a Hongmira, heti, fejlesztői NEM.
-
mclane_
aktív tag
Ne értsd félre, más Xiaomi telefonoknál az updater appal történő frissítés nagyon jól működik. A Hongmi más tészta, látszik, hogy erre a platformra még nem annyira kész a MIUI, de biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül orvosolják ezt is. Ez ne tartson vissza, mert a régebbi ROMokkal is nagyon jól használható a készülék.
-
djula
aktív tag
Ilyen macerás a hongmin a miui frissítés? Akkor már el is felejtem, hogy érdemes lenne lecserélni a JY G3S-emet, ahol a mostani frissítés már ment az updater app-ból, de wipe-olni eddig sem kellett frissítés felrakáskor.
Azt hittem ez csak még jobban mehet egy xiaomival. -
mclane_
aktív tag
Jól érzékelem, hogy nem lehet appokat SD-re pakolni?
-
mclane_
aktív tag
Belekült ebbe a 12.13as ROMbe egy security progicsomag amiben a Battery résznél egész jó opciók vannak, pl estére, "takarékra" lehet tenni a telót autómatikusan előre beállított időzítő szerint, kb 10-13órával többet prognosztizál a szoftver töltés nélkül. Normál használat közben, telefonzárás után X idővel kigyomlál minden futó progit a memóriából. Szóval hasznos kis cucc ez is.Valahogy a 3G is "stabilabbnak" tűnik ezzel a ROMal.
-
kano
nagyúr
Tegyél fel egy Wakelock Detector nevű appot és nézd meg (nekem 100%-ban ébren tartotta a telót, így le is szedtem).
-
-
mclane_
aktív tag
Hát azért ez jobb mint az előző verziós(hívás végre jó). Ez meg csak kicsit zavaró. Az utolsó stabbilal sokkal többet szívtam mint ezzel
. Milyen gyakran jönnek a stabil verziók? Ja és de jó lenne végre, ha lehetne frissíteni updater appal.... 
Most vettem észre, hogy a Hongmi notification LEDje is tudja ezt a sok színt csak a menü fagy le állandóan. ... -
Adikosa
tag
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy a zene, video stb hangerő fülessel nagyon hangos. Ha legkisebbre állítom, az is már pont a határon túlmegy nekem. Nem lehetne valahogy átállítani, hogy kisebb hangerőről induljon? Már próbáltam többféle romot, mindnél ugyanilyen.
-
mclane_
aktív tag
Használ valaki Taskert? 12.13as ROMmal nem hajlandó működni, pedig a legkirályabb app...
-
mclane_
aktív tag
Viszont végre lehet választani hívásnál SIMet
Csakhogy bekerült. Természetesen csak recoveryből megy az updated, és ja ilyenkor bukó, újra kell pakolni, azért remélem megkapjuk mi is az updatert rendesen.
Ez a harmadik ROM, a LED beállítás mindig is force closed-os, ha olyan színt választok amit nem tud, nem is értem miért nem veszik ki belőle őket.
Rádió szintén feltűnt, wakelockot nem néztem, gondolom ugyan ez lesz, kamera hang hiányának örülök, csak idegesített.
Ezt minden héten tuti nem csinálom meg, majd ha jön valami tényleg értelmesebb frissítés, ez így macera, főleg úgy, hogy előte egy mi2st frissítettem... -
mailman
tag
Hat en MIUI recoverybol toltam (ez volt a gepen mar igy kaptam) sajna igy nem kerulheto ki a full wipe mert ugye base valtozas is volt, es bootloopban kotsz ki. A gyari updaterrel nem probaltam, kivancsi vagyok neked sikerul-e.
Egyelore csalodas, amellett, hogy 4.2.1 ahogy irtam, kamera hangok nincsennek, LED visszajelzes pl zold beallitasnal force close (ez a mult heti verzioban mar hibatlan volt) es eleg fura wakelockokat kapok a detectorral nezve, pl audio out folyamatosan annak ellenere hogy nincs kepernyozar hang beallitva...
-
mclane_
aktív tag
-
mailman
tag
Na ugy latom elvagyok itt magamban

Felment a 12.13, ami elsore feltunik, hogy 100MB-tal nagyobb mint az elozo heti, aztan a masik, hogy azzal ellentetben 4.2.1 az alapverzio. A biztonsagi kozpont viszont nagy kiralysag!!!
-
mailman
tag
Egy kerdes aki probalt mar mentest kesziteni a telorol: MTK Droid tools-zal sikerult valakinek osszehoznia? MTK driver keves, miuiandroid forumon levo driver a HM1 android phone-hoz nem jo, aztan a nativ kinai forumrol lehuztam egy 18 megas drivert es igy mar rendben telepul is Xiaomi device-kent de a Droidtools egyaltalan nem latja ezek utan sem.
Egyebkent kellemes tapasztalat 3 nap utan, hogy MTK-s csippel is lehet franko GPS vetelt fogni, csak normalisan meg kell tervezni a telefont.. Gyakorlatilag eddig 30 masodpercen belul barhol volt vele fix-em, nem talalkoztam meg olyan kinaival ami ennek akar a kozelebe erne

-
vagyula
senior tag
Ezt nem értem

Mármint multilang stabilra gondolsz?Mert az nincs.De az újonnan megnyílt oldalunkon hamarosan elérhető lesz minden Xiaomi telefon stabil kiadásának magyar változata is.
Mindenkit várunk szeretettel az új forumra is.
Jó lenne,ha ezentúl a MIUI csapat egy helyen tudná megtárgyalni észrevételeit, tapasztalait... -
vagyula
senior tag
A multilang dev romok deodexeltek, ki vannak szedve a felesleges kínai appok (market, billentyűzet, stb..), hetente jelennek meg,amik javításokat és kisebb újításokat tartalmaznak.
Ékezetes betűtípust is támogató betűcsaládra van lecserélve a gyári, gps config át van írva stb....A stabil romok kb.havonta-kéthavonta jelennek meg, nem tartalmazzák az esetlegesen instabil működést tartalmazó fejlesztéseket (csak hosszadalmas teszt után), ezek odexed verziójúak, úgynevezett "gyári", érintetlen romok, nem tartalmaznak csak angol és kínai nyelvet.
-
vegyszer
addikt
Lockscreen widget van a miui romban?
Nem leltem erre vonatkozóan hitelt érdemlő információkra.
-
mclane_
aktív tag
Kérdés: Dobtam a telóba egy 32GBs SD-t, a fényképező a képeket már erre menti, viszont a fényképezőnél ha oldalra lépek akkor elvileg az előzőleg készült képet kéne mutatnia, de nem teszi, hanem a "régi", azaz az előző helyre mentett képeket nyitja meg. Ezt merre lehet átállítani? Idegesítő, hogy meg kell nyitni hozzá a galériát. Kösz.Üdv,
mc
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt hittem, hogy ez csak Spemall specialitás volt nálad.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.