Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Milyen egeret válasszak?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
Köszönöm szépen!
A helyzet az, hogy van egy egy éves telóm, vodafonnál vettem és egy év után bekaksizott. Ha minden igaz, akkor van további 1 év készülék garancia, most ennek keretében van szervízben. Persze sosem lehet tudni, az, hogy elvitték, még nem jelenti azt, hogy meg is csinálják, vagy azt, hogy ha meg csinálják, akkor az hibátlan lesz. Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom van a garis javításokkal kapcsolatban, szóval nem nagyon reménykedem.
Tehát amennyiben nem jövök ki jól ebből a dologból, akkor beugrik egy hongmi. Viszont ha jó lesz a telóm, akkor meg a Mi3-at néztem ki magamnak, úgyhogy arra fogok gyüjteni...
-
v.attis
őstag
Közben utána néztem, jól értelmezem, hogy nekünk a vodafone-nál a 3G a 900MHz-es sávban a leg elterjedtebb? Olyan infókat találtam, hogy a 2100-asban csak nagyvárosokban működik.
Tehát ennél a telónál azt is figyelembe kell venni, hogy a WCDMA tulajdonságon túl még a 900MHz-et is tudja 3G-n...? -
mailman
tag
Edesanyam hasznalja, egyelore egy kartyaval, egy napot eros hasznalattal is elbir. Idle modban olyan orankent 1-1.5% az akkuhasznalat, ha a play store-os dolgot megcsinalod amit valahol feljebb irtam. 2G 3G kozt nem teszteltem a kulonbseget, de 3G-n van folyamatosan raadasul 900-as Voda 3G-n az esetek 90%-ban, a vetel minosege (mekkora a "terero") sokat tud valtoztatni az akkuhasznalaton.
-
zedok
őstag
Első körben nem eBay-t szerintem, pár sorral feljebb az egyik kolléga befürdött vele ( szintén eBay rendelés - fake version) kínai telefont szerint érdemes megbízható kínai webshopból rendelni mindenképpen.
Pár példa:minideal.net
pandawill.com
geekbuying.comEzek biztosabbak.

A specifikációk eltérhetnek webshoponként, rosszul írják ki. Érdemes megnézni a gyártó weboldalán találhatóakat.
(#688) mailman:
Jogos a wcdma verzió, csak neten keresgéltem aztán olvastam nagy hülyeséget, bár szerintem ez csak egy rémhír volt. Én legalábbis nemrég jöttem rá a 2G és 3G közötti "erőkülönbségre" (telenor). De utóbbi roppantmód szívja az akksit sajnos ( OT-995). Amúgy akkuidővel mi a helyzet? Hány kártyával használod?
Gondolom a mindennapokra tökéletesen megfelel használatra (legalábbis én arra szánom
) -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Beszart a telóm (nem ez) és lehet, hogy nem is javítják garanciába. Ezért szemezek a hongmi-val. Találtam különféle eladókat, különféle leírásokat és még most sem tudom, hogy működik-e nálunk, vodafone gyors hálózatokon, vagy sem. Most pl. ezt a kettőt nézegetem:Az egyiknél van 3G, a másiknál van WCDMA 3G, franc se tudja már, hogy mit kell nézni! Gondolom az lenne jó, ha utóbbi szerepelne, de leírásban, ha frekevenciát nézem, az nem árul el valamit? Pl láttam már olyat is, amelyiknél [link]2100MHz volt csak, de olyat is amelyiknél 1900, vagy 900 is volt. Most akkor mi kell nekem?
-
mailman
tag
Nekem stabil 1.0-val jott egy aliexpresses webshopbol fura magyaritassal (ekezetes karakterek eltertek a normalistol, szoval nem "hivatalos" miuiandroidos magyaritas volt rajta minden valoszinuseg szerint) Igy azonnal frissitettem akkor meg az aktualis hetire, de azota mar 4.0 stabil fut szepen.
Termeszetesen wcdma, a masikkal szenvedes lenne a net, anelkul meg minek okostelo

-
mailman
tag
Nem driver hanem forraskod, az azert kemenybb dio. Es MI2-ben snapdragon van amihez megvan, sot van is mukodo vanilla 4.4 mar ra, ahogy irtak is, barki felrakhatja mar most. Erre kell raultetniuk a MIUI-t ami februarra lesz kesz. Hongmira ilyen a kanyarban sincs. A Mi3 meg tul uj es sztem jodarabig marad 4.3 alapon, mint ahogy marad 4.1-en esetleg 4.2-on a legtobb tamogatott telefon is szepen.
Ne erts felre, en lennek a legboldogabb, ha jonne a 4.4 es bizom is benne, de MTK-s teloknal eddig en meg 4.2.1 - 4.2.2 valtast is nagyon ritkan lattam, nem hogy komolyabb ugrast. Most nagyon nyomjak a 6582-es lapkajukat amire van is 4.3 illetve twitteren mar bejelenettetek az uj 8 magosra a Kitkat-et de a 6589-ekrol ami minket erint nagyon hallgatnak sajnos.
Kozben a Rikomagic kiadta a 4.4 forraskodot a 3188-ra, pedig ok is uj lapkaval tamadnak hamarosam, ez tartja bennem a remenyt igazabol. -
zedok
őstag
MTK-n múlik minden.
De ez még a jövő zenéje. Amúgy a V5-el még vannak gondok, ahogy olvastam fentebb. Akik már korábban megkapták a telefont, milyen verziójú telefon érkezett nekik? Illetve WCDMA verziót vásároltatok? -
mailman
tag
"Sun Peng also stated that the stock Android 4.4 KitKat for the XiaoMi Mi2, XiaoMi Mi2S and XiaoMi Mi2A had been created. However, it is still under development progress. Lastly, he added that another Nexus device will get MIUI that based on Android 4.4 KitKat. It could be a Nexus 4 or Nexus 7 (2013)."
Szo sincs Hongmirol, csak foljebb ahol tenyszeruen leirjak hogy jelenleg 4.2-on fut. Es meg egyszer, nem csak a Xiaomin mulik a 4.4 hanem foleg a Mediatek-en.
-
Nohab61
aktív tag
Egy kis érdekesség: MIUI Based On Android 4.4 KitKat Coming In February 2014
-
mclane_
aktív tag
Korábban kérdezte valaki, de nem kapott választ emlékeim szerint. Aki frissített 5.0-ra legyen szíves megnézni, hogy van-e biztonsági központ illetve új naptár
. Kíváncsi vagyok, hol tart a 4.1.3hoz képest. Köszi -
szoporiz
tag
-
szoporiz
tag
On Topic
Van már Nillkin hard shield a hongmihoz
(aliexpressen)
Fekete,piros,fehér színben.+ajándék fólia
Fizettem 1,9 dollárt igaz a singpostra,de aki akarja china posttal ingyenes a posta.
2083Ft-ot fizettem összesen.
Az mi2s-emhez is az volt,ezzel a tokkal szerintem nagyon jól fest+a védelem persze. -
tfalcon96
aktív tag
Gizchina, nyerj egy Xiaomi Hongmi-t akció: [link]
-
Laza...
addikt
Azt hiszem megvan a koppintott klón, ez lenne az szerintem... Tényleg eszméletlen a kínaiaknál ez a koppintás

Egy kis matrica csere, és kész is az átverés, el lehet sütni több mint dupla áron

Azt hiszem ezek keringenek itt mint hamisítványok, a tech. adatok alapján tuti:
Features a powerful dual core MTK6572W 1.3GHz processor
4.7" capacitive touch with 854x480 resolution
Android 4.2 operating system with ability to download apps
Supports Wi-Fi, Bluetooth and GPS
Built-in 2.0MP front camera and 5.0MP rear camera
512MB RAM & 4GB ROM, supports an external TF card up to 32GBAz akksin még szembetűnőbb: (adidos, ugye?
)
Ez alapján a focalprice webshopot nagy ívben kerülöm az tuti!
-
nemlehet
őstag
Azért a GG-t is meg lehet karcolni, sőt nem is nehéz. Én pl a barátnőm régebbi telefonját karcoltam meg véletlenül a kabátommal. Elejtette, én utána kaptam de csak ilyen magamhoz szorítva bal füllel alátámasztva tudtam elkapni és sejtésem szerint a fém cipzár megkarcolta. De elég csak odaverni egy kőhöz, vagy valaki lerakja egy poros/homokos asztalra nyaraláskor és bénán veszed fel máris ott a baj. De az egyik barátom meg két komponensű ragasztóval kente össze a kijelzőjét (modellező) amit az életben nem vakarsz le. Ő meg csak lekapta a fóliát, felrakott egy másikat azt annyi. Szal azért van értelme, főleg hogy filléres tétel. (én angol amazonról szoktam rendelni. Kb 450 Ft 10 darab, eddig még sose volt vele gond. Bár nekem a tesóm kint él és el tudja küldeni, mert nem mindig szállítanak ide)
Én elvileg kapok hozzá szilicon tokot ajándékba (aliexpress). Nem tudom milyen lesz, ha nem lesz tőle bumfordi a teló azért rárakom, de ha mégis akkor amúgy is kabátzsebben hordom majd mindentől külön, szal nagy baja csak nem lesz.
-
xhege
veterán
Hát nem pipáltam be semmit, mert eredetileg nem ezt rendeltem, csak mivel nem volt raktáron az eredeti rendelés erre cseréltettem. Szóval az ügyfélszolgálatos kislány cserélte és, hogy ő mit pipált vagy mit nem, nem tudom
Kíváncsian várom. Közben látom, hogy screen protectort is lehet venni hozzá. Gorilla esetén erre mi szükség van?
E-bay-en egyébként egészen pofás tokokat lehet hozzá találni:http://www.ebay.com/itm/Luxury-Protective-Flip-Hard-Cover-PU-Leather-Case-for-Xiaomi-hongmi-Smart-Phone-/261346406257?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item3cd975af71
vagy
http://www.ebay.com/itm/KLD-Enland-Series-PU-Leather-Case-LCD-Guard-For-Xiaomi-HongMi-Red-mi-/281150838546?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item4175e55712
-
xhege
veterán
Ti rendeltetek valami tokot a telefonhoz? Ha igen honnan, milyet és mennyiért?
-
zedok
őstag
Köszi srácok. 17tracken néztem én is, de szerintem csak 1-2 nap múlva lesz nyoma
Fiatal az év még. 
-
Nohab61
aktív tag
Köszi!

Ami biztos, hogy ha bekapcsolás után ráteszel mondjuk egy cpu-z-t vagy más hardver listázó programot. Amit olvasni lehet és sputyi70 fórumtárs is ezt írta, hogy a fake felbontása nem 1280x720 hanem 960x540 illetve minden mást is ellenőrizni kell, hogy az van-e benne amit a xiaomi megadott. -
nemlehet
őstag
Azt tudtam, hogy másik SoC, de az ennyivel energiatakarékosabb lenne? Amúgy is megfigyelésem szerint inkább a kijelző ami a fogyasztás nagy részét elviszi ha nem pörgeted a SoC-ot. De nem vagyok szaki, lehet hogy tévedek.
Szóval akkor továbbra is este 6-ra már behal a teló? -
zedok
őstag
Na most kaptam TR számot a minideal-től. Kíváncsian várom.
Amúgy a szám alapján hol tudom ellenőrizni a csomag helyzetét? -
Nohab61
aktív tag
Végre megjött a telefon nekem is, eredeti
, már le is frissítettem. Ha valakit érdekel innen rendeltem, nem a leggyorsabbak, de ideért és eredeti. -
xhege
veterán
Örömmel olvasom az írásod. Nekem jelenleg egy 6577-es dual core ulefon v1277 van, már kb másfél éve. Teljesen elégedett vagyok vele, minden ok. Most viszont asszony telója megadta magát, és megkapja az enyémet, én meg magamnak veszek újat

A teló dizájnja nagyon tetszik, a gorilla glass is hasznos lehet szerintem. A specifikációja nekem elég, nem vagyok egy nagy bűvész. Nem berhelem a telefonokat csak használom őket. Az aksi engem is elgondolkoztatott, de bízom benne, hogy bírja azért a strapát átlagosan ez is.
Itt olvastam utalást a fake telefonokra vonatkozóan (nem volt időm még átnyálazni az egész fórumot), az azért kicsit beparáztatott. Remélem a minideal nem árul hamisítványt. Én jan 30-án rendeltem adtam le a rendelést a Huawei-re, 31-én in progress/processing vagy nem tudom milyen státuszban volt, így az éppen online ügyintézőt megkérdeztem, hogy mi újság. Azt mondta, hogy 1-2 héten belül nem is lesz raktáron várjak, vagy cseréljem ki valami másra. Így cseréltem a Hongmira. Még aznap délután lett csomagszámom hozzá. Remélem már úton van és nem kell hónapokat várni rá. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
nemlehet
üzenetére
" hogy az aksi karcsú lesz... Ezért is vaciláltam sokat, mert a Jiayu 2750-es aksija azért megnyugtatóbb lenne. De az egyik barátom Ascend P6-jából kiindulva ami hasonló kaliberű teló talán nem lesz gond."
A Huawei Ascend P6 -nak a procija (pontosabban SoC-ja) jelentősen másabb:
Ez a HiSilicon-K3V2 itt most kiemelendöen energiatakarékosabb, egyértelműen a kínai cég innovativ tipusa.
(Értsd: Elaltatta az akksi-parádat)Engem is érdekelne egyébként HongMihoz nagyobb aksi vaskosabb hátlappal
-
mclane_
aktív tag
Jó, sőt nagyon jó. Első olyan telőm amivel elégedett vagyok. Van a családban pár kínai( THL W100,Lenovo A820, Jiayu G4), mindegyiknél jobb(kivéve egy Xiaomi Mi2s-t
. Szerintem nem fogod megbánni(igaz ez a Huawei is elég pofás).
Jó látni, hogy egyre több embernek lesz ilyen telója. -
Laza...
addikt
válasz
nemlehet
üzenetére
Sajna MÉG nem vagyok én sem tulaj, de itt van óccsó power bank.
Vastagabb hátlap/combosabb akksiról nem tudok..
Én aliexpresstől alapból ódzkodok, de bízom benne hogy nem lesz gixered
-
zedok
őstag
Aki megrendelte már a minideal-ről a napokban, hogy áll a shippingje? Nekem egyelőre csak processing. Gondolom ez normális még.
-
nemlehet
őstag
Nah én is rendeltem egyet magamnak. Elég sokat nézelődtem A Hongmi és a Jiayu G3T között vaciláltam, de úgy tűnt ez megéri a felárat (asszem 20$ volt a különbség). 198$-ért sikerült rendelni ajándék fóliával, silicon tokkal, stylus pennel, phone standel, cable winderrel, kártya olvasóval. (jó mondjuk ezek filléres műanyag szarok
) Kérésre európai töltővel küldik és már úton van ha minden igaz.
[Innen rendeltem]
Mondjuk egy kicsit beparáztattatok a hamisítványokkal, meg valaki írta, hogy az Ali nem megbízható, de talán 5600 jó értékeléssel és kb reális árral nem lesz gond. Majd azért tüzetesen átnézem.
Nekem a legnagyobb félelmem, hogy az aksi karcsú lesz... Ezért is vaciláltam sokat, mert a Jiayu 2750-es aksija azért megnyugtatóbb lenne. De az egyik barátom Ascend P6-jából kiindulva ami hasonló kaliberű teló talán nem lesz gond. Igazából ha valaki meg tud nyugtatni, hogy 5-6 óra kijelző idővel estére marad még benne az jó lenne. Amit szoktam GBA emulátorral játék, böngészés főleg wifin és zenehallgatás.
Amúgy esetleg ehhez nem kapható nagyobb aksi vaskosabb hátlappal? De lehet, hogy power bank lesz, mert nem túl drágák és a tatyóban elfér. -
xhege
veterán
Búék mindenkinek! Megtaláltam ezt a fórumot. Azt szeretném megtudni, hogy ez a
Hongmi jó teló 189 dodókért? Kissé kapkodva ugyan de
berendeltem a minideal-ről. Huawei Honor 3c volt a
terv. Meg is rendeltem, de utána mondták, hogy nincs
raktáron, ezért erre cseréltettem. Remélem nem volt
rossz csere. -
törölt tag
Azt tudja valaki,hogy ezeket a fake hongmi-kat valahogy lehet szoftverezni? Ugye az updater nem működik.
-
tomiii007
senior tag
Valaki tudja, hol lehet ilyen telót venni fehérben megbízható forrásból?
Válaszokat előre is köszi! -
zedok
őstag
Akinek ilyen telefonja van, tud véleményt írni az akkumulátorról?

-
zedok
őstag
No remélhetőleg nemsokára én is kézhez kapom a készüléket!

-
Guszti
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennek kivancsi, hogy a gyari updater hasznalhato-e valamire?
Azt irja nekem, hogy a mostani verzio: JHBCNAH1.0, es felajanlja, hogy van JHBCNAL5.0.
Fontos lenne, hogy magyar nyelv megmaradjon, de semmi infot nem talaltam, hogy ebben van magyar, illetve ez mennyiben mas mintha az itt leirt modon frissitek?
Köszi! -
mailman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- SUSE Linux
- Robotporszívók
- Windows 11
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gondolom a mindennapokra tökéletesen megfelel használatra (legalábbis én arra szánom
)
), ergo reménykedni lehet 
Viszont tényleg korrekt eladó volt. Belátta a hibát.Mondjuk ez engem nem vígasztal,mert bukovári volt rajta rendesen.