Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
doongoo #1098 üzenetére
Na igen.Pld nekem az sem tiszta még eddig hogy mi a módszer arra hogy megállapíthassuk hogy eredeti-e.
Melyik program?
Ahogy irta valaki az antutu sem biztos.Na meg ez a rom kérdés.
Most akkor megjön a telo valamelyik miui rommal igaz?
Ezt lehet neten frissiteni újabbra a miui-tól vagy elkell kezdeni romot letölteni,cwm-et felrakni és úgy?
Na minden esetre lesznek kérdéseim nekem is.Addig is letölteném ami kellhet.
Valaki megtenné azt a szivességet hogy linkekkel összedi azt az 1-2 dolgot ami kellhet?
cwm,rom,rootoláshoz ami kell(ha nem rootolva jön).
Köszönöm -
doongoo
addikt
válasz
hevizms #1087 üzenetére
egy összefoglaló tényleg jó lenne, ha az enyém megjön, én tutira azzal kezdem, hogy megnézem eredeti-e, aztán jöhet minden más ebben a sorrendben:
cwm telepítés (elvileg már rootolva kapom)
- használat rajta lévő rommal
- MIUI stable update
- esetleg custom rom (hogy mindkét SIM tudja a 3G-t kezelni) -
jagr68
tag
válasz
doongoo #1085 üzenetére
Spemallról rendeltem 16-án, 20-án este írtam nekik, hogy még a véres f@sz van? Hajnal 2-re jött is a válasz, hogy köszönik a türelmemet, a DHL-nél van már a cucc és küldték a tracking számot is. Előtte számlázás miatt írtam nekik, akkor is órán belül válaszoltak.
Szeretem ezeket a kínákokat!!!
-
esox
senior tag
válasz
nemlehet #1089 üzenetére
Hali,
nyugi jó lesz az. Nekem ez van fent, ezzel csináltam anno a v3-at és tegnap a v5-öt is. A lényeg, hogy a wipe data/factory reset sokáig tart. Én már sok telót romoltam, de majdnem kitéptem a hajam, mire ez végzett...
szóval csak nyugodtan csináld.
A rom telepítés ehhez képest fele ennyi idő volt, vagy már csak nem izgultam annyira, nem tudom.
Ha v5-öt raksz fel, ahhoz van egyből egy root fix is, azt is még tedd fel egyből a rom után és csak utána system reboot.kano közben írt, nekem még novemberi a teló, szóval ezt vedd figyelembe.
@kano - be tudnád linkelni a modolt v5-ödet pls? Nem találom a régi hsz-ban,
-
-
kano
nagyúr
válasz
mclane_ #1083 üzenetére
Az ég adata világon semmi. Az egyetlen problémám, hogy nem lehet csak GSM-re állítani a hálózat módot.
Neme az angol sima CWM van fent, de ahogy látom már van TWRP is.doongoo
A DHL rendszerében is kell kb. 1-2 nap (max. 3) mire megjelenik az áru. A tracking nem azt jelenti, hogy már el is indult. -
nemlehet
őstag
Hm hát amit én eddig össze tudok foglalni: Gyárilag rootolva jött a teló, 1-es MIUI-val. Ráraktam a MobileUncle-t és lecseréltem a recovery-t angol CWM-re (ahogy ez a téma írta: http://xiaomi.eu/community/threads/xiaomi-hongmi-td-wcdma-cwm-root-guide.22095/)
Majd jött a koppanás, mert baromira nem ment fel a frissebb ROM, Cappa kolléga szerint azért, mert nem a Hongmira való CWM-et raktam fel. A teló működik, meg minden, csak frissíteni szerettem volna. Szóval valaki egy működő CWM-et jó lenne ha dobna, mert amiket találtam rohadtul nem működnek. Még gondolkodok rajta, hogy egy csirkelábas CWM-et rárakok hátha azzal jó lesz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #1087 üzenetére
Ezt támogatom, mert több, mint egy év telt azóta, hogy utoljára ROM-okkal foglalkoztam. A G3-n azóta változatlan CWM és ROM futott. A jBart-ból egy csomó verzió kijött, amióta utoljára használtam. Nem árt egy kis "felfrissülés".
Hmmm. Igen, együtt rendeltük azt is. 2012. október, de rég is volt. Előtte még Wang úrral is futottam egy kört (alias hootablet), ha mond ez még valakinek valamit. Némi nosztalgia...
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #1086 üzenetére
Én meg ahogy a G3 esetében is követem a példádat
A G3-at ha jól emlékszem 1 nappal később rendeltem mint te,ezt meg én is ma!Más:tényleg nagyon jó lenne egy összefoglaló.Én pld azt sem tudom mivel kezdjem majd ha megjön a teló.Milyen cwm,milyen rom,honnan mit lehet letölteni
Sok lesz kibogarászni a sok hsz közül.
Na majd remélem segitetek -
Sanyesz.
őstag
Nem fenyegetésnek szánom, de ma délután rendeltem én is egy ilyen masinát DHL-lel. Remélem, még a nagy népünnepély előtt kijut Kínából.
Aztán majd meglátjuk, hogy ez marad vagy a G3. -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Valahol be tudom állítani hogy hanghívás csak az egyik esetemben 2-es SIM kártyáról menjen?
Esetleg külső programmal?
Ez a választás a hívásindításkor nem szimpatikus illetve ha bluetooth autós kihangosítóról indítok hívást automatikusan az 1-es SIM-ről indítja a hívást mindegy, hogy előtte a 2-es SIM-ről hívtam az adott telefonszámot.Köszi!
-
mclane_
aktív tag
Volt ezzel a rommal gondod azota? Milyen cwmmel raktad fel? Holnap lehet csinalok egy backupot es kiprobalom. Nem mostanaban lesz stable v6
Volt nalam ma egy jiayu g3s is. Nem azert mert elfogult vagyok,de kellemesebb erzes a hongmit hasznalni, sulyra nagyon durva kulonbseg van koztuk, a hongmi kijelzoje is szebbnek tunt egy kicsivel. -
válasz
nemlehet #1081 üzenetére
Ez miatt dobott hibaüzenetet:
ro.build.display.id=full_MTK-eng 4.0.4 IMM76L
ro.build.date=Вто Янв 29 11:51:46 MSK 2013
ro.build.date.utc=0
ro.build.type=eng
ro.build.user=rua1
ro.build.host=rua1-desktop
ro.build.tags=test-keys
ro.product.model=Full Android on Emulator
ro.product.brand=Android
ro.product.name=full_MTK
ro.product.device=MTK
ro.product.board=MTKsehol semmi olyan, hogy ez hongmi lenne.
ilyennek kéne lennie:
ro.product.model=2013023
ro.product.brand=Xiaomi
ro.product.name=2013023
ro.product.device=HM2013023
ro.product.board=2013023
ro.product.cpu.abi=armeabi-v7a
ro.product.cpu.abi2=armeabi
ro.product.manufacturer=Xiaomi -
nemlehet
őstag
Kéne egy kis segítség. Egyszerűen nem tudom frissíteni a MIUI-t. CWM fent van, WCDMA verzió letöltve és az SD kártyán, rányomok a recovery-benDe folyton hibaüzenetet dob.Verifying update packege megvan, majd az installing update után ezt írja:assert failed: getprop ("ro.product.device")=="HM2013023 !! getrop(ro".build.product")=="HM2013023" e:Error emmc/ROMS/miuiandrod....zip Status 7 installation aborted. MEgpróbáltam újra leszedni hátha hibás a letöltés de nem. Ötlet?
-
hevizms
addikt
válasz
m4csk4fogo #1075 üzenetére
Kb hasnló árakon van mindenütt.Szimpatikus bolt volt.
A minideal-ről a garancia miatt nem rendeltem most. -
hevizms
addikt
Üdv.
Van aki a geekbuying.com-ról rendelt?
Ha igen,akkor a kérdésem az hogy megbizható-e?Nem lenne jó hamis telóba belefutni. -
esox
senior tag
Mivel sok az új beszálló és MIUI-ról kérdzenek legtöbben, itt egy kis összefoglaló újra, hogy mennyi extra cuccot tud egy MIUI rom.
MIUI V5 features - ez is mehetne összefogalaló oldalra, bár nem kifejezetten hongmihoz tartozik, de sok topic kérdésre választ ad. -
Baritone
tag
Találtam egy nagyon jó videót a Hongmiról. Nekem hasznos volt
-
nemlehet
őstag
Szerintem te valamelyik első HSZ-re gondolsz. A TD-SDCMA 2G Hongmi ára valóban 30k körül van, HA kínában veszed a xiaomitól
Csak ugye nekünk az nem jó, a WCDMA verzió eleve drágább, abból is a 3G-s amit errefelé vesznek, amire még rájön a kereskedő haszna kb 30%. Az enyém is 45k volt, de kuponnal esetleg 40-ért meg lehet szerezni. Bár ahogy nézem megy föl az ára mindenhol. Ráharapnak a népek.
-
hege21
aktív tag
Egy jó romot igazán megoszthatnátok mert úton van már a kicsike....
-
jersey1985
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ha valaki váltaná fekete hátlapját fehérre az írjon! -
nemlehet
őstag
Nah végre én is egy boldog tulajdonos lettem
Most jött meg kb fél órája. Eredetinek tűnik, legalábbis az Antutu megfelelő hardvert és felbontást írt ki. A pontszám is megelelő ennek a hardvernek, úgyhogy úgy néz ki nem lesz gond. Ha valakinek még valami ötlete hogy mivel tudom ellenőrizni megbízhatóan a hardvert akkor nyugodtan mondja meg.
A telefon giftként érkezett, 15 dolláros metal stand volt ráírva. Szerencsém volt, nem sarcolták meg.
[Innen rendeltem]. Kb 20 nap alatt jött meg ingyen postával.Az ígért ajándékok megérkeztek, a kártyaolvasó működik rendesen bár egy kicsit lassú. A stylus pen jó, tartósnak tűnik, praktikus tud lenni télen. A szilikontok szépen illeszkedik, nem túl csúnya, ajándékként teljesen ok. Célnak megfelel. A többi csak filléres gumi izé, de legalább szexi rózsaszínben érkeztek
A telefonon minden ok, semmi lötyögés vagy illesztési hiba. A kijelző úgy tűnik ok, nem látok rajta hibás pixelt, a fényerő és a színek nagyon jók. Kipróbáltam rángatásra sem kapcsol ki vagy dobálja el az SD kártyát, tehát talán ott sem lesz gond. Telefonálni még nem telefonáltam, szóval az emlegetett hanghibáról nem tudok nyilatkozni. A wifi remek, stabil és az Acer Liquid Metalomnál jobb a jelerőssége.
1.0-ás MIUI-val jött, de VAN benne magyar nyelv. Az ékezetes karakterek kicsit furák, de eddig minden magyar volt és nem google translates. Villám gyors a teló, nem akad, nem gondolkodik. Persze szüzen ez majdnem mindegyikre igaz, szal majd ha belaktam meglátjuk. Volt alapból rajta G-apps, simán mentek a telepítések. További beszámoló majd jön, pénteken levizsgázok utána írok egy MA stílusú tesztet, ha van rá igény.
Amúgy lehet bátran frissíteni 5.0-ra? Kicsit elvesztettem már a fonalat. Ha nem lesz benne magyar az sem gond, amúgy is át akarom rakni angolra a telót, mert úgy szoktam meg. Valamilyen bug van benne ami nagyon zavaró? Én csak 1 kártyát használok, szal esetleges 2 kártyás gondok nem érintenek.
-
esox
senior tag
válasz
hevizms #1056 üzenetére
Igen megy pöpecül.
* * *
Tettem fel egy videot is a tegnap megosztott könyvtáramba. -
hevizms
addikt
Srácok OTG működik a telón?Próbálta már valaki?
-
esox
senior tag
válasz
m4csk4fogo #1051 üzenetére
Szivesen. Ahogy a többiek is írják, volt már szó a gps-ről és akkuidőről is.
Én használom a waze-t, google maps, és a 3betűset is. Mindegyik megy pengén. 10-15 mp után van jel, ami szépen meg is marad végig amíg megy a gps. Akkuidő nyilván más és más egyes felhasználási módok miatt.
Nálam egész nap megy a 3g és sok chat, emial (reggel - este waze miatt gps) és simán megy egy napot, de ha épp nincs gps, akkor 1.5 is simán. -
m4csk4fogo
tag
Köszi az infót, akkor már csak meg kell rendelnem
-
zedok
őstag
válasz
m4csk4fogo #1051 üzenetére
GPS állítólag eléggé gyorsan talált jelet, korábbi hozzászólásokban keresgélj.
Akksi meg használatfüggő..de fentebb erről is írtak, illetve külföldi fórumokon is megemlítették, hogy eléggé jól van optimalizálva a rendszer és kibír egy napot erősebb használat mellett - nem tudom mennyire mérvadó/megbízható. -
Baritone
tag
Üdv Mindenkinek!
Kedvet kaptam ehhez a telefonhoz.
Elég régóta nézegetem a kínai telókat, és először csak a 2/32gb készülékeket néztem, de lecsillapodtam, és arra jutottam, hogy jobb ár/érték arányú telefon nincs most a piacon.
Mivel én nem nagyon játszom, néha kell a gps, főleg a levelezés, telefonálást, és böngészés a lényeg, így ez a telefon szerintem tökéletesen megfelel. Zopo zp980 volt még tervben, meg zte nubia z5s mini, de szerintem annyit nem érnek, főleg, ha rájön az áfa is.
Annyit kérdeznék, hogy akinek már van Hongmija, annak a multilang-ban tényleg benne van a magyar nyelv, mint a hirdetett fotókon?
Ja és ha van portugál ismerős, szerintetek érdemes oda rendelni antelife-ról a készüléket és tovább postáztatni? Így szerintem EU-n belülinek számít és nincs áfa és vám, ha jól gondolom. -
esox
senior tag
-
esox
senior tag
Mindnekinek szivesen. Szerintem is vállalható. A videok is jók, bár a hang lehetne jobb, de a képminőség ok.
-
esox
senior tag
v3 miui van fent és most szembesültem, hogy nem rootolt a teló. A vRoot már vagy 20szor újraindította a telót, de nem akar menni. Enélkül viszont nem megy a recovery. Valaki privátban leírná, hogy hogy sikerült neki?
v2-ről semmi gond nem volt, de most nem akarja az igazságot. -
esox
senior tag
válasz
lolchief70 #1037 üzenetére
Ferihegyi irányítótorony?
-
esox
senior tag
válasz
m4csk4fogo #1034 üzenetére
Abszolute vegyes felvágott.
-
arfer
senior tag
válasz
lolchief70 #1035 üzenetére
Ööööööö... Talán a naplementéről?
-
lolchief70
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1034 üzenetére
-
m4csk4fogo
tag
Sziasztok!
Aki már rendelkezik ilyen telefonnal, készítene pár fényképet részünkre, akik még gondolkodnak a vásárláson?
És az akkuidőre gps-re is kiváncsiak lennénk :-)Tudom, hogy már többször kértünk itt ilyet, de még sajnos csak azt az 1-2 külföldi tesztet kaptuk válaszként.
Köszönet érte előre is
-
zedok
őstag
válasz
nemlehet #1026 üzenetére
Eléggé sanszos, hogy átcsúszott. Már ha jól fordítom persze. Szerintem ha már a dátum-időt nézed, azon is látszódik. Honnan rendelted?
Jéé:
Sat 04.01.2014 16:37 Mailed Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:37 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:37 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:38 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:38 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Thu 16.01.2014 11:43 Arrival at border point of destination country HUBUDA
Thu 16.01.2014 11:50 Handed to customs HUBUDA
Sat 18.01.2014 18:28 Released by customs HUIgaz, nekem csak egy powerbankom jön így..de na!
-
nemlehet
őstag
Eléggé off, de még nem rendeltem kínából szal nem vagyok képben. Ezt írja a tracking a Sweden Post oldalán:
1/18/2014 5:39 PM Budapest 1005 Departure from inward office of exchange
1/16/2014 12:44 PM Budapest 1005 Handed over to Customs
1/16/2014 12:42 PM Budapest 1005 Arrival at inward office of exchange
1/11/2014 5:14 AM Sweden Post, Direct Link, Singapore The item has been dispatched from Sweden Post, Direct Link's international terminal for onward transport abroadDe a 17track.net (amit az eladó ajánlott a követésre) ezt írja:
2014-01-16 12:44, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsAkkor most itt van MAO-n és vám alá került, vagy a "Departure from inward office of exchange" azt jelenti, hogy már kijött a vámosoktól? Ha esetleg átcsusszant volna az egy álom lenne....
-
hege21
aktív tag
válasz
herdsman12 #1020 üzenetére
Pont én is 14-én rendeltem onnan, piros hátlappal...
Már elindult a csomag a követő szerint -
esox
senior tag
válasz
Viktor0610 #1022 üzenetére
á azt elírtam, mármint rosszat másoltam...persze wcdma sorry.
-
-
esox
senior tag
Innen pakoltátok fel a v5 romot?
Xiaomi Hongmi TD - Stable 5.0 MultilangEbben benne van a gaps? És emellé kell felrakni a root patch-ert igaz?
http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html -
kano
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a sok gratulációt!
Mindenkinek megvan az a csúnya csörömpölő magas hang beszéd közben? Ennyi választja el a telefont a tökéletestől. -
ulysse
csendes tag
Sziasztok.Én szlovák webshopból vettem igaz én itt is lakom 230 eur volt adnak rá 24 hónap garit +12 eur 2 hónapig bármikor visszaküldhetem nekik indoklás nélkül.kicsit drágább de sokat rendeltem már tőlük soha nem volt még probléma.első kínai telefonom,de semmi gond nincs vele.ja és a csomagba küldtek zacskós rizottót nemhittem el.
-
-
mclane_
aktív tag
Gratula!!!
Kis infót szeretnék a tanultabbaktól kérni tárolókapacitás témában. A Hongmi ugye 1G/4G-s és vettem bele egy 32es kártyát. Így néz ki:
System Storage 1,14GB/2,11GB; SD Card 30,61GB/31,64GB és Phone Storage 199MB/822MB. Melyik micsoda tulajdonképpem? Az SD Cardot értemA többit mire használja a telefon? Lehet olyat csinálni, hogy change default memory, ekkor ujrindulás után a Phone Storage és az SD Card helyet cserél. Jó ez nekem, nem okoz gondot?
Próbáltam régebben app2sd-vel illetve más progikkal appokat áthelyezni az SD kártyára, de nem működött.
Előre is kösz. -
kano
nagyúr
Egy kicsit előbb jött a picur, 19:40-kor 3850 grammal kibújt.
Persze, már rendeltem neki egy MI3-at, hogy a márkahűség meglegyen.
Köszönöm mindenkinek a gratulációt.mcline_
Persze, ismerem. Feldobom és megnéztem, ha holnap kijózanodom.Annyi gond van a telóval, hogy valamiért túlvezérli a hangszórót, így a magas hangok torzítanak hívás közben. De a másik félnél tökéletes a beszéd minőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Sorozatok
- Autós topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Google Pixel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest