Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
Nekem is pont ez volt, pont ugyanígy, annyi különbséggel, hogy nem álltam neki TWRP-t flashelni kicsomagolt zippel MobileUncle-val

Már csak azért is gyanús volt, mert a zipben volt az IMG fájlon kívül scatter fájl, meg meta-inf, meg mittomén még mi, amikről nem tom, mire jók, viszont gondolom, kellenek, ha már beletették a ZIP-be.
Emellett továbbra is úgy gondolom, hogy az a guide fos.
Ráadásul nem is értem, hogy mire mennék egy tyúklábas recoveryvel
Bonyolult az élet itt MTK SOC cityben

Szóval kéne valahogy egy működő recovery a telóra, illetve egy V5-ös MIUI egy Updater appal, amivel lehet cuccokat feltenni, és nem kell itt nem működő recoverykkel szerencsétlenkedni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Crypto Trade
- Milyen TV-t vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akvarisztika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest