- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
Egy extra info... hátha másnak hasznos lehet;
A Micro SIM foglalat (nálam legalább is ) nem képes kezelni Edge-nél komolyabb hálózatot/hálózati sebességet.
A Normál SIM foglalat viszont egyből PÖCCRE fogadja a Tré-Mobájl kártyás beállításokat és megy a HDSPA
Bár nekem ezzel is csak 5Mb/s -es netem van.Semmi komoly, csak volt egy fölösleges fordulóm a T-pontba... anyázás meg stb... hogy nemmegy.
Plusz fölösleges formatálás/Factori Reset egy jól belakott rendszerre.Pedig csak elő kellett túrnom a micro SIM keretet és átcsattintani a "NAGY" kártya slotba.
-
jFox
addikt
Inkább egy hasonló y kábel kellene ehez a mutatványhoz, mint régen volt a 2,5"-os külső HDD-khez.
-
t.imi
addikt
Reggelt.
Ilyen billentyűzetet használ valaki? Érdemes vele foglalkozni vagy inkább bt-et éri meg jobban venni?
Lehet hogy idióta kérdés.
Egy usb hubbal megoldható hogy működjön a bill és tölteni is lehessen egy időben? -
Stalki
csendes tag
Üdv! Nekem a cube talk7x -hez van szerencsém és olyan gondom van hogy nem működik a mikrofonja így telefonálni se tudok, ötlet? egyáltalán hol találom a mikrofon nyílását?
-
t.imi
addikt
Talán a napokban lesz kész a masina.
GPS modul, antenna újra forrasztása, ha jól értettem. Most éppen tesztelik.
Kár hogy 0 percesen ilyen hiba előfordul.FET-MEN, te honnan rendelted az autós tartót?
-
Colonel993
senior tag
Kinek menyivel hasít a Tré-mobájl net?
-
FET-MEN
veterán
No ideért az én 7x-em is
Nagyon tetszik, olyan gyors mint az 5H volt, piszok jó masina. -
SzalaiG
addikt
Hali! Elérhető már hozzá itthon gyári autós tartó?
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #376 üzenetére
Igazából azért nem aggódom, mert telefonálni tudtam vele, annyira nem értek hozzá, de gondolom ha a mobilkapcs. működik akkor az adat is tud, a kártya regisztrálva van a hálóra, látszik a térerő, csak valami lépés még hiányzik.
Várom az ötleteket!
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #374 üzenetére
Igen, és a Wifi-t meg kilőttem.
Ja és az adatkapcsolat bekapcsolásakor egy ideig "forog" az ikon, majd aktív lesz, kék, a térerő mellett mégsem mutat sem G sem H betűt.
Kösz!
-
Bandit21
addikt
Üdv, mobilnet beállítással gyűlt meg a bajom a készülékkel. Vodafon-os előfizus mobilnete van Édesapámnak, neki vettem szülinapra a készüléket, ami amúgy mindent hoz amit vártam tőle a tesztek alapján.
A sim kártyát érzékeli, kijelzi a térerőt, de a nincs kapcsolat. Próbáltam beállítani, nekem a mobilelőfizum mellé van net csomag a vodánál, azt is beletettem, de nem jön be. A voda honlapjáról ezekkel a beállításokkal csináltam (az én mobilomban is ezek vannak):
Az előfizetéses internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)Valakinek ötlete, egy voda ügyfélszolgálatnál biztos megoldanák, de jó lenne rájönni, gondolom valami apróság a baj. Az én sim-emmel amúgy hívást indítani, fogadni tudtam, tehát a modem működik, csak az adatkapcsolattal van valami. Az 1-es foglalatba tettem, mert "normál" sim méret.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #370 üzenetére
Próbáld ki ezt: [link]
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #368 üzenetére
Szerintem nincs. IPS, ne várj AMOLED szintű túlszaturláltságot. Főleg egy 30k-s géptől. Itt nem a tökéletességet kell nézni, hanem ennyiért mit tud, és mit nyújt.
-
Colonel993
senior tag
Kijelző szín kalibrálására nincs valami mód?
Nagyon nem valósak a színek... Fakóbbak. -
tjb007
nagyúr
válasz
MakkMarci69 #365 üzenetére
„Az IGO futtatható ezen a készüléken?”
Hivatalosan nem, mivel önállóan kereskedelmi forgalomba soha nem került (na jó, az izraeliek kaptak egy változatot), szóval a továbbiakban ez ne is legyen téma, főleg mivel tiltja a fórum szabályzata is.
Az általad leírt funkciók ellátására amúgy alkalmas a készülék.
-
MakkMarci69
újonc
Sziasztok!
Új GPS-t szeretnék venni.
Olyan készülékre lenne szükségem ami egyben tablet isEddig wayteq GPS-t használtam IGO8-al, megbízhatóan működött.Sajnos már nem frissíthető.
Rengeteget járok túrázni, a szállásokon általában van
WIFI kapcsolat, így néhány szükséges dolgot meg tudok az interneten nézni.
Ezért esett a választásom erre a készülékre.
Mobilinternetre nem szeretnék előfizetni, nincs rá szükségem.
A készülékkel kapcsolatban alapfeltétel még, hogy mobilinternet nélkül képes legyen a GPS funkcióit maradéktalanul ellátni.
Remélem érthetően meg tudtam fogalmazni mit szeretnék!
Ezt a készüléket néztem ki:
http://www.wayteq.hu/hu/xtab-7x
A Sygic GPS-t szoftvert sokan szidták különböző fórumokon.
Az IGO futtatható ezen a készüléken?(nem alapfeltétel)
Van valakinek tapasztalat róla?
Alkalmas a leírt funkciók ellátására?Alternatívaként egy másik fórumon a Alcor 787i készüléket ajánlották.
http://logout.hu/tema/milyen_gps-t_vegyek/friss.html#msg8506
Melyikkel járok jobban?
http://tablet-pc.arukereso.hu/alcor/access-q787i-p224201472/termek-leiras.html
vagy
http://tablet-pc.arukereso.hu/f:wayteq,gps-van/
Sajnos ott érdemi választ nem kaptam.
Alkalmas az általam leírt funkciók ellátására a készülék?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
-
Megjött chinaföldről az autóstartóm.
Audi 80-ba nem igazán ajánlott, vastag a fém-pálca része, és nem tud becsúszni a szellőző-rostélyok közé.
Maga a tablettartó része tök jó, nagyon finoman tartja, szivacsozott mindenhol.
Holnap teszek fel fotókat.
-
kelzsoca
félisten
-
jFox
addikt
Az ok, de a szervíz nem fogja neked kicserélni a tápot, ha a gyártó/forgalmazó azt mondja neki, hogy nem lehet, ha törve van.
Szerintem a Wayteq-kel beszélj, hátha méltányossági alapon kicserélik neked. Ha nem akkor meg egy 100Ft -os csatlakozóval megoldható.
De ez nem a 7x tápja, uh. fejezzük be az off-olást mielőtt ránk szólnak. -
tjb007
nagyúr
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Könyvolvasó programot milyet javasoltok rá? Vajon így mennyit bír aksiról?
-
jFox
addikt
válasz
radamsky #351 üzenetére
Ez nem készülék függő. Alapvetően ez is Dual Stanby, nem Dual Activ. Ami azt jelenti, ha za egyiken telefonálsz a másik lelép a hálózatról. Tehát semmi nem jön addig, amíg be nem fejezed a beszélgetést.
Ha be van neked állítva a szolgáltatónál, hogy küldjön SMS-t azokról a hívásokról, amikor nem voltál elérhető akkor megkapod. -
radamsky
senior tag
olyan kérdésem lenne
ha benne van 2 sim kártya, és az egyikkel beszélek, de közbe jön a másikon sms, vagy akár hivnak, akkor megkapom az sms-t ha befejeztem a beszélgetést?? meg ugye sms jön ha nem fogadott hivásom van.
Tudom ez már szörözés, de kiváncsi vagyok
-
-
mrlujoak
veterán
Az elmúlt pár napban a felfelé hangerőgombom kezd rakoncátlankodni. ...de szoftveresen...
Ha olyan bónája akad, nem érzékeli, hogy hangosítanék. Egy újraindítás után megint vagy' 2 napig jó, aztán megint makacskodik...
Tök poén...
-
t.imi
addikt
. Menjünk a Beállítások - Helyhozzáférés menüpontba, majd tapizz a GPS-műholdak menüpontra (ne a kapcsolóra, a szövegre!)
Kicsit késő volt már. Itt már buktam, mert hiába nyomogattam, semmi. Csak a kapcsoló ki/be után vált elérhetővé.
Újabb visszaállitás, csak ki/be után lehet a gps műholdak menübe lépni kikapcsolt állapotban.Sygicben - hardverbeállítások - gps műholdak alatt kb 15-20 mp-ként bevillan a térerő/gps ikon 2-3mp-re. Ennyi a történés.
-
t.imi
addikt
8 nap az tiszta, köszönöm. Itt a sygic ami gond lehet, mivel újra nem felhasználható.
Nem tudom. Ha ~ egy óra kevés megtalálni a műholdat frissített EPO-val, megette a fene szerintem.
-
-
-
t.imi
addikt
válasz
Colonel993 #328 üzenetére
Természetesen bekapcsoltam, EPO-t 2x letöltöttem, wifi, 3g aktív.
Viszont ez a "alkalmazások használhassák a gps-t" új.
Külön kell engedélyezni, nem elég a gps ON?
Kint hagytam a teraszon, 15mm osb van fölötte.Nem valami biztató az hogy éppen csak megmutatja a helyet
-
-
-
t.imi
addikt
Reggelt.
Lenne egy gondom.
Feltoltam a sygicet, de kb 25 perc után sem talál jelet a kis hamis.
Egy gps tesztet is rá toltam, adatok frissítve, szintén semmi.
Vam még valami okosság v vigyem szervizbe? -
bostone
addikt
válasz
KamuMazsola #324 üzenetére
Jól hangzik.
Köszönöm!
-
válasz
KamuMazsola #324 üzenetére
óóó
Na ezt a héten aktivizálom. Hogy eddig nem vettem még egy sim-et.
-
válasz
KamuMazsola #322 üzenetére
Mindkét SIM-foglalat 3G-s?
-
KamuMazsola
őstag
Szintem te arra vagy kíváncsi, hogy bármelyik foglalatba teszel simet, akkor lesz-e 3g, azaz mobilnet a készüléken. Igen mindegy melyikbe rakod, ezért nem kell vágatni/cserélni a simet, ha két simet használsz be tudod állítani melyiken legyen mobilnet, de ha a másikon hívnak és fogadod a hívást, addig nem lesz neted. A beszélgetés befejezése után újra csatlakozik. Dual standby.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Graphics #319 üzenetére
Jobb lenne oda is átlátszó? vagy a szokásos szín.
ui: a recovery-t kicsit cseles előhozni, de van rajta:
A recovery-t manuálisan is elő tudjuk hozni, ehhez kikapcsolt állapotban nyomjuk be, és tartsuk nyomva a hangerő FEL gombot, majd csatlakoztassuk a töltőt a készülékhez, a gombot egészen addig tartsuk lenyomva, ameddig nem jelenik meg egy kis menü, ahol a hangerő FEL gomb segítségével válasszuk ki a recovery-t, és a hangerő LE gomb segítségével tudjuk indítani.
-
válasz
kelzsoca #318 üzenetére
Zsír
Hétvégén transzparálódok.
Még utánajárok a CWM témakörnek, mert alapból olyan mintha recovery se lenne a cuccon
Őööm, keresztkérdés: Settings részben marad a fehér szín? Csak mert láttam valahol külföldi fórumban fekete hátterű verziót. Este picit kímélőbb tud lenni
-
-
bostone
addikt
Mindkét sim kezeli a 3G-t?
-
kelzsoca
félisten
===============================
WayteQ xTAB-7X Transzparens mod
=============================== -
Duda13
csendes tag
Várható, hogy lesz szoftveres hangerő szabályzó?
-
Bálint85
senior tag
válasz
KamuMazsola #308 üzenetére
és 3g vagy wifi nélkül abszolút nem is lehet megoldani valahogy , h működjön a TMC rajta?
-
Bálint85
senior tag
kelzsoca: a WayteQ xTAB 7x tabnál is működik a Wayteq 950 GPS -nek a TMC vevő adaptere, ehhez is jó?
Válaszod előre is köszönöm
-
-
-
Van valakinek ugyanez,csak négy magos Cube verzióban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest