Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #855 üzenetére
attól még biztos másképp ment volna a dolog, ha felhívod a wayteqszervízt és nekik küldöd el.
-
-
FET-MEN
veterán
válasz
Angelotti #692 üzenetére
Szia. Hamarosan. Ára ugyanaz lesz mint a 2 magosé ha minden igaz. Összeszerelése kiváló (2magos) én nagyon elégedett vagyok vele, és ez nem porosodik
Autós tartó: Nekem a szellőzőkbe való van, de át szoktam rakni az ablakba ha navigálok, ott jobban látom, nincs olyan szerintem amilyet te keresel. Valószínűleg lesz gyári autós szett ehhez is -
FET-MEN
veterán
válasz
Genova1983 #633 üzenetére
Szerintem nem kell sokat várni.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Cranberries #622 üzenetére
Cube oldalán ami van quad, az sem üti meg a 100 dolcsit. Szerintem akkor ez sem fogja. De majd kiderül
-
FET-MEN
veterán
Vodás feltöltős net megrendelve a géphez
-
FET-MEN
veterán
válasz
Genova1983 #595 üzenetére
Amire te használnád, arra kiváló sebességű.
-
FET-MEN
veterán
Na most hatalmas +1-et kapott a 7X. Kinnt ülök a kocsiban, mókolom a rádiót, közben megszólal az a szám amit már 4x nem sikerült betaggingolni, mert a Nokián nincs shazam. Pont kinnt volt a tablet az autós tartójába, a háztól kb 15 méterre álltam, és még fogta a wifit, sikerült végre felismertetni a számot
Itt nem lehet panasz a wifi jelerősségre
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
Valami 2000 rugóból megvolt az egész. Aliexpressen. Egész hamar ideért. Viszont az ablakos verzióra nem kell ennyit várni
A megoldás az,hogy az ablak alljára kell tenni minél jobban a tartót, akkor nem vészes. Csak nekem már a sima telefonomnak is ott van a tartó az ablakban, szóval sok lett volna a kettő
A WayteQ-eset nem tudom, edigitalnal nem találtam meg
-
FET-MEN
veterán
ki van találva. masszív hát. Egy rugót visszahúzol, addíg beakasztod a szellőzőbe, és elengeded finoman a rugót, az pedig ellennyom, közben alul 2 talp nekitámaszkodik még a műszerfalnak és így van meg az ellentartás. Elégedett vagyok vele.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #421 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
Internetmegosztás megy nektek? Valaki letesztelni SIM kártyával? Telenor előnyben. Hipernet méginkább.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #402 üzenetére
Nekem minden tökéletesen megy. Oda kell figyelni hogy melyik foglalat az 1-es sim és melyik a 2-es. Mert szerintem szoftveresen másképp van jelölve.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #400 üzenetére
Érdekes, mert nekem azonnal ment. Át kell állítani,hogy a micro sim-es sloton legyen aktív a 3G
-
FET-MEN
veterán
No ideért az én 7x-em is
Nagyon tetszik, olyan gyors mint az 5H volt, piszok jó masina. -
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #368 üzenetére
Szerintem nincs. IPS, ne várj AMOLED szintű túlszaturláltságot. Főleg egy 30k-s géptől. Itt nem a tökéletességet kell nézni, hanem ennyiért mit tud, és mit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest