- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Colonel993 #376 üzenetére
Igazából azért nem aggódom, mert telefonálni tudtam vele, annyira nem értek hozzá, de gondolom ha a mobilkapcs. működik akkor az adat is tud, a kártya regisztrálva van a hálóra, látszik a térerő, csak valami lépés még hiányzik.
Várom az ötleteket!
-
válasz
Colonel993 #374 üzenetére
Igen, és a Wifi-t meg kilőttem.
Ja és az adatkapcsolat bekapcsolásakor egy ideig "forog" az ikon, majd aktív lesz, kék, a térerő mellett mégsem mutat sem G sem H betűt.
Kösz!
-
Üdv, mobilnet beállítással gyűlt meg a bajom a készülékkel. Vodafon-os előfizus mobilnete van Édesapámnak, neki vettem szülinapra a készüléket, ami amúgy mindent hoz amit vártam tőle a tesztek alapján.
A sim kártyát érzékeli, kijelzi a térerőt, de a nincs kapcsolat. Próbáltam beállítani, nekem a mobilelőfizum mellé van net csomag a vodánál, azt is beletettem, de nem jön be. A voda honlapjáról ezekkel a beállításokkal csináltam (az én mobilomban is ezek vannak):
Az előfizetéses internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)Valakinek ötlete, egy voda ügyfélszolgálatnál biztos megoldanák, de jó lenne rájönni, gondolom valami apróság a baj. Az én sim-emmel amúgy hívást indítani, fogadni tudtam, tehát a modem működik, csak az adatkapcsolattal van valami. Az 1-es foglalatba tettem, mert "normál" sim méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest