- Hobby elektronika
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #376 üzenetére
Igazából azért nem aggódom, mert telefonálni tudtam vele, annyira nem értek hozzá, de gondolom ha a mobilkapcs. működik akkor az adat is tud, a kártya regisztrálva van a hálóra, látszik a térerő, csak valami lépés még hiányzik.
Várom az ötleteket!
-
Bandit21
addikt
válasz
Colonel993 #374 üzenetére
Igen, és a Wifi-t meg kilőttem.
Ja és az adatkapcsolat bekapcsolásakor egy ideig "forog" az ikon, majd aktív lesz, kék, a térerő mellett mégsem mutat sem G sem H betűt.
Kösz!
-
Bandit21
addikt
Üdv, mobilnet beállítással gyűlt meg a bajom a készülékkel. Vodafon-os előfizus mobilnete van Édesapámnak, neki vettem szülinapra a készüléket, ami amúgy mindent hoz amit vártam tőle a tesztek alapján.
A sim kártyát érzékeli, kijelzi a térerőt, de a nincs kapcsolat. Próbáltam beállítani, nekem a mobilelőfizum mellé van net csomag a vodánál, azt is beletettem, de nem jön be. A voda honlapjáról ezekkel a beállításokkal csináltam (az én mobilomban is ezek vannak):
Az előfizetéses internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)Valakinek ötlete, egy voda ügyfélszolgálatnál biztos megoldanák, de jó lenne rájönni, gondolom valami apróság a baj. Az én sim-emmel amúgy hívást indítani, fogadni tudtam, tehát a modem működik, csak az adatkapcsolattal van valami. Az 1-es foglalatba tettem, mert "normál" sim méret.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged