- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
beelaim
csendes tag
Apró probléma: bárminemű program telepítésekor ha a program az apk fájlon kívül obb-t is tartalmaz nem sikerül a program teljes körű indítása. Hiába másolom fel az obb fájlt ( se memo kártyán , se saját memóriába téve) nem indul a progi. Hol szúrom el ?
-
jFox
addikt
válasz
KamuMazsola #797 üzenetére
Az lesz.
-
jFox
addikt
válasz
KamuMazsola #795 üzenetére
Ez ok, de EDGE-en is kellene szinkronizálni nem?
De ahol van HSPA ott sem megy. Nem szívesen hardreset-elném, ha nem muszáj, mert már olyan jól belektam. De úgy látom ez lesz a következő. -
jFox
addikt
Mindenki lecserélta Quad-ra a tabját, hogy így kihalt ez a topic?
Még mindíg van ez a problémám, hogy mobilnettel (vodafone) szinkronizálási hibát ír ki. Ha rányomok kézzel, akkor egy pár dolgot beszinkronizál, pl. Gmail, naptár, keep. De némelyiket meg nem, és újra kiírja, hogy "Szinkronizálási hiba, hamarosan helyreáll."
Ugyanakkor wifi-n meg gond nélkül működik.
Más nem tapasztal ilyesmit? -
tjb007
nagyúr
Mivel megjelent az oldalon a Quad változat tesztje is, az alá pedig nyílt új topik, így szeretnék megkérni mindenkit, hogy a jövőben a készülékkel kapcsolatos kérdések és miden egyéb más oda menjen már.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #789 üzenetére
Ilyesmire gondolsz ?
-
Colonel993
senior tag
Értem... sejtettem, hogy csak rendelgetősdi fog maradni...
Volna még egy hatalmas kérésem/kérdésem...
Mi az ami bevált?
Ár/Arány szempontból melyiket volna érdemes választanom?A gyári konkrétan a semmitől is össze vissza gyűjti a karcokat, aztán még hozzátesszük azt, hogy mellettem nemigen van kímélve.
Valami ráhajtós "füzet" szerű tok is hasznos volna mellé... amivel még vékony marad de fizikailag védi valami az elejét-hátát. -
Laurh
aktív tag
válasz
Colonel993 #786 üzenetére
Ebay-en rendeltem meg én is itthon nem találtam. Cube talk 7x-re keress rá. Ez a wayteq kínai megfelelője.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Colonel993 #786 üzenetére
Itthon nem nagyon fogsz találni, az eBay-en viszont 100%, hogy igen.
-
Colonel993
senior tag
Honnan tudnék venni kijelzővédő fóliát az x7-re? (2 magos)
Asia Center vágottszemű közössége egytől egyig elhajtott... nem találtunk rávalót.
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
A 7x-hez készített recovery nem lesz jó a 7x quadhoz, ezért nem jön be semmi, tehát senki ne tegye fel.
Lesz majd a 7x quadhoz is alkalmazás és recovery készítve.A gyári szoftver nincs nálam, így várnod kell, nem tudjuk visszarakni neked a gyári recovery-t, de ezt pár napon belül megoldjuk.
-
mimey
tag
válasz
kelzsoca #776 üzenetére
Szia!
A Quad-on sikerült root-olnom a tabletet a leírás szerint, hálás köszönet érte!
Adódott azonban egy "pöti" bibi. A play-ből telepített 7xtweaks a gyári recovery-t cserélte a custom recovery-re, mert kiírta, hogy módosítás sikeres, azonban a két vissza gomb után a recovery-t választva a WayteQ logó jelenik meg, majd egy pár másodperc sötétség, újból a WayteQ logó látható, mintha restart lett volna, indul a tablet.
A kikapcsolt állapotban hangerő FEL gombot nyomvatartva közben töltőt bedugva a recoveryt választva ugyanez történik, egyszerűen újraindul a tablet.
Próbáltam a 7xtweaks app-ot újra installálni, de nem segített.
Elképzelhető, hogy a root-olás nem sikerült megfelelően?
Bár a terminal emulatorban:
su-ra
# a válasz.Előre is köszönöm a segítséged a megoldásban, és sorry, ha valamit belámáztam!
-
Laurh
aktív tag
válasz
szaszura #779 üzenetére
Hali!
Üdv a klubban, igen tényleg jó kis kütyü lassan 2. hete használom. A rootoláson töröm a fejem, nem tudom eldönteni megéri e.(#774) gorje: Az illesztésnél a bekapcsoló gombok körüli részt érdemes megnézni én ott láttam turpisságokat. Nem rootolt, tokot én megvettem rá a gyárit, de már úton van egy allibabás rendelésem tok ill. fólia vonatkozásában. A gyári fólia nem valami strapabíró a semmitől olyan karcok keletkeztek rajta, hogy csak lestem.
-
szaszura
csendes tag
Sziasztok!!2 napja én is boldog tulajdonosa vagyok egy Quad változatnak.Mit mondjak szuper kis kütyü baromi gyors gördülékeny le a kalappal.Az elöző tabletemhez(egy magos szörnyeteg
) képest felüdülés minden szempontból!!Most perpillanat ár-érték arányban szerintem verhetetlen
Talán az akku ami a gyenge pontja. -
tjb007
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #777 üzenetére
Igen, jól olvasod.
A Quad változatban van az erősebb SoC és a nagyobb belső tárhely. -
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Jól olvasom a sima és a Quad közötti különbség a 2 helyett 4 mag és a 4 helyett 8 GB ROM na meg az előlap színe?
Vagy van még valami amin átsiklottam? -
cunnir
tag
Sziasztok.
Most végre teszteltem a quad-ot a gyári tartójával munka közben(taxi)
-Gps: nem dobál le, szerintem pontos és nem akadozik!
-teljesitmény: nálam ment az igo + címkiadó(app) + telefonáltam is és jól bírta a strapát.
-akku: hát ez a gyenge pontjade nekem folyamatosan töltőn volt.
-tartó: (wayteq) jó erős és jól tartja a tabot és jó a töltője,egyszerre töltöttem a tabot + a telefonomat
egyenlőre ennyi de még tesztelem! -
gorje
senior tag
Barátom muterjának ma megyek átvenni egy Quad-ot. Mire kell oda figyelni? Gyártási hibák, illesztések és akár szoftveres hibák? Másik: rootolt alapból? Milyen tokot ajánlotok? (A)Cube féle jó hozzá?
-
jFox
addikt
válasz
Colonel993 #772 üzenetére
De akkor wifi-n miért működik?
-
jFox
addikt
Sziasztok!
Most egy hétig mobilnettel használtam a kütyüt, és rendszeresen azt írja a Fiókoknál, hogy "Szinkronizálási hiba. Hamarosan helyreál.". Továbbá a Hangouts is hol működik, hol nem. Net van, most is az Opera-val netezek.
Mi lehet a baj? -
Vajon megéri a plusz 3k-t a négymagos verzió?
-
törölt tag
A Cube Talk 7X Quad -ra jön a 4.4 -es android.
Mivel az egy az egyben ugyanaz mint a wayteq, gondolom akkor várható lesz majd tőlük is egy új firmware? -
dragonfx
veterán
de durva nézem a marketing dolgozik rendesen-rájöttek hogy picit is hozzáértő ember már akkor a 4 magost veszi meg ha mind2 30e. igy levitték mindenhol a 2 magos árát 27e.re.
gondolom simán megér +3e.t a 4 mag nem? -
jFox
addikt
válasz
dragonfx #750 üzenetére
Van, a zsákos vagy másfajta tab-okra való. Nekem egy Lazer "márkájú" van hozzá, de lötyög benne, meg eltakarja az előlapi kamerát.
Nekem a gyári amit árulnak hozzá, annyira nem tetszik. Vastag, robosztus lesz tőle a tab. Pedig olyan jó kis vékony, kecses, könnyű...Macskassy: várom.
-
törölt tag
A quad -ban most akkor milyen chip van?
A dobozra, weboldalon MTK8382 van írva, cpu-z szerint MT6582 van benne. -
gabor_01
senior tag
válasz
kelzsoca #729 üzenetére
Köszi
( A nyolcmagos nagy testvér mindenesetre már tudja a 900MHz-et
)
-
Laurh
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
dragonfx #737 üzenetére
Nincs azzal semmi gond..
-
gorje
senior tag
Sziasztok! Quad-nal mennyi kb az uzemido/aktiv kijelzo ido. Gondolkozok a vasarlasan.
-
Chimpy
tag
Az enyémnek hibátlan az összeszerelése (igaz, az Aqube Talk 7X, de mint tudjuk ugyan ez), lehet hogy csak én voltam mázlista és elsőre hibátlant küldtek. Viszont így közel 1 hónap használat után inkább a SIM kártya fedőlapja az, ami aggaszt. Még nem lóg vagy ilyesmi, de érzésre nem sokat fognak bírni a kis rögzítőfülek.
Az 1G RAM szerintem is elég, eddig még nem tudtam megakasztani. Ja és az akksi tényleg elég gyenge (vagy a hw eszik sokat). -
kelzsoca
félisten
Az usb-tár valószínűleg az amit a neve is mondd, ha pendrive-ot vagy külső merevlemezt csatlakoztatnál, akkor a rácsatlakoztatott eszköz tárhelyét jelenti, ha az usb-tár esetén ténylegesen felhasználható tárhelyet látsz, akkor az nem más mint a "belső sd kártya" tehát a NAND-ból egy bizonyos méretű tárterület.
(#710) gabor_01
Kis türelmet kérnék ezzel kapcsolatosan, még nincs nálam ilyen készülék.
-
Laurh
aktív tag
válasz
dragonfx #727 üzenetére
-2 magos fekete előlap fehér hátlap.
-4 magos fehér előlap és fehér hátlap.
-Mind két modell esetén maga a ház az full műanyag.
-1gb ram bőven elég én azt vettem észre.
-Én is 2 magost szerettem volna venni, de itt a fórumon lebeszéltek róla a szakik, hogy akkor már jobban megéri a 4 magos ugyan azért a pénzért. Így hát vártam 1 hetet a 4 magos megjelenéséig és azt vettem meg.
- Én azt tanácsolom, hogy menj be a hivatalos telepükre a Gubacsi útra, mert ott van időd kipróbálni, alaposan szemügyre venni. Ott csak veled foglalkoznak nincs akkora forgalom, mint pl egy Edigitalban.Az összeszerelési résznél alaposan nézd meg a hangerő gombok / bekapcsoló gomb körüli illesztéseket.
-
dragonfx
veterán
nekem a feher is bejon.de a 2 magosbol van fekete is nem??
ennek nem fem a hatlapja egyiknek se?
aki hasznalta a 2 vs 4 magost mit vett eszre??
az a baj a ram ugyanugy 1gb marad.4 mag melle dukalna a 2 nem??
hol a legolcsobb a 2 magos?? vagy ha ugyanannyi inkabb a 4es??mik ezek az osszeszerelesi hianyossagok??befolyol barmit?
-
jFox
addikt
Pl. a link2sd app-al. Érdekes, hogy ami a beépített 4Gb-ból marad, azt ő "USB tárnak" nevez.
Holott az egy eMMC. Mind1, a lik2sd-vel átpakolja neked az app-ok java részét az sd kártyára, sőt ha root-olt a készülék, akkor tudsz csinálni egy külön partíciót kártyára és akkor az egész app-ot átrakja, a belső tárban csak egy pár byte-os link marad, hogy hol van az app.
-
Laurh
aktív tag
Az előző hsz-emet kicsit részletezném. Van ugye a Belső tárhely ill. a Usb-tár. Miképpen tudom azt megoldani, hogy a Usb-tárra települjenek a dolgok, mert a Belslő tárhely a maga 1gigájával igen karcsú.
Készítettem egy linket, hogy mit látok: [link]Köszönöm előre is az esetleges reakciókat.
-
Laurh
aktív tag
Belső tárhelyről usb tárhelyre, miképpen tudom átmozgatni az alkalmazásokat? ( a belső tárhelyen kevés a hely és jönnek az értesítések)
-
cunnir
tag
Sziasztok, én is beruháztam az új quad-ra, eddig tetszik jó a gps a net is jó telefon része is jó,
Csak gyorsan merül,egyenlőre ennyi a tapasztalatom de szerintem megérte. :-) -
Laurh
aktív tag
Beruháztam az első Wayteqemre a 7x Quadra. Nem partnernál vettem meg, hanem bementem a hivatalos telephelyükre a Gubacsi útra.
Családban mindenhol almás gépek vannak, így fekete bárányként "kidobtam az ablakon" 30ropit és megvettem a táblát.
Az eladó aki kiszolgált, látszólag nem volt teljesen oda magáért a márkáért többször tett leminősítő megjegyzéseket.
- Első benyomás: rendszer nagyon stabil, gyors a kijelző meglepően szép. (mondjuk az almás gépeket meg sem közelíti, de ugye az egy teljesen más kategória)
- Kamerát nagyon nem erőltettem az a rész nagyon nem is érdekel. Hangszoró kellemes.
- 1-2 általam combosabbnak vélt újabb játékot letöltöttem kipróbálás képpen pl: Hercules ami meg- megröccent, de csak egy hangyabokányit. Clumsy Ninja hibátlanul fut.
- A wifi és a 3G sim szépen teszi a dolgát a böngészés nagyon +.- Viszont ami negatívum az az összeszerelés/anyagmegmunkálás minősége. A kiszolgáló pulton csak úgy sorakoztak a Quados dobozok, mert körülbelül a 10. készülék volt az ami nem tökéletes ugyan, de kielégítő összeszerelési minőséget produkált. Érdemes figyelni a hangerő/bekapcs gomboknál lévő illesztéseket, mert olyan deformációk/hézagok voltak egyes esetben, hogy néztem, mint Rozi a moziban!
(az eladó itt megjegyezte: hogy ez egy szokványosabb típus hiba, még az aluházasok körében is)- Merül mint a Titanic a töltés sem valami gyors.
A továbbiakban, ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan. (további tapasztalatokkal kapcsolatban én is fogok)
-
Colonel993
senior tag
Mostanában folyamatosan rinyál a rendszer, hogy kevés a szabad terület...
Kivan választva, hogy SD-re telepítsen mindent... De mégis ez megy...
Emiatt beakadnak szinkronizálások, stb...Nincs erre valami megoldás?
-
Laurh
aktív tag
A 4 magos verzió előfordulhat, hogy kizárólag csak fehér színben fog megjelenni vagy a továbbiakban várható esetleg fekete színben is?
(#714) tjb007: Köszönöm a gyors választ.
Szerintem akkor megnézem mellé azt a fekete gyári tokot. -
cunnir
tag
Sziasztok. szerintetek érdemes megvenni a sygic teljes verzióval ezt a tab-ot? vagy jó a free verzió is?
-
Vityahun
tag
Sziasztok!
erre és az új quad-ra várható 4.4?
Üdv.
-
Laurh
aktív tag
Mit gondoltok van jelentősége, hogy hol veszem meg? (pl. Edigital, vagy a Wayteq bázisa?)
Illetve lesz a 4 magos verziónak külön topikja?
-
Laurh
aktív tag
Emaileztem a Wayteq-el és hivatalosan is kapható a 4 magos verzió. Jövő héten megyek és be is szerzek egy modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Disney+
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dacia topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged