- OLED monitor topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok tabin a betű tipust hogy lehet megváltoztatni mert sok progival próbáltam de semelyikkel sem sikerült?
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
moordavid
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdéem lenne, hogy használja -e valaki kijelzővédő fólia nélkül a kütyüt? Mert Nekem egy gyárival érkezett anno és rettenetesen karcos már (majd két éves használat), és szívem szerint leszedném a csába. De nem tudom mennyire sérülékeny csupaszon a kijelző... Merjem, vagy ne merjem?
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #906 üzenetére
Köszi.
Mikor lesz kis időm megpróbálom az általad írt verziókkal! -
-
-
majorgent
tag
Felraktam. Modult telepitettem. Engedélyeztem. Egyszer egyszer el is indult, de legtöbbször azt irja gravitybox keretrendszer nem válaszol.
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #902 üzenetére
Sajna nem tudtam felrakni. Próbáltam, de nem jött össze...
-
-
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #899 üzenetére
99%-ban fektetve használom a tabletet, és nekem ez az oldalsó navigációs sáv nagyon nem kézreálló. Jó lenne ha lenne megoldás alulra tenni.
Rootolva van, akár valami jó főzött rom jöhetne... -
válasz
majorgent #898 üzenetére
Nem tudom, lehet hogy a gyarto nem vacakol a frissitessel.
A navigacios sav allitgatasa nincs sehol a gyari Android menuben az biztos. Nalam +ket gomb van, a kikapcsolo menu kibovitett, az ertesitesi sav teljesen megvaltoztatva, hangero panel egesz mas, es meg sok apro valtoztatas, amitol kezreallobb a tablet. De ezek gyarilag nem erhetok el szerintem. Mint a Windowsban a tweak programok. Kell egy kulso eszkoz, amivel belemaszol lelkebe. -
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #897 üzenetére
http://www.wayteq.hu/hu/xtab-7x-quad
itt is látom hogy a navigációs sáv alul van. nekem ilyen pozicióban a a képernyő jobb oldalán van függőlegesen.
De pl Szoftverfrissités menüpontot sem találok a tableten... -
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #895 üzenetére
Pedig a tesztképeken is látom hogy alul van a navigációs sáv...
-
-
majorgent
tag
Üdv
Olyan problémám volna a tablettel, hogy a navigációs sáv /amin a home és vissza gomb is van/ fektetett állapotban fixen a tablet jobb oldalán van. hogy lehetne átrakni alúlra? -
Sziasztok.
Xtab7quad,
rootolva, ujraparticionalva.
A gyari android dialert hogyan lehet lecserelni?
100%ban fekvo modban hasznalom a tabot,
es a tarcsazo iszonyat zavaro allo modban.
RocketDialer van , de a gyari ugrik fel ha hibok, vagy hivnak.
Ha ezt legyalulom, vagy letiltom, osszedol a dualsimes tablet, em kepes hivast bonyolitani, es eltunik a nevjegyzek is.
Otlet? Koszonom elore is. -
-
beelaim
csendes tag
Nem vagyok megelégedve a hangminőséggel , miként lehetne ezen javítani? Esetleg equalisert előcsalogatni a zenelejátszón kívül valahogyan ?
-
jjc
aktív tag
sziasztok!
anyósjelöltemnek ilyen készüléke van. azt csinálja a masina, h összevissza kattintgat magától képernyőn. így teljesen használhatatlan. ha viszont lekapcsolom az adatforgalmat, akkor megoldódik a probléma.
vkinek volt már hasonló problémája?
-
topi66
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy ilyen tableten,a sygic csak ezen fut,vagy teszem azt a mobilomra is telepíthetem helyette? -
jFox
addikt
Sziasztok!
Jól látom, hogy ez a tablet gyakorlatilag ugyan az mint a 7x? Viszont ezen már KitKat van.
-
jFox
addikt
válasz
Colonel993 #875 üzenetére
Vagy itt vagy a Quad-os topicban valaki linkelt egy elérhetőséget.
-
beelaim
csendes tag
Ma megadta magát az érintőpanel legfelső sora. De a nagy nyomkodásban sikerült berepeszteni a kijelzőt. Javíthatóság szempontjából mit tegyek (még bőven garanciás a masina) ?
-
jFox
addikt
Megy pü!
-
Mit kell tennem?
Lementeni az ebr1-et, ebr2-őt akár dd-vel, akár mással (MTKDroidTools), illetve a /system/framework/framework-res.apk-t szintén le kell menteni.
Aztán meg jó elküldeni. -
tjb007
nagyúr
Az Adobe oldalán, a többek között a stock, gyári böngésző.
-
Márton
nagyúr
"alapjáratom nem támogatja a Flash-t, de ha letöltjük a telepítőfájlt,
akkor már azonnal másképpen fog vélekedni a szoftver"Hol van ez a telepítőfájl? A Quad-os tablettel is megy?
Melyik böngésző lesz ezáltal flash képes? -
jFox
addikt
Most nézem a gyártói honlapon, ott nem is szerepel a WCDMA900MHz. Akkor a Wayteq hibásan adta meg az adatokat.
-
SzaboZE
addikt
Hiába hívod őket, átirányítanak az elektrodokihoz... Amióta nincs közvetlen szerviz ügyfélszolgálat, azóta ez van, nálam is elsunyították a töltő cserét kábeltörésre hivatkozva, érdekes módon a kábel azóta egy másik töltőre forrasztva hibátlanul üzemel. Módszeres lepattintás megy, ez van cserébe az olcsóságért.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #857 üzenetére
Priviben dobj egy munkalapszámot, utánakérdezek.
(#858) jFox
Nem megy.
-
jFox
addikt
válasz
Colonel993 #857 üzenetére
Na ez nem jó hír.
Akkor lehet el sem küldöm az apró (900Mhz-en nem megy a 3G) hibámmal szervízbe. Tényleg, Kelzsoca erre még nincs megoldás?
-
Colonel993
senior tag
Fel lettek hívva... le is írtam...
Nekik lett elküldve, nem Pista Bának...
Nekem nincs se időm, se energiám, se affinitásom rohangászni ezzel... nem is az én dolgom.
A probléma kulcsa az, hogy hetekig seggeltek rajta... és nem javítottak hanem rontottak rajta, csupán egy pillanatba került volna tesztelni azt a telibe rakott beszédhangszórót... de nem... ők inkább dobozba be és mehet az útjára... jó lesz az... -
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #855 üzenetére
attól még biztos másképp ment volna a dolog, ha felhívod a wayteqszervízt és nekik küldöd el.
-
Colonel993
senior tag
válasz
kelzsoca #854 üzenetére
Részben igazad van, részben nem...
Feladás előtt 1 nappal adtam le, másnap ment nekik...
Visszafelé meg más a témakör...
Heti 2x van út a Waytektől vagy a Waytekhez a garis procedúrás holmiknak...
Jelenlegi magatartásuk is bizonyítja hova valóságuk... a Pólus Edigitalos üzletvezető helyettes viszont kiváltképp nagyon kedves és segítőkész... -
kelzsoca
félisten
válasz
Colonel993 #853 üzenetére
Bocs hogy beleszólok, de a 3 hétből legalább 2 ha nem több az Extreme miatt van, ez nem a szerviz hibája.
-
Colonel993
senior tag
Újabb fekete-pont a Waytek Gariszervizének...
Leadtam a készüléket külső és beszéd hangszóró recsegéssel, annak cseréjének kérelmével
A munkafolyamatot elvégezték cirka 3 HÉT alatt...
Visszaérkezett nagynehezen az Edigitalba, tesztelés folyamán kiderült, hogy a beszédhangszóró totál süket.Több órás rugózás után sikerült elérni a Waytek szervizes srácokat, kiknek szent meggyőződésük, hogy letesztelték a készüléket... hibátlanul küldték el [tehát én vagyok a hülye]
Mindazonáltal elfogadják a hiba létezését és előrevéve alig (talán) másfél hét alatt megoldják az egészet... vagy fogjam magam és a készüléket, másszak el a Gubacsi úti szervizükbe és ott pillanatok alatt megcsinálják nekem.
Termék cseréjétől TELJESÉRTÉKŰEN elzárkóznak !Igazán kedves tőlük, hogy egy 3 hetes cseszekedés után még hülyének nézik az embert először, aztán felajánlják, hogy megjavítják azt amit ők alkottak még rosszabbra mint mikor leadtam eleve szervizre.
Mindezt megfejelve azzal, hogy vagy én mászkálok az Ő felelősségükkel, vagy várok még többet arra, hogy olyan állapotú legyen a készülék mint amilyennek eleve lennie kellene.Apró mellékes, hogy az igénytelen munkavégzés közepette kis maszat karcokkal tarkították a kijelzőt
Magyarország, Not bad...
-
radamsky
senior tag
hmm
ebbe a topikba volt szo a wayteq saját tartojárol és töltöjérőlmár irtam rola, de a gyakorlat ugye az mást mond
a töltő 2 hét alatt elszállt, villágit meg minden, de nem tölt, se a saját se a plusz csatirol, ergo kuka (szétkaptam még egy biztositékot se találtam benne
)
a tarto meg lötyög, ugye felerösitem ahova kell (tapad, alig birom leszedni,), de a forgatos részénél hiába huzom meg, lötyög, nem is a rögzitésnél, hanem ami megy a tartoba. Elég hülyén néz ki
tapasztalatot irtam, ugy 1 honapoja használom
-
sicc33
aktív tag
válasz
mihalko.gsi #838 üzenetére
Üdv! Tuti hogy ez jó az xTab 7x-hez? Mi a módja a cserének? Köszi.
-
SzaboZE
addikt
-
SzaboZE
addikt
válasz
Bálint85 #847 üzenetére
Nem feltétlen rosszabb, hogy nincs tmc, az androidos verziókban online megoldások vannak, ami - saját tapasztalat alapján - sokkal jobban frissített infókat tartalmaz, mint a tmc. Ha fontos az idő, akkor hotspotot csinálok a telefonomból és így van online infó is a gps-nek.
-
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy eladtam a régi GPS-em /Wayteq 950/ és ezen a kettőn gondolkodom, érdemes e a tabletre váltani a GPS helyett? ugyan azt tudja a tablett és van olyan gyors?
:
- Wayteq xTAB-7X Quad
- WayteQ x980BT
GPS -ezésre kellene nekem.
a tablettel egy gondom van , hogy az androidos és még a plajos nem csinált hozzá androidos UX -et.
-
jFox
addikt
válasz
gabor_01 #837 üzenetére
Akkor a szintén kínai Lenovo telefonomon miért megy a 900MHz?
De mint írtam ennek is tudni kéne. A honlapon is fent van, meg a MobileUncle is jelzi, hogy elvileg van, csak nem működik.KamuMazsola: sajnos a Telenor nem is ad 3G-ben egyáltalán, ahol használni szeretném. Csak T és a Voda ad 3g-t.
-
miti5
tag
Azért ha már itt nem lehet igo-zni, nem tud valaki valami jó oldalt ahol leírják hogy h lehet rápakolni,,, össze vissza próbálkozok de nem indul el...
köszi,üdv! -
jFox
addikt
válasz
KamuMazsola #833 üzenetére
No igen, de mit kezdjek akkor 2 évre szerződött voda netemmel?
Akkor nincs remény megoldásra? Wayteq közeli fórumtársak nem tudnak valamit? -
gabor_01
senior tag
válasz
KamuMazsola #833 üzenetére
Akkor nem voltam teljesen világos és kihagytam valamit.
Én sokszor vagyok olyan helyen, ahol a Voda 900Mhz-n kívül nincs más 3G. Vagyis senkinek sincs 2100-a.
Így érthető? -
KamuMazsola
őstag
válasz
gabor_01 #832 üzenetére
Úgy értem, hogy kevesebb embert érint, mivel megoszlik, hogy ki-hol fizet elő, ill ki-hol lakik, mert városokban, mint te is írtad 2100 MHz van a vodánál is. Akinél előjön a probléma, annál természetesen mindíg előjön, hiszen ugyanott használja és nincs lefedettsége 2100-on. Megoldás lehet egy másik kártya beszerzése, ami a másik két szolgáltatótól való.
-
gabor_01
senior tag
válasz
KamuMazsola #831 üzenetére
A probléma mindig előjön. Egyszerre nem használja a Voda a két frekit.
Ahol nincs 2100, ott kell a 900. Vidéken gyakori. -
jFox
addikt
Sziasztok!
WCDMA 900 MHz ügyben van valami fejlemény?
Néztem a Wayteq honlapját, de nem írnak semmit. Frissítés sincs.
Másnak nincs ilyen gondja? Csak az enyém rossz? -
KGeri
csendes tag
Egy sokak számára valószínűleg ismeretlen lehetőséget szeretnék megosztani veletek az üzemidő meghosszabítására.
A történet ott kezdődött, hogy nézegettem, mi szívja legjobban az aksit, és a többek által észlelt (mobil) cella készenlét (Cell Standby) volt az, annak ellenére, hogy csak WiFi-ről használom. Elkezdtem kutakodni a témában, hogyan lehetne kikapcsolni a mobil antennát. A repülőgép üzemmód (Airplane Mode) nyilván opció, de az viszi magával a többi antennát is.
Az rögtön látszott, hogy a repülőgép üzemmód finomhangolásához valószínűleg root fog kelleni - Majd később olvassátok: még csak ez sem...
Elsőként az Airplane Mode Modifier jött szembe, azonban ez 4.2-es androidon már nem működik. Viszont megemlítik azt a paramétert, nevezetesen az AIRPLANE_MODE_RADIOS beállítást, amit állítana, így elindultam ebbe az irányba.
Ez vezetett el ehhez a remek cikkhez, majd pedig eljutottam ide, ahol a következőre lettem figyelmes:
That's cool. What is interesting is that this feature has just always 'worked' for me. I've never had to update the db.
WTF?
Ekkor döbbentem rá, hogy a repülőgép üzemmód bekapcsolása után van lehetőség a WiFi és BlueTooth visszakapcsolására a gyári ROM-on is!
Mivel pár app-pal próbáloztam még előtte sikertelenül a play-ről, azért valaki, aki még egyáltalán nem játszott ilyennel, erősítse meg, hogy neki is működik, root nélkül is ez a funkció, de szerintem ezek egyike sem befolyásolta a jelenelgi állapotot.
-
RZS
tag
-
RZS
tag
sziasztok!
lehet ugy navigalni, hogy nem rakok bele sim kartyat?vagyis csak a gpst hasznalja es nem kell neki adatforgalom...
a terkepprogramot letoltom termeszetesen.
koszi! -
radamsky
senior tag
megrendeltem edigitálbol a tartot a tabletnek a wayteqet 4990 Forint ha jol tudom
hmm
csak ha valakit érdekel, nem egy iuniversalis pehelykönyü tartó, probábol odatapasztottam a hütőre
hát masziv egy szerkezet, alig birtam leszedni onnan
na most már csak a tabletett kell megrendelni. Addig egy dell-el elleszek
de az is szépen belepaszol
rosszabra számitottam
-
jFox
addikt
Nem is tudtam, hogy van a wayteq-nek is saját fóruma. Beregisztráltam, és beküldtem egy hsz-t, de nem jelent meg. Aztán még elküldtem vagy 3x mire észrevettem, hogy kiírja, hogy majd csak moderálás után jelenik meg.
Tényleg szükséges ez?Vagy csak új belépőknél van így?
-
jFox
addikt
-
bostone
addikt
A mellékleteket, a játékokhoz, egyebekhez máshová tölti le.
Nem vagyok biztos benne, nekem nincs ilyen tabletem, de egyes esetekben át lehet partícionálni a tárolót, vagy az sd kártyát kinevezni elsődleges meghajtónak.Fotózáshoz, videókhoz a telefonom használom, egy alkalommal megbolondult az sd kártyám és a felvételeket a készülék memóriába mentette a tudtom nélkül. Gyakorlatilag használhatatlanná vált a telefonom, önkényesen bezárta az alkalmazásokat, üzeneteket nem fogadott, stb. A képeket sajnáltam törölni, internet nem volt a közelben, hogy felküldjem őket a felhőbe. Ezért hagyok nagyobb helyet.
-
jFox
addikt
Újjabb probléma: amióta befrissült a Play Áruház erre a material designe-ra, azóta nem tudok frissíteni semmit.
Azt írja, hogy kevés a hely. Pedig van még 257Mb a tab szerint.
Próbáltam cache-t törölni, de semmi. Más nem tapasztal ilyesmit? A poén az, hogy a telefonom is ezt csinálja. Lenovo A800.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest