- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Üdv, mobilnet beállítással gyűlt meg a bajom a készülékkel. Vodafon-os előfizus mobilnete van Édesapámnak, neki vettem szülinapra a készüléket, ami amúgy mindent hoz amit vártam tőle a tesztek alapján.
A sim kártyát érzékeli, kijelzi a térerőt, de a nincs kapcsolat. Próbáltam beállítani, nekem a mobilelőfizum mellé van net csomag a vodánál, azt is beletettem, de nem jön be. A voda honlapjáról ezekkel a beállításokkal csináltam (az én mobilomban is ezek vannak):
Az előfizetéses internet beállításához adjuk meg a következő paramétereket:
Name: Vodafone HU (tetszőleges)
APN: internet.vodafone.net vagy standardnet.vodafone.net
MCC: 216
MNC: 70
APN típus: default (Ha az APN típusánál legördülő lista van, akkor az internetet kell kiválasztani.)Valakinek ötlete, egy voda ügyfélszolgálatnál biztos megoldanák, de jó lenne rájönni, gondolom valami apróság a baj. Az én sim-emmel amúgy hívást indítani, fogadni tudtam, tehát a modem működik, csak az adatkapcsolattal van valami. Az 1-es foglalatba tettem, mert "normál" sim méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest