- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- ASRock lapok általában
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.imi
addikt
Én főként a szervizelésről tudok mondani egy keveset.
05.13-n vettem, Sygiccel. GPS nem működött sajnos, ez megesik.
Asszony mindennapos volt, nem volt idő rohangászni vele cserére sajnos. Ez hiba volt.
Most 07.22 van, kb egy hetet használtam a kicsikét)) Hibásan nem mozgatott a dolog, egyéni szoc. prob.
Ceglédi út, szervizbe be (átvevőpont) , lead, két hét, elkészül. Örül.
Hazavisz, simkártya be, Sygic telepít, műholdak megvannak, állat
T-mob, nincs hálózat. Sim csere. Voda, nincs hálózat.
Ceglédi út felhív, mi a mi? Miért nem teszteltem helyszínen a tabletet.
( Ez igaz. Mikor a Samut leadtam és visszajött, kaptam mellé 4 oldalnyi papírt, gps, wifi, sim tesztekkel. Mért értékek, mit tudom én, egy vödör szám és vonal)
Eszembe sem jutott, hogy komplett átvizsgálás nélkül jön ki, mellesleg csak sima sim volt nálam, amin nincs adatkapcsolat előfizetve.Mama megszült, gép pihen, SIM nélkül sok haszna nincs. Azért vettem, hogy a korházban elérje a sok "juuj mutiii, de széép, mi van veletek, hogy vagytok" embert. Nem jött be
Tanulság.
Ha baja lenne, (ne legyen) micro sd gps progival, adatkapcsolattal felvértezett sim kártya, másik wifis teló a wifi ellenőrzéséhez.
Ha bibi van, nem kell újra vissza vinni.Még valami.
Ha személyesen viszed be a Ceglédi útra, minden csütörtökön van elszállítás.
Hét elején és pénteken ne vidd, buksz nem kevés időt, pláne, ha nincs más nyomkodni való készüléked.Első szerviz 2 hét, másodikra 3 hetet mondtak a túlterheltség miatt. Az 5 hét. 9 hete vettem........még másfél hét T0-ig.
Már csak egyszer kellene elromlania és kérhetnék cserét
Ettől eltekintve, gyorsabb mint az S3-m, mókázni jó (lenne) Olvasni nekem csodás, tv-t nézni is tökéletes. Volt.
-
t.imi
addikt
Aki most vinné szervizbe a kicsikét, készüljön fel, hogy 2 hét helyett 3 a vállalási határidő.
Rengeteg munkájuk van a hölgy szerint. -
t.imi
addikt
.
-
t.imi
addikt
Az normális, hogy a két simnek ugyan az az IMEI száma?
Illetve a sorozatszámom 0123456789ABCDE -
t.imi
addikt
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Ezt jó tudni.
Mikor leadtam, azt mondta a hölgy, hogy csütörtökönként viszik le javítani. Mikor érdeklődtem, azt mondták, hogy pesti számot adnak, mivel ott már nincs a tab.
Ebből következtettem, hogy nem pesten javítanak, hanem az elektrodoki telephelyén.
Nagy okosság, hogy minden csütörtökön viszik át ~5km-re javítani a begyűjtött gépeket és csütörtökönként hozzák vissza. -
t.imi
addikt
Itt fordítva működik. Pesten leadom és elviszik valahová javítani.
Ami fájó, hogy a gsm oldal tökéletes volt. -
t.imi
addikt
Köszönöm
Most nézem, ez részben ok csak. Bár, micro usb átalakítóval megoldható a töltés és a billentyűzetMa megkaptam a gépezetet szervizből, pont időben. GPS 6 holdat talált, navi jó, igaz, csak álló helyzetben próbáltam ki.
Ellenben, most nincs GSM. Sem a normál, sem a másik foglalatban. Sem kint, sem bent....... -
t.imi
addikt
Reggelt.
Ilyen billentyűzetet használ valaki? Érdemes vele foglalkozni vagy inkább bt-et éri meg jobban venni?
Lehet hogy idióta kérdés.
Egy usb hubbal megoldható hogy működjön a bill és tölteni is lehessen egy időben? -
t.imi
addikt
Talán a napokban lesz kész a masina.
GPS modul, antenna újra forrasztása, ha jól értettem. Most éppen tesztelik.
Kár hogy 0 percesen ilyen hiba előfordul.FET-MEN, te honnan rendelted az autós tartót?
-
t.imi
addikt
. Menjünk a Beállítások - Helyhozzáférés menüpontba, majd tapizz a GPS-műholdak menüpontra (ne a kapcsolóra, a szövegre!)
Kicsit késő volt már. Itt már buktam, mert hiába nyomogattam, semmi. Csak a kapcsoló ki/be után vált elérhetővé.
Újabb visszaállitás, csak ki/be után lehet a gps műholdak menübe lépni kikapcsolt állapotban.Sygicben - hardverbeállítások - gps műholdak alatt kb 15-20 mp-ként bevillan a térerő/gps ikon 2-3mp-re. Ennyi a történés.
-
t.imi
addikt
8 nap az tiszta, köszönöm. Itt a sygic ami gond lehet, mivel újra nem felhasználható.
Nem tudom. Ha ~ egy óra kevés megtalálni a műholdat frissített EPO-val, megette a fene szerintem.
-
-
t.imi
addikt
válasz
Colonel993 #328 üzenetére
Természetesen bekapcsoltam, EPO-t 2x letöltöttem, wifi, 3g aktív.
Viszont ez a "alkalmazások használhassák a gps-t" új.
Külön kell engedélyezni, nem elég a gps ON?
Kint hagytam a teraszon, 15mm osb van fölötte.Nem valami biztató az hogy éppen csak megmutatja a helyet
-
t.imi
addikt
Reggelt.
Lenne egy gondom.
Feltoltam a sygicet, de kb 25 perc után sem talál jelet a kis hamis.
Egy gps tesztet is rá toltam, adatok frissítve, szintén semmi.
Vam még valami okosság v vigyem szervizbe? -
t.imi
addikt
Azt hiszem meg lettem győzve
. Köszönöm.
Sajnos T-s okosság, meg kérdezem cserélhető e.
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Én is beneveztem erre a gépre.
Eddig ok, kivétel a WIFI.
Asztal alatt a router, egy ZTE zxdsl931vii (hátha segít valamit).
Ha eltávolodok az asztaltól ~2.5m-t, máris 1-2 osztás eltűnik a wifi jelből.Másik szobában már 0 térerő 6 méterre a routertől.
30cm-s fal van, de nyitott ajtó.
Ez lehet a router gond v. ennyit tud a kis drága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest