- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
Cranberries #643 üzenetére
Ahogy a kínai webshopokban láttam, kétféle van, az U27GT-3G MT8382-vel, és a sima U27GT MT8127-tel (utóbbinál egy helyen láttam, hogy GPS van, 3G nincs, ezt nehezen tudom elképzelni, de cáfoljatok meg).
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #582 üzenetére
Semmi, de ezt már legalább hárman leírtuk neked. És pont emiatt ne csodálkozz, hogy ingerültséget váltasz ki egyesekből, mikor a további kérdéseiddel kétségbevonod a szavahihtőségü(n)ket.
A négymagos semmiben nem rosszabb, csak kétszer annyi mag van benne, kétszer annyi belső tárhely, és 300 mAh-val nagyobb akksi. Minden más az utolsó csavarig megegyezik bennük.
Ha ezek után sem hiszed el, ne vedd meg. Ilyen egyszerű. Mi ennél többet nem tudunk tenni érted.
(#583) FET-MEN
Így van, számítási teljesítményben pontosan kijön a kétszeres érték a 4 mag miatt, viszont a GPU megegyezik bennük (Antutu eredményre alapozva). -
Moleman
addikt
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
-
Moleman
addikt
Autóba, navinak nem kell jobb, talán még WVGA felbontással se látnád a pixeleket fél-egy méterről. Árazása alapján leginkább az elavult WinCE PNA-k versenytársa, legalábbis az én szememben (az X960BT több mint 2 éve jelent meg, és azóta is tartja csúcsmodell mivoltát és az árát is... nevetséges). Főleg, mivel mindennapi használatra egyáltalán nincs szükségem tabletre, így elvárásokat sem tudok megfogalmazni egy olyannal szemben.
-
Moleman
addikt
Szia, három kérdésem lenne, ha szabad:
- A mért alacsony fényerő ellenére valóban jól látható a kijelző napsütésben? Autóban nagyon nem mindegy, hogy el lehet-e olvasni. Pillanatnyilag ZTE V970 és Wayteq X960BT található a háznál, ezekkel jól megvagyok, ha ezeknél nem rosszabb, akkor öröm és boldogság.
- Van remény rootra? Utoljára akkor követtem az MTK-s rootolásokat, mikor még a 6582-re nem volt, csak a 6589-re.
- Ezt érdemes venni (minőségbeli különbség vagy support miatt), vagy szabad a mrlujoak által linkelt Cube-ok közül valamelyiket? 10 ezer ft differenciáért nekem már megérné a külföldi rendelés. A négymagosnak nem tudom, van-e értelme, az énmegyek már a V970-en is zökkenőmentes, pedig az csak feleolyan erős, mint a kétmagos 7X.(#51) mrlujoak
Ne aggódj, nekem a V970 ennél sokkal porosabb, az USB port mellett megy be. De csak kikapcsolt kijelző mellett látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad mini 7 (A17Pro CHIP/Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged