- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy eladtam a régi GPS-em /Wayteq 950/ és ezen a kettőn gondolkodom, érdemes e a tabletre váltani a GPS helyett? ugyan azt tudja a tablett és van olyan gyors?
:
- Wayteq xTAB-7X Quad
- WayteQ x980BT
GPS -ezésre kellene nekem.
a tablettel egy gondom van , hogy az androidos és még a plajos nem csinált hozzá androidos UX -et.
-
Bálint85
senior tag
válasz
KamuMazsola #308 üzenetére
és 3g vagy wifi nélkül abszolút nem is lehet megoldani valahogy , h működjön a TMC rajta?
-
Bálint85
senior tag
kelzsoca: a WayteQ xTAB 7x tabnál is működik a Wayteq 950 GPS -nek a TMC vevő adaptere, ehhez is jó?
Válaszod előre is köszönöm
-
Bálint85
senior tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes lecserélnem a Wayteq 950 GPS -em egy WayteQ xTAB 7x tabletra?
A nagyobb kijelző miatt gondoltam rá , meg nem is drága. Van rajta Wifi és 3G ami sztem jó dolog ha van.
Nekem főleg kamionozásra kell.
primot erre is rá lehet tenni? mert ahogy látom elég rossz a felbontása ,h 1024 x 600 mert 1024 x 768 a gyakoribb és ritka az olyan primo ami pont ilyen képarányú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest