Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCMLXXXII
tag
Sziasztok tabin a betű tipust hogy lehet megváltoztatni mert sok progival próbáltam de semelyikkel sem sikerült?
-
brazso
tag
Készült egy átparticionálási bejegyzés, amivel a 1GB/1.7GB belső tár felosztás módosítható 2.6GB/0.1GB -ra. Használatával több alkalmazás és/vagy felhasználó használható az eszközön. Talán még valakinek hasznos lehet!
-
moordavid
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdéem lenne, hogy használja -e valaki kijelzővédő fólia nélkül a kütyüt? Mert Nekem egy gyárival érkezett anno és rettenetesen karcos már (majd két éves használat), és szívem szerint leszedném a csába. De nem tudom mennyire sérülékeny csupaszon a kijelző... Merjem, vagy ne merjem?
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #906 üzenetére
Köszi.
Mikor lesz kis időm megpróbálom az általad írt verziókkal! -
-
-
majorgent
tag
Felraktam. Modult telepitettem. Engedélyeztem. Egyszer egyszer el is indult, de legtöbbször azt irja gravitybox keretrendszer nem válaszol.
-
majorgent
tag
válasz
tordaitibi #902 üzenetére
Sajna nem tudtam felrakni. Próbáltam, de nem jött össze...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest