Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h_and
tag
odáig olvastam, hogy 1024x600
bakker 2014-et írunk. ez a 600-as függőleges már öt éve is ciki volt a netbooknál -
vittorio7
őstag
Egész jó vétel, elgondolkoztam rajta.
-
icemad
nagyúr
Köszönöm a Real Racing 3 tesztet mindenkinek, aki kipróbálta.
Ehhez kapcsolódó lenne a következő kérdésem. Az elfogyó tárhelyre létezik e bármilyen megoldás? (Ext partíció, tárhelycsere, ilyesmi.) Vagy az ember, ha játszani is szeretne, akkor minimum 16gigás tabletet keressen? Ahogy nézegetem, ez a jóval drágább tableteknél és telefonoknál is probléma. 2 csúcsgrafikás játék+offline navi, és már jön is a nincs elegendő tárhely üzenet. -
Az még szerintem nincs, egy custom rom már elérhető
Pár dolgot kivettek, illetve a menü fehér háttere helyett fekete lett. Többi a linken
-
batai15
félisten
Erre a cuccra is van miui?
-
kelzsoca
félisten
A 700qci nemrég kapott frissítést.
-
Moleman
addikt
Autóba, navinak nem kell jobb, talán még WVGA felbontással se látnád a pixeleket fél-egy méterről. Árazása alapján leginkább az elavult WinCE PNA-k versenytársa, legalábbis az én szememben (az X960BT több mint 2 éve jelent meg, és azóta is tartja csúcsmodell mivoltát és az árát is... nevetséges). Főleg, mivel mindennapi használatra egyáltalán nincs szükségem tabletre, így elvárásokat sem tudok megfogalmazni egy olyannal szemben.
-
tybsen
addikt
En nem hiszek ezekben az olcso tabletekben, legalabbis nagyon eros idegek kellenek hozzajuk. Multkor vettem egy asus fonepad-ot amirol nem irnak rosszakat, de egy akadozo hasznalhatatlan cucc volt. Szazszor inkabb egy hasznalt vagy felujitott vagy akarmilyen leharcolt 2012-es nexus 7, mint egy ilyen.
-
2. wayteQ tabink van sajnos vannak gondok ezzel is , csak úgy mint a 700 QCi vel.Szoftveres támogatottság 0 azaz 0,( Huawei után nehéz volt ezt megszokni,a Hi Suite az nagyon jól használható telepítésnél.vagy akár lementeni az egész gép tartalmát)) de a nagyobb gond az ,hogy a kijelző sokszor nem reagál az érintésre. játékok közben főleg előfordul idegesítő, vagy van úgy hogy 20-másodpercig nem reagál rá pedig görgetni tudod meg kint vannak az ikonok is. Írtunk fórumra ez ügyben , ott írták hogy majd jön rá frissítés. ez volt 4 hónapja az előző típusnál. Azóta se történt semmi, pedig többen írták a problémát.
Ezektől eltekintve egy jó árban lévő tabi, hétköznapi felhasználásra ezen az áron tényleg jó vétel.
-
Nem hinném, a 7,9-es modell Rockchip 3188-ast kapott, az pedig nem képes 3G-re
-
Frankeinstei
csendes tag
Nagyon tetszik, best buy-nak tűnik, csak a 4 giga belső tárhely aggaszt, jobb lenne legalább 8-cal. Tudom, h bővíthető microsd-vel, de oda nem lehet programokat telepíteni
-
Maximum1
őstag
Lesz ebből 7,9"-os?
-
-
Ittnemaz
aktív tag
válasz
bollokcs80 #45 üzenetére
Amit 30 nap alatt el kell hasznalni.
Alma \= korte. -
-
tjb007
nagyúr
Teljesítményben jóval alatta, fogyasztásban felette (értsd: takarékosabb).
Ennek ellenére a működésben ez nem köszön vissza, nem érzed azt, hogy ezt csak két darab Cortex-A7-es mag hajtja. Persze akinek a játék áll az első helyen az inkább mást nézzen magának.(#55) Moleman
1.kérdés: Csak az X920-hoz tudom viszonyítani. Annál jobb, jól látható, legalábbis nekem nincs vele problémám. Ha van rá időd látogass ki a WayteQ-hez, ott meg tudod nézni, ki tudod próbálni, össze tudod vetni a kettőt.
2.kérdés: Van már root: [link]
3.kérdés: Én azt mondanám, hogy igen, persze mindenkinek más a fontosabb. Arra az árra meg nyugodtan rászámolhatod még az Áfát, és máris ugyanott vagyunk.(#57) Duliee
Fenéket van egy szinten. Azonos órajelen kapásból 30% a különbség az A7 és az A9 között, és akkor még az eltérő tulajdonságokról szó sem esett.
-
-
RufuszX
senior tag
-
Moleman
addikt
Szia, három kérdésem lenne, ha szabad:
- A mért alacsony fényerő ellenére valóban jól látható a kijelző napsütésben? Autóban nagyon nem mindegy, hogy el lehet-e olvasni. Pillanatnyilag ZTE V970 és Wayteq X960BT található a háznál, ezekkel jól megvagyok, ha ezeknél nem rosszabb, akkor öröm és boldogság.
- Van remény rootra? Utoljára akkor követtem az MTK-s rootolásokat, mikor még a 6582-re nem volt, csak a 6589-re.
- Ezt érdemes venni (minőségbeli különbség vagy support miatt), vagy szabad a mrlujoak által linkelt Cube-ok közül valamelyiket? 10 ezer ft differenciáért nekem már megérné a külföldi rendelés. A négymagosnak nem tudom, van-e értelme, az énmegyek már a V970-en is zökkenőmentes, pedig az csak feleolyan erős, mint a kétmagos 7X.(#51) mrlujoak
Ne aggódj, nekem a V970 ennél sokkal porosabb, az USB port mellett megy be. De csak kikapcsolt kijelző mellett látszik. -
=Mentor=
őstag
Ez a 2 magos MTK A7 proci elég gyengének tűnik, tudja valaki, hol áll a Prestigio Pro Duo Cortex A9 Rockchip RK3066-hoz képest?
-
kelzsoca
félisten
Pár készülék volt érintett, amit a szervizben meg is csináltak.
Továbbá ezek a készülékek azért nem csepp-por és ütésállóak, szóval sok múlik a felhasználón is, hogy miképpen használja-védi a készüléket.
mrlujoak fórumtárs esetén pedig ragasztási hiba miatt kerülhetett pár porszem a kijelző alá, de ezt már a másik topicban megbeszéltük. -
mrlujoak
veterán
...még akkor is, ha ez egy átszitázott Cube modell...
(CUBE) TALK7X U51GT-W 7" IPS Android 4.2.2 MTK8312 Dual-core 8GB 3G Phablet Tablet Phone w/ WiFi Bluetooth GPS ETC-276949
De sajna igen. Több topikban olvastam a WayteQ - meg persze más origi kínai - modelleknél, hogy ez az egyik rákfenéje ezeknek a modelleknek. Legyen az okosteló, vagy tábla.
Sebaj, majd valamikor elviszem szervizbe.
-
-
mrlujoak
veterán
Korrekt cucc, ennyiért megérte megvenni.
Jelzem, a 40+E forintos 8" Prestigio-nál szebb IPS megjelenítő van benne, bár még így is vérszegény ez az IPS, de bizony azt leveri.
11 napja használom ezt a táblát - alapvetően megelégedve - de sajnos az enyém porosodni kezdett.
Itt olvashatjátok, mi a bibi, és a készült képek is itt vannak.
Azóta (ma) beszéltem szervizzel, be kell vinnem, 15 napon belül javítják.
Kijelző összehasonlítás egy "sima" TFT LCD-vel (Xperia V)
Saját tapasztalataim (összegyűjtve) a táblával kapcsolatban.
Összességében megérte.
Nincsenek azok az anomáliák, ami miatt széttörtem a Navon Raptor 7 modellem, vagy ami miatt vágtam a sarokba a Prestigio-t. Azt a párom elkoboztade már őt is ki-kihozza a sodrából, pedig egy nagyon (talán túlságosan is) nyugodt személy...
A videó felbontáson jót mosolyogtam, mert 1920-1088 a mérete
-
SzaboZE
addikt
A HD-s kijelző beleférhetett volna és akkor tökéletes lenne.
-
helixP
nagyúr
válasz
pulyka jocó #41 üzenetére
Beex S1-et megírom én Neked, de az a tabletek felhasználási módjának csak egy nagyon kis szeletét tudja lefedni. (mondjuk ezt tudván, ehhez mérten vettem egy Szentistvánért és annyit nekem megért).
-
tjb007
nagyúr
válasz
pulyka jocó #41 üzenetére
Nem hinném, hogy jót tenne a márkák megítélésének, ha ezeket a 15e forintos, ipari hulladék kategóriás modelleket még ők is porig aláznák (plusz gondolom az idejüket sem szeretnék ilyenekre pocsékolni).
-
pulyka jocó
senior tag
Lehetne teszt az olcsó tabletekből is...
pl: myaudio 7040,beex s1,meg ez az árkategória....
Igény szerintem lenne rá,főleg hogy az MA a legjobb teszter oldal....... -
válasz
callmeakos #39 üzenetére
Kamera az inkabb ne lenne, de legalabn van elöl is.
Most errol irok, vagyis az eredetiről/ Cube
-
callmeakos
veterán
Hujjuj azok a kameraképek
De a többi része a tabletnek patent, jár az újabb pacsi a Wayteq-nek. -
válasz
szlovibuki #36 üzenetére
Alap, hogy alkalmas
-
RufuszX
senior tag
válasz
szlovibuki #36 üzenetére
Természetesen. A cikk is írja:
"A chipsetnek hála 21,1 Mbps letöltési és 5,76 Mbps feltöltési sebességet érhetünk el, ami bőven elég akár komplexebb honlapok betöltéséhez."
Tapasztalatból mondhatom, hogy jól teszi a dolgát a mobilnettel is. -
szlovibuki
tag
Wow! Nem rajongok már annyira a tabletekért, de ez most nagyon megtetszett nekem! Ami érdekelne, az az, hogy 3G képes-e vagy csak telefonálásra használható?
-
kelzsoca
félisten
Nem mindenkinek van szüksége autós tartóra, illetve lehet olyan is hogy a vevő már rendelkezik valamiféle tartóval, esetleg a gyárilag hozzáadott nem felel meg az igényeinek, ez esetben miért is kellene kifizetnie a gyártó által erőltetett tartót (Alcor fail) mikor a vevő, ha arra szüksége van/lesz vehet olyat amilyet és annyiért amennyiért szeretne.
Ha pedig választani kell, hogy autós tartó+TN panel, vagy IPS panel autós tartó nélkül, akkor nem kérdés hogy utóbbi az okosabb választás.
-
-
tjb007
nagyúr
Én nagyon is jól tudom, maximum nem ugyanarról beszélünk.
Ami ugyanennyibe kerül (30e Ft), és ugyanazt is tudja az a D786M, ami bizony TN paneles.
Te a 35e forintos Sygic szoftveres árból indultál ki. Ebben az esetben helytálló, amit írtál, csak épp sem én, sem vimes nem erről beszéltünk. -
icemad
nagyúr
Rosszul tudod. IPS van abban is. Az eltérés annyi, hogy az alcor 4 magos. Arról is lehetne cikk, ha már olcsó tablet, szerintem ár/érték arányban az is jó. Itt lehet megvenni.
Meg jó lenne már, ha a tesztelők összeszednék egy kicsit magukat, nem csak sima copy paste lenne egy egy cikk. Pl. ha már ezzel lehet telefonálni, akkor a hangminőség milyen? Kihangosítva hogy szól? Melyik simen mehet az adatforgalom? Mert mostanában divat lett leírni a specifikációt és kész. Valószínűleg az olvasókat jobban érdekli, hogy a mindennapi életben mennyire használható egy eszköz.
-
Sofian
őstag
Hát ennyiért egy Samsung Gtab 2 7 Wi-Fi inkább..
-
Steve1207
veterán
Korrket cucc lett azért. A kamera tényleg vétek, felfoghatnák, hogy egy letisztult hátlap többet ér, mint ilyesmivel elborzasztani. Szerintem szoftverileg nem akarnak hozzányúlni annyira, plusz jópár alkalmazáshoz kell és egyszerűbb belerakni valami legalját.
Pozitívum viszont, hogy a sötétséget szépen visszaadja éjszaka. -
vimes
senior tag
"...egyelőre ilyen áron más nem tudja megközelíteni a WayteQ teljesítményét, pedig a ConCorde és az Alcor is próbálkozik ezzel."
Az Alcornak van pontosan ugyanilyen hardverrel szerelt táblagépe, pont ugyanennyiért.
-
-
nobela
senior tag
"Telefonálni lehet senki nem akar, viszont teszel bele simet, és online vagy"
Nekem volt beépített 3G modemes netbookom, de szerintem körülményes volt a használata.
NEKEM sokkal egyszerűbb 2 mozdulattal megosztani a netet a telóról, és már mehet is a wifi. Persze másnak meg lehet hogy ez lenne macerás.
-
-
nobela
senior tag
"Ne csak a telefonálásra gondolj, hanem mobilnetre"
Persze így már lehet benne ráció, de szerintem nagyjából mindenkinek van a telefonján mobilnet amit bármikor meg lehet osztani. Szóval elég kis csoport lehet az, aki csak ezért fenntart még egy előfizetést...
A GPS már nyomósabb érv lehet.
-
bostone
addikt
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Nekem a fehér szín nem jön be igazán, de szerintem ez egy tök vállalható termék abban a kategóriában, amiben indították. Azt hittem a hozzászólásod arra irányul, hogy a tablet nem felel meg az ár-érték aránynak.
-
Az eredeti verzio van belöle, hibátlanul navigál,mindent tud, ennyiért ajándék.
@nobela: Telefonálni lehet senki nem akar, viszont teszel bele simet, és online vagy. Nekem nagyon hasznos.
-
bollokcs80
Korrektor
Veletech-en megfogdostam, nagyon jó kis készülék ennyiért...talán az akksi vékony picit.
@Legendd: A 4.4-re nekem azt mondták a Wayteq-esek, hogy az MTK chipset és az ebből fakadó ismert okok miat nem lesz rá.
Te már tudsz valamit amit mi nem?"
-
kelzsoca
félisten
válasz
Balathruin #13 üzenetére
Annyira nem rossz az akkumulátor teljesítménye.
-
roli543
őstag
Ne csak a telefonálásra gondolj, hanem mobilnetre, úgy már igazán jó, ha nem csak wifire kell hagyatkoznod. Egyébként ennyiért meg a hülyének is megéri
-
Balathruin
veterán
Hátlapi kamera helyett mehetett volna nagyobb akku, így egy kicsit kevés lehet, de 30000-ért sok extrát kapni mellé. Otthoni occsó tabletnek sztem teljesen jó.
-
ulmikukac
tag
Azt mondjátok meg, hogy ez miért nem különösen ajánlott?
-
-
nobela
senior tag
Ezért az árért nem jobb egy Alcatel Tab 8HD?
Persze telefon nincs benne, de őszintén, ki akar ezzel telefonálni?
-
viking122
csendes tag
Annyiért jó vétel!
De ilyen pocsék kamerákat minek bele tenni -
bostone
addikt
válasz
Luck Dragon #7 üzenetére
Mit ajánlanál helyette?
-
Hát nem nyerte meg a szívemet ez a kütyü
-
gtasystem
őstag
azt én sem értem hogy ha az ár lefaragása a cél akkor miért erőltetik bele ezeket a 'semmiresejó' kamerákat..
de még így is nagyon jó vételnek tűnik.. -
tom956ster
aktív tag
Gyorsan végig futottam a tesztet, köszönöm az írást!
Nekem elsőre tetszett, és az ár láttán (főként hivatalos navi programmal), elgondolkodtató, hogy be kellene szerezni egyet. A célnak számomra több mint megfelene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Epic Games Store - Ingyenes What Remains of Edith Finch (PC)
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest