- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Milyen notebookot vegyek?
- ASRock lapok általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz
kelzsoca #854 üzenetére
Részben igazad van, részben nem...
Feladás előtt 1 nappal adtam le, másnap ment nekik...
Visszafelé meg más a témakör...
Heti 2x van út a Waytektől vagy a Waytekhez a garis procedúrás holmiknak...
Jelenlegi magatartásuk is bizonyítja hova valóságuk... a Pólus Edigitalos üzletvezető helyettes viszont kiváltképp nagyon kedves és segítőkész... -
mimey
tag
válasz
kelzsoca #776 üzenetére
Szia!
A Quad-on sikerült root-olnom a tabletet a leírás szerint, hálás köszönet érte!
Adódott azonban egy "pöti" bibi. A play-ből telepített 7xtweaks a gyári recovery-t cserélte a custom recovery-re, mert kiírta, hogy módosítás sikeres, azonban a két vissza gomb után a recovery-t választva a WayteQ logó jelenik meg, majd egy pár másodperc sötétség, újból a WayteQ logó látható, mintha restart lett volna, indul a tablet.
A kikapcsolt állapotban hangerő FEL gombot nyomvatartva közben töltőt bedugva a recoveryt választva ugyanez történik, egyszerűen újraindul a tablet.
Próbáltam a 7xtweaks app-ot újra installálni, de nem segített.
Elképzelhető, hogy a root-olás nem sikerült megfelelően?
Bár a terminal emulatorban:
su-ra
# a válasz.Előre is köszönöm a segítséged a megoldásban, és sorry, ha valamit belámáztam!
-
gabor_01
senior tag
válasz
kelzsoca #729 üzenetére
Köszi
( A nyolcmagos nagy testvér mindenesetre már tudja a 900MHz-et
)
-
kelzsoca
félisten
-
bodiiren
csendes tag
válasz
kelzsoca #559 üzenetére
Mind ipari hulladék, csak a méregdrágák nem azok. Akkor most ne is beszélgessünk róluk?
A támogatás viszont valóban fontos. Le a kalappal, aki szabadidejében ingyen jobbítja ezeket a szoftvereket. De miért van rá szükség? Miért nem mindjárt jó termék jön ki a gyárból? És miért nem pont erre összpontosítanak egy teszt keretében? Sok tesztet elolvastam. Lefizetést éreztem mindnél. És pont azok a korrekt vizsgálatok hiányoztak, ami engem érdekelt volna, és ami hiányosságra valószínűleg néhány nap közönséges használat után, mindenféle szakértelem nélkül úgyis rájön az ember. Nos ezek a tesztek, ez a hozzáállás értéktelen. És akkor még itt a fórumon is ez a kioktató hangnem, a tények helyett? Na-ne! Hát ezért jövök én ide?
-
t.imi
addikt
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Ezt jó tudni.
Mikor leadtam, azt mondta a hölgy, hogy csütörtökönként viszik le javítani. Mikor érdeklődtem, azt mondták, hogy pesti számot adnak, mivel ott már nincs a tab.
Ebből következtettem, hogy nem pesten javítanak, hanem az elektrodoki telephelyén.
Nagy okosság, hogy minden csütörtökön viszik át ~5km-re javítani a begyűjtött gépeket és csütörtökönként hozzák vissza. -
mrlujoak
veterán
válasz
kelzsoca #416 üzenetére
Sajnos nekem is 2 hetet emlegetett a szerviz, mert én direktben őket hívtam fel a kijelző porosodásommal kapcsolatban.
A cserére 15 napot említett, vagyis kb 2 hétre datálta az elkészülés határidejét.Én még nem adtam le, annak ellenére sem, hogy bár lassult a porszem szaporodás mértéke, az nem szűnt meg.
Ráadásul szoftveresen is játszik a hangerő gomb (a fel gomb szoftveresen meghülyül, csak a restart segít) és újabban a fényerőszabályzó mondja be az unalmast.
Egyik napról a másikra elfelejti észrevenni, hogy lejjebb kellene vennie a világítást a környezeti fényhez idomulva...Egyre csak közeledik az a pont, amikor beadom én is szervizbe.
-
-
válasz
kelzsoca #318 üzenetére
Zsír
Hétvégén transzparálódok.
Még utánajárok a CWM témakörnek, mert alapból olyan mintha recovery se lenne a cuccon
Őööm, keresztkérdés: Settings részben marad a fehér szín? Csak mert láttam valahol külföldi fórumban fekete hátterű verziót. Este picit kímélőbb tud lenni
-
Colonel993
senior tag
válasz
kelzsoca #268 üzenetére
Bízok benne, hogy csak valami hülyeség okozza... én is most kigyomlálok pár dolgot amit felraktam... és próbálgatom...
De elsőkörben az órajel emelésre gyanakodom...
Rootolni viszont mindenképp akarom, Pendrive-jaim mind NTFS fájlrendszerben vannak és abban is akarom hagyni őket és persze használni a tabon. -
RufuszX
senior tag
válasz
kelzsoca #223 üzenetére
Köszi az infot!
Esetleg árról (kb) és a kialakításáról lehet tudni valamit (tartókar hossza, esetleg, hogy milyen irányba állítható)?
Csak azért kérdezem, mert az autómba eléggé kacifántos módon tudom csak elhelyezni és nem rendelek valami univerzálisat, ha ez is megfelelne nekem. -
válasz
kelzsoca #133 üzenetére
a készülékek lefoglaltak valahogy, meg őszintén a MIUI-d
@Moleman: ne vedd készpénznek, lehet ebben is 6628 van, de én Kiskunfélegyházáról Szegedre mentem, és az úticél a Tisza Cipőbolt volt.
Előtte álltam meg, és útközben se tért le az útról, mindezt gyári állapotában, még szerintem EPO-t se frissítettem.
-
Moleman
addikt
Szia, három kérdésem lenne, ha szabad:
- A mért alacsony fényerő ellenére valóban jól látható a kijelző napsütésben? Autóban nagyon nem mindegy, hogy el lehet-e olvasni. Pillanatnyilag ZTE V970 és Wayteq X960BT található a háznál, ezekkel jól megvagyok, ha ezeknél nem rosszabb, akkor öröm és boldogság.
- Van remény rootra? Utoljára akkor követtem az MTK-s rootolásokat, mikor még a 6582-re nem volt, csak a 6589-re.
- Ezt érdemes venni (minőségbeli különbség vagy support miatt), vagy szabad a mrlujoak által linkelt Cube-ok közül valamelyiket? 10 ezer ft differenciáért nekem már megérné a külföldi rendelés. A négymagosnak nem tudom, van-e értelme, az énmegyek már a V970-en is zökkenőmentes, pedig az csak feleolyan erős, mint a kétmagos 7X.(#51) mrlujoak
Ne aggódj, nekem a V970 ennél sokkal porosabb, az USB port mellett megy be. De csak kikapcsolt kijelző mellett látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Túraautó topik
- EAFC 25
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple Ipad 10.generáció
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged